Внимание: Статията редовно ще се обновява. Всички допълнения и новини относно организацията ще бъдат публикувани най-отдолу.

Поредните избори приключиха и така се уредихме с още една обиколка в омагьосания кръг на Матрицата. Наистина е жалко колко много наивници продължават упорито да вярват, че гласувайки за дадена партия, могат да променят положително бъдещето ни, макар и година след година реалността непрекъснато да ги опровергава. За щастие, около 70% от населението в страната най-накрая прозря, че е напълно безсмислено да съучаства в собственото си поробване, легализирайки властта на марионетките с редовно ходене до урната.

Единственият начин да спечелиш в игра, създадена и контролирана от врага ти, е просто да не я играеш!

Разбира се, че няма абсолютно никакво значение коя партия ще посочите в бюлетината, защото, първо – не управляват те, и, второ – вотът умишлено е анонимен, за да може гласът ви лесно да бъде заменен, или изобщо да не се отчете. Нима вярвате на контролираните от правителството преброители? Но дори и да спечелят вашите любимци, историята отдавна е доказала, че резултатът отново ще е същия. На практика, изборният процес е театър, поддържащ илюзията на стадото, че живее в демокрация, докато в реалността е точно обратното. Всеки посетил избирателна урна, доброволно се отказва от свободата и правото да решава съдбата си, прехвърляйки ги безвъзмездно на съвсем непознат и не подлежащ на контрол от него човек.

Време е безумието веднъж завинаги да приключи и да си върнем това, което ни принадлежи! Ние сме държавата, а не колониалните чиновници в парламента. Техните минути изтичат и много скоро ще получат каквото им се полага. 

Нищо на този свят не е случайно. Дошъл е моментът да си припомним защо сме пристигнали заедно тук. Нашата мисия е да възвърнем баланса и хармонията в Божественото царство като прогоним завинаги сатанинския дневен ред от тези земи!

Първата и най-важна стъпка е да организираме силите си! Планът е описан подробно в книгата Ще има война и Матрицата ще падне – Наръчник за революционери, която предлага не просто ръководство, но и цяла нова идеология за развитие на човешката цивилизация. Тук може да предоставим едва част от информацията, и то обобщено, поради ограничения формат. Ето как ще подходим, за да премахнем режима:

Първи етап – формиране: Създаване на децентрализирана неправителствена организация, представляваща само и единствено националния суверен, наречена Свободно общество. Избрано е неутрално име, защото макар и възникнала в България, идеята е в последствие да прерасне в международна. Принципът на управлението ѝ ще се основава изцяло на пряката демокрация.

Втори етап – влизане във властта: Легализиране правото на организацията да упражнява директен контрол върху политическите решения, вземани в страната. Разбира се, веднага щом членовете ни станат повече от общия брой на текущите гласоподаватели, ние ще придобием такова право по естествен път, без да е нужно властите да ни го дават или да ги питаме. Едно от първите неща, за които ще се борим, е пълната прозрачност, започваща непосредствено от самия изборен процес.

Трети етап – изключване на Матрицата: Разрушаване на системата отвътре чрез забрана да изпълнява програмата си. Всички решения на политиците против националните интереси ще бъдат отхвърляни от „Свободно общество“ по легален път още в зародиш.

Четвърти етап – нова система: Пълна промяна на политическия модел, по който функционира държавата. В новия му вариант правителство не трябва да има, а само мандатни говорители, които ще представляват народа, без право да вземат каквито и да било решения.

Именно това ще е уникалното в организацията ни – липсата на ясно изразен лидер или управляваща група. Вместо тях ще поставим сменящи се на ротационен принцип представители, чиято основна функция ще е да обявяват взетите от всички членове демократични решения. Така тъмните надпартийни сили няма да има кого да подкупят и манипулират, нито ще е възможно да внедрят свой водач, защото тази длъжност ще е генетично премахната още в зародиш. Самото наличие на организация, в която няма кой да бъде корумпиран и вкаран под контрол, е ключов и повратен момент в цялата игра!

Основният и най-важен детайл от първия етап е изготвянето на софтуер за менажиране на дейността ни. Благодарение на технологиите, практически е напълно възможно Свободно общество да функционира и да изпълнява най-ключовата си и сложна дейност – вземането на общи решения, чрез гласуване, по елементарен, но сигурен начин, директно от мобилните устройства на членовете. Необходима ни е софтуерна платформа, която логически да работи така, че да е абсолютно невъзможно резултатите да се подправят, тъй като ще подлежат на постоянен и независим контрол. Именно затова задължителен критерий на структурата е прозрачността!

За целите на дейността ни са необходими пари, които ще събираме от символична месечна членска вноска в размер на 12 лв. Разбира се, ако някой реши да финансира проекта с повече, е добре дошъл!

Първите натрупани приходи ще използваме за направа на софтуер/приложение и собствен сайт, а последващите за откриване на регионални пунктове из цялата страна, както и за юридическото структуриране на организацията. Всяка извършена дейност ще се публикува регулярно в godlessera.com, а на по-късен етап и в бъдещия ни сайт.

Присъедини се към нас като направиш дарение на Фондация „Свободно общество“.

Получател: Фондация „Свободно общество“

IBAN: BG63STSA93000030937494

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение

*Темата периодично ще се обновява и допълва. Тъй като текстът в нея не може да се копира, ако искате да копирате IBAN-a, може да го направите от прозореца с идентичната информация под "Like" бутоните.

***

Допълнения към темата и новини относно организацията:

>>04.10.2024 г.

Наличност след платени банкови такси: 504.22 лв.

>>03.09.2024 г.

Наличност след платени банкови такси: 490.22 лв.

>>01.08.2024 г.

Събрана сума до този момент: 520,22 лв. Разход – платени банкови такси за два месеца: 44 лв. Наличност: 476.22 лв.

Занапред ще публикуваме баланса по сметката в началото на всеки месец. За подробна информация относно развитието на проекта, всеки дарител може да зададе въпросите си по имейл, като ни пише през контактната форма на сайта.

>>25.07.2024 г.

Събрана сума към момента, след приспадането на банковите такси: 358.22 лв.

>>09.07.2024 г. 

Благодарим на всички за новите дарения и щедростта им! Общо събрана сума до този момент 251 лв., от които налични след приспадане на месечната такса за банково обслужване: 229 лв. Най-малкото дарение е 12 лв., а най-голямото 64 лв. Позволяваме си да изнесем публично информация за бюджета на организацията, тъй като все още е едва в началото на развитието си. С цел да запазим конфиденциалност от недоброжелатели, занапред достъп до подробни статистики ще имат само дарителите – бъдещи членове, които по всяко време могат да ни отправят запитване чрез контактната форма.

Както виждате, засега сме доста далеч от необходимия бюджет за направа дори на приложението, но набирането на революционери продължава!

>>20.06.2024 г.

Благодарим за новите дарения! Всеки, който е превел пари, има право да бъде информиран лично за развитието на проекта. Необходимо е просто да ни пише през контактната форма и да зададе въпросите си.

>>14.06.2024 г.

Първите дарения пристигнаха, благодарим на всички, които се отзоваха! Време е да обясним как ще се процедира по същество. Засега единственият разход на фондацията е банковата такса от 22 лв. на месец. Постъпилите пари няма да се теглят за нищо друго, освен за направа на софтуера, който е и началната фаза от плана. Необходимо е да съберем минимум 30 000 лв. за подобно приложение – платформа, като за набирането им ще разчитаме изцяло на дарения от бъдещите ни членове.

В момента, в който сумата по сметката набъбне до 5000 лв., ще направим задание за направа на платформата и ще поискаме оферта от няколко различни компании, за да знаем колко точно ще ни струва.

Засега търпеливо изчакваме, докато се съберат достатъчно революционери, готови да се включат в каузата.