Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Цитати

Днешните учени са заменили експериментите с математиката, и така лутайки се в уравнение след уравнение, изграждат структура, която няма връзка с реалността.

Никола Тесла

Не се страхувайте от тези, които могат да убият тялото, но не могат да убият душата. Страхувайте се от Този, който може да унищожи и душата, и тялото.

Матей 10:28

Кой може да е против мен, ако Бог е с мен.

Римляни 8:31

Не е вярно, че това е експериментална ваксинация! В експерименти върху мишки и маймуни, 100% от животните са умрели, когато е поставена mRNA. Остатъци от нея бяха открити във всички органи! Това е биологично оръжие!

д-р Абдул Алим Мохамед

Овцата прекарва целия си живот в страх от вълка, само за да бъде изядена от овчаря. Веднъж разбереш ли това, играта коренно се променя...

На практика се намираме във фашистко-шизофренична ситуация, при която властите умишлено разпръскват в небето препарати причиняващи химически пневмонит, а след като хората се разболеят, ни казват, че прекалената „свобода“ разпространява „вируса“ и са необходими по-строги ограничения. Свидетели сме на абсолютно същия модел на поведение, или ако щете тактика, като тази, която се прилага с тероризма. Управляващите създават несъществуващ враг, с когото ни въвличат във вечна война, за да отнемат постепенно правата ни.

Игра на Богове I

Знаете ли, че думата „ваксина“ произлиза от названието на латински: vacca – крава? Как смятате, дали този факт сам по себе си не говори достатъчно, че предназначението им е именно за добитъка?

Игра на Богове I

Напоследък често чувам разни полусъбудени хора да казват: „Аз не съм антиваксър, но не вярвам на ваксината срещу COVID-19“. А някога замислял ли си се кога и как изобщо стана ваксър? Кое те накара да смяташ, че инжектирането на химикали и бактерии в кръвта ти е полезно и необходимо за имунната система? Толкова дълбоко ли си индоктриниран, та не виждаш и не осъзнаваш, че абсолютно същите доктори, медии, авторитети и експерти, които са те програмирали да вярваш в „силата“ на ваксините, в момента всячески ти внушават да се набодеш с експериментално лекарство? Нима смяташ, че доскоро са ти желаели доброто, но изведнъж са се променили? Нима не забелязваш как всяка година болните се увеличават, в синхрон с продажбите на Фармафията? Не, това не може да са мислите на един разумен и буден човек!

Игра на Богове I

Ако всички мислят еднакво, значи никой не мисли.

Ако един смъртен случай на 10 000 души е достатъчен, за да затвори цяла държава, не е ли логично един смъртен случай на 10 000 ваксини да спре ваксинационната програма?

Ограничаване на пътуването и придвижването; забрана на свободата на словото; забрана на протестите; забрана на семейните и приятелски събирания; заглушаване и демонизиране на опозицията; принудително затваряне на бизнеси; ограничаване на достъпа до образование и здравеопазване; ограничаване на свободното дишане и разходки в природата; въвеждане на задължителни ваксинации; въвеждане на имунизационни паспорти и контактно проследяване; създаване на карантинни лагери; нормализиране на физическия и психически тормоз над възрастни и деца... Ако някой все още не вижда какво се случва и смята, че правителствата ни пазят от вирус, значи интелектът определено не е неговата супер сила!

Игра на Богове I

Всяка истина преминава през три фази. Отначало е осмивана. След това е яростно отричана. Накрая бива възприемана като очевидна

Артур Шопенхауер

Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало

Джордж Оруел

Първото нещо, което трябва да направиш ако искаш да завладееш една цивилизация е да премахнеш алфа мъжкарите или силните мъже, защото те са тези, които защитават жените и потомството си.

Игра на Богове I

Свобода означава да имаш избор от различни възможности, същото важи и за информацията. Kогато от всички медии ти предоставят едно и също, ти нямаш избор, следователно нямаш свобода на информацията

Игра на Богове I

Когато беззаконието се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг.

Томас Джеферсън

Съгласно класическия принцип за контрол на масите – „разделяй и владей“, на политическата сцена винаги присъстват два основни враждуващи помежду си полюса; но в реалността полюсите са двете крила на една и съща птица.

Игра на Богове I

Ако научните постулати се превърнат в забранена за оспорване догма, това вече е религия, а не наука.

Игра на Богове I

Да се лиши мозъкът на дете или юноша от кислород или да се ограничи по какъвто и да е начин, е не само опасно за здравето им, но е абсолютно престъпно. Недостигът на кислород възпрепятства развитието на мозъка и настъпилите увреждания НЕ МОГАТ да бъдат възстановени!

д-р Маргарит Гриз-Брисън

Истината не се страхува от разследване!

Игра на Богове I

Тези които заменят свободата си за сигурност, не заслужават и двете

Бенджамин Франклин

С PCR теста, ако го направиш добре, може да намериш почти всичко у всеки.

Кари Мълис - изобретателят на PCR теста

Ако не плащаш за продукта, значи ти си продукта

Вярата е враг на знанието

Игра на Богове I
Анкета
За коя партия ще гласувате при нови избори?