Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

За нас

България над всичко

Целта на този проект е да отговори на атаката срещу човечеството и да предостави алтернатива на официалната пропаганда за случващото се по света. Нашият екип е изграден от достойни – запазили себеуважението си хора, нетърпящи неправдата и решени да се борят срещу нея докрай.

Основната ни мисия е да събудим колкото може по-голяма част от населението и да го привлечем към каузата.

Авторско право и честна употреба:

Цялата информация публикувана на този уебсайт, основно, но не само в раздели „Новини и Анализи“, „Видео“ и „Мемета“, е безплатна. Тя има документален и образователен характер, и е предназначена за свободно ползване в интерес на обществото. Възможно е публикациите да включват критика, коментар и анализ на актуални обществени събития. В повечето от тях личностите са представени с реалните имена. В godlessera.com присъстват множество снимки и видеоматериали, намерени в интернет, с цел документиране и образование, поради което употребата им е освободена от авторски права.

Платформата е с децентрализирано управление и няма ясно изразен собственик. В нея често се публикуват статии, видеа и изображения, споделени публично в социални мрежи като Телеграм, Фейсбук, X и други. Много от материалите са от неизвестни автори или личности, които са пожелали анонимност и използват псевдоними или различни чужди имена. Ние не носим отговорност за достоверността на публикуваната информация. Потребителите трябва сами да я проверят и да си направят съответния извод.

Не сме медицински лица и не даваме медицински съвети, затова не тълкувайте изнесените данни или препоръки по подобен начин!

Ние подкрепяме идеята за създаване на неправителствена организация, представляваща само и единствено националния суверен. Вместо да подхранвате врага чрез данъци и такси с десетки хиляди левове годишно, отделяйте по 12 лева на месец, докато се самоорганизираме в достатъчно количество, за да основем не просто Свободно общество, а цяла нова цивилизация, извън Матрицата.

Присъедини се към нас като направиш дарение на Фондация „Свободно общество“:

Получател: Фондация „Свободно общество“
IBAN: BG63STSA93000030937494
BIC: STSABGSF
Основание: Дарение

Анкета
Смятате ли, че нещо може да се промени с избори?