Те кръщават парадите си PRIDE, защото колкото и да са болни, дълбоко в себе си не могат да се примирят със срама от това, което правят.

Всеки, който подкрепя подобни изчадия трябва да гние в затвора доживот, разбира се, в това число влиза и цялото ни колониално ППДБГ+ правителство, без дори да броим останалите им престъпления.

Те ще ви нарекат антисемисти, ако разкривате извращенията им

Ето в какво искат да превърнат и нашата нация докато нагло източват ресурсите ни:

LGBTQ+ пропаганда сред децата

Дванадесетгодишните се учат на анален секс в училище, а на деветгодишните се казва да „мастурбират“ за домашна работа: Шокиращите планове за уроци, използвани от учителите в класните стаи в Обединеното кралство.

 • ЕКСКЛУЗИВНО: Училища в цяла Великобритания учат децата да мастурбират и да правят анален секс

 • Учителите също са „индоктринирали“ децата с неверни твърдения за биологичния пол.

Аз съм "те", той е "тя", тя е "тях", ние сме "то" – нали, деца, много е забавно и готино?

Дните, в които подрастващите можеха да гледат Cartoon Network в стаята си приключиха. Транс-идеологията е следващата стъпка към разрушаването на традиционното общество и затова се пробутва най-вече на малките. Точно защото само те могат да я приемат сериозно, понеже в детския мозък все още липсва критичната мисъл, натрупана с житейски опит.

На децата се пробутва абсурдната идея, че местоименията като част от езика не са обективни елементи на речта, които описват неизменната реалност на човешкия пол (момче = той, момиче = тя), а са някакво интересно "меню", от което могат да си избират според настроението. И второ (и значително по-лошо), по този начин се генерира някакво "правно задължение" към другите хора, които сега трябва запомнят и да се обръщат към вас с произволно избраното от вас местоимение.

Всичко това цели да размие и постепенно да унищожи най-основната характеристика на човека - неговият обективен пол, който както знаем може да е само мъжки или женски и се определя още в момента на раждане.

Транс-идеологията цели да принуди хората насила да се примиряват с абсурди и да говорят очевидни лъжи, което унищожава човешкото им достойнство. Когато космат, дебел 50-годишен ЛГБТ чичка си избере местоимения "тя/нея", транс-фашизмът ви задължава да се съгласявате с очевиден абсурд. Когато откажете да играете тази игра, ще бъдете дискриминиран, уволнен, глобяван и най-накрая хвърлен в затвора. Това е тоталитарен инструмент за потискане на индивида и разрушаване на обществото.

Пазете децата, защото те са най-уязвими и не разбират мащаба на опасността. И естествено (ако отдавна вече не сте го направили) - изхвърлете си телевизора!

>> Още по темата: