Не знам какво смятате вие, но според мен е срамно и даже позорно, една от най-големите дигитални медийни и технологични компании в България – Нетинфо (част от Нова Броудкастинг Груп) да пропагандира сред подрастващите българчета сатанинския култ LGBTQ+. Вижте само с какви новини „образоват“ младото ни поколение, в специално създадения за целта раздел на платформата им:

Естествено, както е редно за всяка пропаганда, коментарите и изразяването на мнение под клиповете е забранено.

За какво ѝ е на тази огромна и богата медийна компания да покварява бъдещето на България – децата ни, с подобни пошли новини, аз не знам, кажете вие? Как мислите, заслужават ли наказание, и ако да, какво, за деянието си? Наистина ли няма по-стойносттна информация, с която да се обремени съзнанието на младежта, или това е нивото, позволено за вдъхновение на пролетариата?

А какво всъщност е LGBTQ+?

Само наивниците още вярват, че става въпрос за „нормалните“ (доколкото изобщо е възможно) педераси и лесбийки от миналото. Разбира се, че основната мишена на сатанинския култ, проповядващ содомия, зоофилия, канибализъм, инцест и педофилия, са именно малчуганите, които засега последователите му искат „просто“ да кастрират и изнасилват, но много скоро ще пожелаят и да ядат. Неслучайно използват шарената детска дъга в знамето си. Те болно драпат да привлекат вниманието на подрастващите по всякакъв начин. „Равните права“, за които „невинно“ се борят, са всъщност легализиране на извращението психично болни гей двойки да отглеждат чужди деца, предоставени им покорно от държавата. Последствията от подобен акт са печално известни:

Ето го истинското лице на LGBTQ+ и Истанбулската конвенция

Тези дегенерати, от ден на ден, стават все по-смели, и разчитайки на НПО-тата зад гърба си, вече дори не се крият.

Чрез култа си Сатаната нормализира и се опитва да превърне в „мода“ падението на човешката раса.

Психично болни ли са LGBTQ+, вие как мислите?

Къде са институциите, които храним с данъците си, за да пазя нормалността и реда в държавата? Пуснете си някой музикален канал, за да видите за каква деградация става въпрос. СЕМ защо мълчи, това ли е нужно да виждат и „попиват“ децата? Към подобно бъдеще ли ни водят политическите марионетки на НПО-тата в парламента? Ако е така, не "Pride", а паради на „Срама“ трябва да правим!

Гражданско общество, крайно време е да се събудиш!

Още по темата:

СИФ си призна, че стоят зад LGBTQ култа и сексуализирането на децата

Въведоха секс стаи в детските градини в Германия

Автор: Божието наказание