Ребрандираните сатанисти по-известни с новата си религия LGBTQ+, която силово превръщат в световен култ, отдавна не крият своите пъклени намерения. Те неистово драпат да легализират секса с деца, за да могат безнаказано да задоволяват болния си нагон.

Неслучайно шареното им знаме позорно и показно се издига до националните флагове навсякъде по Земята, все по-често без какъвто и да било повод. Всички лумпени и полезни идиоти, които ги подкрепят и поощряват, не се различават по нищо от безмозъчните бройлери на запад, приемащи преди време с отворени ръце и крака ордите „емигранти“, но ревящи днес, че същите ги колят и изнасилват.

Това са новите играчки, с които обучават малчуганите в Холандия. Тези чисти и беззащитни създания нямат ни най-малка представа какво им гласят…

Най-популярната американска телевизионна водеща и милиардерка Опра Уинфри: "Ако си на 7 годинки и някой ти гали пишлето, се чувстваш добре", "Ако секс насилникът ти причинява удоволствие, ще усещаш, че си част от преживяването му".

Явно тя и останалите от сектата не виждат проблем възрастните да правят секс с деца, щом смятат, че им е хубаво.

Разбира се, това е само първата стъпка към нормализирането на покварата, след това ще твърдят, че няма проблем и да ядат същите тези деца...

Мислите, че се шегувам ли? Вече подгряват масовото съзнание с ТВ сатири като тази:

Абсолютно същия подход използваха и с прокарването на изкуственото месо преди 14 години, което много бързо от сатира се превърна в реалност:

Или не блестят с особена оригиналност, или наистина смятат (може би, с пълно право) по-голямата част от населението за склеротични завършени идиоти.

Сатанистите хванати в крачка

Сексът между хора и животни също се рекламира активно и налага за норма. В някои държави като Испания, вече е напълно легален. Главният инструмент, пропагандиращ новата (стара) религия – Google, без никаква цензура навира включително и пред очите на децата гнусни зоо порно снимки. Достатъчно е само някое от тях да напише в търсачката "Animal sex", надявайки се да научи нещо повече за чифтосването между животните в природата, но вместо това веднага попада на брутално откровена порнография още от първата страница на "Google Изображения".

Всъщност съвсем отскоро, може би от седмица-две, сатанистите се опитват леко да замажат положението. Явно усетиха, че прекалено рязко свалиха картите си. В момента зоофилските изображения и порно сайтове макар все още да са първите показани резултати, поне са замъглени, да не бие толкова на очи, докато не кликнеш на снимката.

Google промотира секса между хора и животни

Google промотира секса между хора и животни

Елитът е неизлечимо болен от заразно, разлагащо човешката душа заболяване, за което единственият лек е евтаназията. Трябва да им асистираме спешно, преди туморът да е пуснал разсейки.

>> Още по темата: