В детските градини в Германия сa учредили специални стаи, в които децата участват в истински сексуални игри, за да открият какво им доставя физическо удоволствие.

От години ви предупреждавахме, че крайната цел сатанистите, подвизаващи се днес с името LGBTQ+, е да правят секс с децата, но никой не ни вярваше. Ами, ето че вече е официален факт. Това са новите евроатлантически ценности, към които ни води и нашето уродливо правителство.

Доклади за детски градини в Германия, които прилагат „стаи за сексуално изследване“ за малки деца, предизвикаха вълна от противоречия и опасения сред родителите. Според множество немски издания две детски заведения в Северен Рейн-Вестфалия са въвели пространства, където децата да участват в сексуални игри като част „сексуалното им образование “.

Съобщава се още, че една детска градина в Райнберг също насърчава децата да участват в „докторски игри“, за да „изследват“ телата си. На малчуганите се казва да изберат един от своите връстници, който искат да „прегледат“ и „внимателно“ да опипат голото му тяло.

Подобна инициатива беше въведена и в детски център в Хановер, както съобщи немският вестник Bild по-рано тази година. В този случай детската градина е информирала родителите за „докторските игри“.

„Всички деца, особено децата в предучилищна възраст, са наясно с местата в съоръжението, където може да има голота и изследване на тялото“, се казва в инструкции на детската градина. „Всяко дете решава за себе си дали и с кого иска да играе физически и сексуални игри. Момичетата и момчетата се галят и разглеждат само толкова, колкото е удобно за тях и за другите деца."

Вестник Die Welt се свърза с Министерството на образованието в Северен Рейн-Вестфалия относно тази практика, която се прилага в дневните заведения, но му беше казано, че „сексуалното поведение на децата“ не може да бъде контролирано и че министерството няма намерение да предотвратява практиката или да ограничава детските градини.

Концепцията за „стаи за изследване“ е била публично препоръчана на детските градини от немската LGBTQ асоциация Pro Familia. Идеята на тези стаи се върти около създаването на „безопасни пространства“, където децата да „изследват телата си“ и да участват в дейности, включващи телесен контакт. Родителите вече говорят за очевидните опасения от тази практика.

Един загрижен родител изрази възраженията си пред Bild срещу използването на подобни стаи. „Дъщеря ми е на пет години и не искам момчета да я опипват“, каза той.

Разбира се, и през ум не му минава, че груповото „опипването на голо“ е само първата фаза, от това, което са ѝ подготвили.

Disney отркито промотират сатанинската джендър идеология

Междувременно съпредседателят на Disneyland Entertainment с гордост съобщава, че през годините Disney използва доверието, което децата и родителите оказват на тяхната марка, за да внушават Queer и LGBTQ+ културата сред тях. И сега, когато броят на децата с джендър дисфория най-накрая се увеличи, благодарение на техните усилия, Disney обявява откриването на педиатрична клиника за смяна на пола при подрастващите.

В тематична клиника на Disney, според администрацията децата ще възприемат тежкото осакатяване от изрязването на половите им органи като невероятна трансформация на магически герой.

Всеки трезвомислещ човек отдавна е разбрал, че Disney е фабрика, промиваща мозъците на децата, но на компанията не само на ѝ пука, а и се гордее открито с това.

Имайте предвид, че анимационните трансформации в принцеси и розови понита са интересни за деца от начална училищна възраст. Тоест тяхната клиника се фокусира върху целевата аудитория до 10 години, даже не са и тийнейджъри!

Клиника в Торонто предлага операция за смяна на пола на НОВОРОДЕНО

Дори и Disney, обаче, бледнее пред Канада на диктатора Трюдо, тъй като там отвори клиника за смяна на пола на новородени бебета.

"Thrive Kids Clinic е прогресивна педиатрична клиника с подход, ориентиран към пациента. Наш приоритет номер едно е здравето и благополучието на вашите деца. Приемаме и новородени до 2 месеца."

Сега разбирате ли защо Сатанистите наричат мъжествеността токсична и усилено се опитват да заличат от лицето на Земята белия мъж? Защото прекрасно знаят, че само ние имаме силата да се опълчим на извращенията им и да ги заврем в дупката, от която са изпълзели!

Още по темата: