...канибализъм.

Поклонниците на дявола, движещи статуквото, измислиха перфектна схема за изпиране, позволяваща им необезпокоявано да излязат на светло. Пъкленият план да превърнат света отново в Содом и Гомора тече с пълна сила, благодарение на "гениалната идея" да ребрандират култа си с името LGBTQ+.

LGBTQ is Satan

Имайки предвид силите, стоящи зад него, в момента това е най-влиятелното движение в света, чиято крайна цел буквално е да се превърне в единна световна религия. Неслучайно гнусното им знаме все по-често се издига редом до националните флагове на държавите и евросъюза по време на всякакви официални събития, което еднозначно говори, че отдавна не са "невинна организация", а силово наложена международна политика.

LGBTQ flag real meaning

Значение на цветовете от знамето им: черно – междурасов секс, кафяво – копрофилия, светло син – влечение към малолетни момчета, светло розов – влечение към малолетни момичета, бял – влечение към бебета и невръстни деца, кръгчето е за кръвосмешение (инцест)

Активно пропагандират покварата си чрез паради на СРАМА, които иронично наричат PRIDE, точно както господарят им обича да обръща истината наопаки.

В момента ударно се опитват да легализират секса с деца, като по всякакъв начин и от всички канали ги развращават. Вижте само какви гнусни „учебници с картинки“ показват на 7-8 годишните подрастващи. Във всяко нормално общество авторите на подобна „образователна литература“ отдавна щяха да търкат пода в някоя затворническа тоалетна или психодиспансер.

LGBTQ образование

Междурасов секс и содомия

Това единадесетгодишно момче показва каква гей порно книга са му дали в училище и са му казали, че ако му хареса, ще има още.

Детска учителка, посветена в култа на LGBTQ откровено признава, че иска да направи всички деца гейове и лесбийки.

Джендър идеологията все по-силово се налага на белите западни общества. Част от възпитанието на подрастващите е, момчетата да се обличат в цветни роклички, да носят токчета и да се гримират. Всичко това със съдействието на родителите полезни идиоти и училищните власти. Либерални и неомарксистки НПО-та атакуват училищата, детските градини и обучителни центрове. Спомняме си случая, при който в България се разпространяваха стикери и комикси, опозоряващи Българската национална култура; кукерите бяха нарисувани с токчета и полички; младежи в носии бяха гримирани или облечени в дрехи на противоположния пол и т.н. Примерите са много...

Във Филаделфия, САЩ LGBTQ педофили учат невръстно момченце как да им танцува в съблазнителни пози.

COVID тиранинът Дан Андрюс сега пренася „драг кралиците“ в парламента. Ковидиотите в наши дни рекламират LGBTQ, това е държавна политика на тотална деградация, педофилия и разпад на обществото! За тези, които още не са разбрали, драг кралиците не имитират жените, напротив, брутално гнусно ги осмиват. Една истинска дама никога не би си позволила да изглеждала толкова гротеско. Всеки брадат мъж, който се облича в пъстри "еротични" женски дрехи и търси контакт с деца, за да им показва гнусотиите си, не е никаква драг кралица, а обикновен педофил!

Те винаги са с детски книжки в ръка и напират да "образоват" малките

Тези изчадия, лансирани ни непрестанно от политиците, в действителност са изключително тежко психично болни и мястото им е навсякъде другаде, но не и при подрастващите...

Както казах, мъжете в женски дрехи са извратени ПЕДОФИЛИ!

Ето така изглежда Америка на Байдън и Демократите – чисто голи психически неуравновесени дегенерати развяват знамена с дъга пред децата, а публиката радостно ги поощрява. Държавата е превърната в обществена лудница!

Ако се чудите защо изведнъж всички големи корпорации толкова усърдно пропагандират култа към содомията, то причината е, че хедж фондовете, които ги притежават, са обвързали мениджърите им с индекс. Така нареченият CEI (Corporate Equality index) е рейтинг, показващ доколко компанията подкрепя новата световна религия. Ако индексът ѝ падне под определено ниво, фондовете моментално орязват финансирането и сменят управителния борд. Затова мениджърите предпочитат да загубят милиарди от погнусените си клиенти, отколкото целия бизнес.

Организацията, която според ковидиотите се грижи за здравето ни – СЗО, иска да учи на секс и мастурбация 4 годишните деца. Има ли нужда да обяснявам колко болни са Световната здравна организация и спонсорите ѝ?

СЗО и ООН: "Всяко дете трябва да има сексуален партньор!"

Според официално публикуваната документация на СЗО и ООН „Международно техническо ръководство за сексуално образование“: „Малките деца са сексуални същества, които трябва да имат сексуални партньори и да започнат със секса възможно най-скоро. Правенето на секс е човешко право, независимо от възрастта. Поради тази причина детските градини и началните училища трябва да учат децата да развиват похот и сексуално желание, да се учат на мастурбация, да изграждат еднополови връзки, да използват онлайн порнография и да учат различни сексуални техники като орален секс."

Това е ограничено резюме на официалните насоки, изпратени от Световната здравна организация и Организацията на обединените нации до образователните органи по целия свят. Международни съдебни организации вече издават изявления, че сексът между малки деца и възрастни трябва да бъде легализиран, а медиите призовават за приемане на педофилията като нормална сексуална ориентация.

Междувременно в Германия властите насилствено вземат мюсюлманско дете от родителите му, тъй като е имало "наглостта" да каже в училище, че е против LGBTQ+. Традиционните ценности са смъртна заплаха за новата религия на сатанистите, затова трябва да бъдат смачкани и изкоренени изоснови.

(намалете си звука преди да го гледате)

Книжка, предназначена за съвсем малки дечица, пропагандира сексуалните оргии като нещо нормално и много забавно.

В момента Глобалистите активно популяризират и секса с животни. Ако проявите неблагоразумието да напишете в Google: Animal sex, не очаквайте на "Изображения" да ви покаже естественото чифтосване в животинската природа, напротив, всички резултати са изключително гнусни секс сцени, без абсолютно никаква цензура между хора и домашните им любимци (и това е умишлено така, за да го виждат децата). По обясними причини скрийншот няма да показваме, тъй като всяко нещо си има граница...

От ден на ден патологиите в обществата ни стават все по-дълбоки. Разбира се, че един мъж никога не може да стане жена и обратно. Колкото и органи да им изрежат, каквито и меса да им присадят, хромозомите в телата ни винага ще са тези, с които сме се родили: XX за дамите и XY за господата.

Представете си следната хипотеза: Кораб с 20 мъже и 20 трансжени се разбива на самотен остров навътре в океана и всички успяват да се спасят. Ако след 100 години посетител пристигне на острова, единственото, което ще намери, естествено, ще бъдат просто човешки скелети! Ако на същия остров обаче се бяха спасили 40 истински мъже и жени, то след 100 години там щеше да има процъфтяващо общество. Сега разбирате ли защо толкова усърдно Елитът лансира новата световна религия?

В заключение ще кажа, че всеки който подкрепя LGBTQ се отрича от Твореца и приема култа към Сатаната. Върховен дълг на нациите е да пресекат джендър и транс пропагандата още в зародиш и да направят така, че тези психопатски идеологии никога повече да не пускат корени!

Борбата днес е на живот и смърт, а чия страна заемаш, може да покажеш само с действията си!

LGBTQ са тежко психично болни

>> Още по темата:

Автор: Божието наказание

п.п. Ние не мразим хомосексуалистите, не оставайте с грешни впечатления! Всеки зрял човек, който носи здраво глава на рамената си и умее да удолетворява сексуалния си нагон без да вреди на другите, обществото и най-вече на децата, е свободен да го прави. Проблемът идва, когато искаш да оскверняваш невинни, беззащитни и чисти създания и превърнеш подобен модел на поведение в държавна политика, пропагандирана денонощно чрез всички възможни средства...

Гледайте това интервю на Евгени Минчев, макар и лично да не го харесвам изобщо и въпреки че с него си прави PR, в конкретния случай не мога да отреча, че е прав: