Внимание: Статията редовно ще се обновява. Всички допълнения и новини относно организацията ще бъдат публикувани най-отдолу.

Поредните избори приключиха и така се уредихме с още една обиколка в омагьосания кръг на Матрицата. Наистина е жалко колко много наивници продължават упорито да вярват, че гласувайки за дадена партия, могат да променят положително бъдещето ни, макар и година след година реалността непрекъснато да ги опровергава. За щастие, около 70% от населението в страната най-накрая прозря, че е напълно безсмислено да съучаства в собственото си поробване, легализирайки властта на марионетките с редовно ходене до урната.

Единственият начин да спечелиш в игра, създадена и контролирана от врага ти, е просто да не я играеш!

Разбира се, че няма абсолютно никакво значение коя партия ще посочите в бюлетината, защото, първо – не управляват те, и, второ – вотът умишлено е анонимен, за да може гласът ви лесно да бъде заменен, или изобщо да не се отчете. Нима вярвате на контролираните от правителството преброители? Но дори и да спечелят вашите любимци, историята отдавна е доказала, че резултатът отново ще е същия. На практика, изборният процес е театър, поддържащ илюзията на стадото, че живее в демокрация, докато в реалността е точно обратното. Всеки посетил избирателна урна, доброволно се отказва от свободата и правото да решава съдбата си, прехвърляйки ги безвъзмездно на съвсем непознат и не подлежащ на контрол от него човек.

Време е безумието веднъж завинаги да приключи и да си върнем това, което ни принадлежи! Ние сме държавата, а не колониалните чиновници в парламента. Техните минути изтичат и много скоро ще получат каквото им се полага. 

Нищо на този свят не е случайно. Дошъл е моментът да си припомним защо сме пристигнали заедно тук. Нашата мисия е да възвърнем баланса и хармонията в Божественото царство като прогоним завинаги сатанинския дневен ред от тези земи!

Първата и най-важна стъпка е да организираме силите си! Планът е описан подробно в книгата Ще има война и Матрицата ще падне – Наръчник за революционери, която предлага не просто ръководство, но и цяла нова идеология за развитие на човешката цивилизация. Тук може да предоставим едва част от информацията, и то обобщено, поради ограничения формат. Ето как ще подходим, за да премахнем режима:

Първи етап – формиране: Създаване на децентрализирана неправителствена организация, представляваща само и единствено националния суверен, наречена Свободно общество. Избрано е неутрално име, защото макар и възникнала в България, идеята е в последствие да прерасне в международна. Принципът на управлението ѝ ще се основава изцяло на пряката демокрация.

Втори етап – влизане във властта: Легализиране правото на организацията да упражнява директен контрол върху политическите решения, вземани в страната. Разбира се, веднага щом членовете ни станат повече от общия брой на текущите гласоподаватели, ние ще придобием такова право по естествен път, без да е нужно властите да ни го дават или да ги питаме. Едно от първите неща, за които ще се борим, е пълната прозрачност, започваща непосредствено от самия изборен процес.

Трети етап – изключване на Матрицата: Разрушаване на системата отвътре чрез забрана да изпълнява програмата си. Всички решения на политиците против националните интереси ще бъдат отхвърляни от „Свободно общество“ по легален път още в зародиш.

Четвърти етап – нова система: Пълна промяна на политическия модел, по който функционира държавата. В новия му вариант правителство не трябва да има, а само мандатни говорители, които ще представляват народа, без право да вземат каквито и да било решения.

Именно това ще е уникалното в организацията ни – липсата на ясно изразен лидер или управляваща група. Вместо тях ще поставим сменящи се на ротационен принцип представители, чиято основна функция ще е да обявяват взетите от всички членове демократични решения. Така тъмните надпартийни сили няма да има кого да подкупят и манипулират, нито ще е възможно да внедрят свой водач, защото тази длъжност ще е генетично премахната още в зародиш. Самото наличие на организация, в която няма кой да бъде корумпиран и вкаран под контрол, е ключов и повратен момент в цялата игра!

Основният и най-важен детайл от първия етап е изготвянето на софтуер за менажиране на дейността ни. Благодарение на технологиите, практически е напълно възможно Свободно общество да функционира и да изпълнява най-ключовата си и сложна дейност – вземането на общи решения, чрез гласуване, по елементарен, но сигурен начин, директно от мобилните устройства на членовете. Необходима ни е софтуерна платформа, която логически да работи така, че да е абсолютно невъзможно резултатите да се подправят, тъй като ще подлежат на постоянен и независим контрол. Именно затова задължителен критерий на структурата е прозрачността!

За целите на дейността ни са необходими пари, които ще събираме от символична месечна членска вноска в размер на 12 лв. Разбира се, ако някой реши да финансира проекта с повече, е добре дошъл!

Първите натрупани приходи ще използваме за направа на софтуер/приложение и собствен сайт, а последващите за откриване на регионални пунктове из цялата страна, както и за юридическото структуриране на организацията. Всяка извършена дейност ще се публикува регулярно в godlessera.com, а на по-късен етап и в бъдещия ни сайт.

Присъедини се към нас като направиш дарение на Фондация „Свободно общество“.

Получател: Фондация „Свободно общество“

IBAN: BG63STSA93000030937494

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение

 

*Темата периодично ще се обновява и допълва. Тъй като текста в нея не може да се копира, ако искате да копирате IBAN-a, може да го направите от прозореца с идентичната информация под "Like" бутоните.

 

>>20.06.2024 г. допълнение:

Благодарим за новите дарения! Всеки, който е превел пари, има право да бъде информиран лично за развитието на проекта. Необходимо е просто да ни пише през контактната форма и да зададе въпросите си.

>>14.06.2024 г. допълнение:

Първите дарения пристигнаха, благодарим на всички, които се отзоваха! Време е да обясним как ще се процедира по същество. Засега единственият разход на фондацията е банковата такса от 22 лв. на месец. Постъпилите пари няма да се теглят за нищо друго, освен за направа на софтуера, който е и началната фаза от плана. Необходимо е да съберем минимум 30 000 лв. за подобно приложение – платформа, като за набирането им ще разчитаме изцяло на дарения от бъдещите ни членове.

В момента, в който сумата по сметката набъбне до 5000 лв., ще направим задание за направа на платформата и ще поискаме оферта от няколко различни компании, за да знаем колко точно ще ни струва.

Засега търпеливо изчакваме, докато се съберат достатъчно революционери, готови да се включат в каузата.