Любимците на LGBTQ+ общността, двамата богати хомосексуалисти Закари Зулок и съпругът му Уилям Дейл Зулок-младши, които преди време осиновиха две момченца на 9 г. и 11 г., се оказа, че редовно са изнасилвали децата.

Срещу двамата педофила е повдигнато обвинение в содомизиране на осиновените им синове, а също и в сводничество, тъй като е станало ясно, че са ги предлагали и на други LGBTQ+ мъже. Извратеняците дори са си разменяли „рекламни“ клипове, в които се показвало как брутално изнасилват момчетата.

Невижданият ужас от мръсния живот на мистериозно богата двойка, е разкрит в потресаващи съдебни документи.

Закари работеше за местен банков клон, а Уилям в център за обслужване на клиенти на местното правителство, но по някакъв начин двойката печелеше по 7500 долара на седмица. Те също така построиха своя мечтан дом в район, където подобни имоти се продават за 900 000 долара. Приятели и роднини са били в недоумение как са спечелили толкова много пари.

LGBTQ+ is SATAN

Двете деца вече са под попечителството на държавата. Тяхната самоличност е защитена.

През август двойката призна редица отвратителни сексуални престъпления, включително изнасилване и принуждаване на малките им синове да правят орален секс с тях, след среднощно щурмуване на дома им, при което един от възрастните беше изведен гол от къщата.

Сега, благодарение на разследване на Townhall, се оказа, че болната двойка не само е малтретирала момчетата, но и са ги предлагали на други местни мъже.

Ето докъде ще ни отведе Истанбулската Конвенция, благодарение на която по анонимен сигнал до Социалните, държавата ще може да отнема децата ви и да ги дава на хомосексуални семейства, които Господ неслучайно е отредил да не могат да има свои…

>> Още по темата: