Чрез този, съставен от две части материал, ще се опитам максимално лаконично да посоча основните проблеми в съвременния свят (част 1) и да предложа конкретен план за решението им (част 2). 

За предпочитащите аудио формат, ще публикувам версия, озвучена с компютърно генериран женски глас. 

>> Алтернативен линк към аудиоверсията, ако настоящият е цензуриран

Приятно четене!

Част 1: Схемата – всичко нужно, за да свържеш точките

От дълги години тайно общество управлява света, третирайки човешката раса като работен добитък, без право на собствена воля и възможност за достигане на пълния, даден ѝ от Твореца потенциал. Господарите използват комплексна система за осъществяване на физически и психически контрол над нищо неподозиращите роби. Ключов момент от стратегията им е да поддържат слугите си в абсолютно невежество за случващото се, както и за естеството на мястото, в което ги развъждат. Те прекрасно знаят, че единственият начин да се правиш успешно на Бог в даден свят, е да се намираш извън него, на територия напълно недостъпна за обитателите му. Участваме в извратена игра, при която на всеки приблизително 200 години цивилизацията бива насилствено рестартирана, а историята, възпитаваща новите поколения – пренаписвана. За този период са сметнали, че хората е невъзможно да се развият технологично до степен, застрашаваща превъзходството им и да прозрат истинската същност на живота и природата.

Именно в подобен преход между две цивилизации се намираме сега, но благодарение на повсеместната пропаганда повечето ни съграждани нямат ни най-малка представа в какво участват. Както знаете, въпреки всичко случило се от 2020-та година насам, огромен процент от населението е все още дълбоко приспано. Това е така, защото съзнанието на обикновения човек е неспособно да превъзмогне инфантилната нужда от авторитет в лицето на държавата, който да се грижи за него; нито пък да пребори егото и честно да признае пред себе си, че цял живот наивно е вярвало в безумни лъжи. От друга страна, за малцината успели поне за миг да зърнат с душата си колко фалшива е изцяло базираната на материализъм идеология, вече е невъзможно някога да се завърнат обратно в матрицата ѝ. Напротив, ще я наблюдават с погнуса отстрани, виждайки колко примитивни са нейните поддръжници, чиито единствени, осмислящи живота мечти, са покупката на парче стъкло, под формата на скъпа марка телефон или тенекия на колела с престижна емблема на капака…

Елитът ни държи здраво под хомота си чрез няколко водещи контролни звена, може би най-важно от които, е финансовата система. Тя е главният инструмент, управляващ физическата активност и времето на световното население. В момента един от основните проблеми, ограничаващи свободата и благосъстоянието ни, е фактът, че държавите не притежават парите си. Така трудът на гражданите им, който изцяло ги обезпечава, бива непрестанно ограбван от надправителствена частна организация, държаща монопола върху печатането. Нациите са принудени да вземат назаем с лихва собствените си валути, поради което до една са обременени с огромни външни дългове. Не случайно всички истински държавници, пожелали да печатат независими от централната банка пари, ги е последвала една и съща зла участ. Като започнем от Хитлер, превърнал по този начин Германия в супер сила преди втората световна война, минем през Джон Кенеди и стигнем до съвременниците ни Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи, чиито страни ударно бяха занулени и вкарани във “верния” път. Няма народ на този свят, който с право да се смята за свободен, ако не владее напълно своята валута. Така че първото и най-ключово нещо, което трябва да направим, за да преборим робството, е да започнем печатане на наши суверенни пари. Освен всичко друго, с тях за отрицателно време ще подобрим и жизнения си стандарт многократно.

За да е винаги сигурна в своето превъзходство Системата никога не би допуснала развитието на пълноценни човешки същества, способни да прозрат лъжите и да се борят срещу истинската ѝ същност. Затова тя непрекъснато трови разума и здравето на хората чрез химикали в храната, водата и въздуха, а веднага след раждането инжектира в бебетата токсични, разрушаващи имунната система препарати, невинно наричани от пропагандата ваксини. В периода на съзряване, чрез безпощадна индоктринация в съзнанието на всеки индивид се имплантира виртуална реалност, скриваща напълно истинския свят (подобно на невидими VR очила). Така повечето от нас живеят, мечтаят, работят и умират, без дори за миг да са се докоснали до смисъла на съществуването си.

Човешката популация се развъжда разделена по местообитание на различни уж конкуриращи се по между си държави, но по същество всяка от тях представлява част от огромна холдингова корпорация, маскирана като система от международни правителства и нации, управлявани от централната банка. Така наречените държави в действителност са отделните департаменти на корпорацията и работят заедно за интереса на паразитите, окупирали върха на пирамидата. Вниманието на стадото се отвлича чрез различни партии и политически лидери, имащи за цел да му внушат в колко демократичен и справедлив свят живее. Разбира се, всичко е прекрасно отработена постановка, играна вече хиляди пъти през годините. Целта на партиите никога не е била да представляват националния суверен, а просто да създават илюзията, че го правят, докато всъщност разделят (“парт” означава “част”) и отслабват обществото.

Елитът отдавна вече дори не използва реалните физически персонажи на основните световни лидери, с които непрекъснато ангажира вниманието ни. За да работи безпогрешно системата, истинските личности не са необходими, тъй като са предпоставка за ненужни проблеми. Напълно достатъчна е само представата за тях. Ако някой вярва например, че чучелото Джо Байдън, което се ръкува с въздуха, изпуска се в гащите и не може да свърже едно смислено изречение, управлява най-могъщата държава в света, значи определено е по-неадекватен и от него. Знам, че подобно твърдение е трудно за възприемане от средностатистическия гражданин, но дори и той едва ли би отрекъл, че човешкото същество е прекалено лабилно, за да си струва сериозна инвестиция в дългосрочен план. Хората имат семейства, податливи са на манипулации, амортизират се, разболяват се, понякога полудяват, а напоследък и внезапно умират. Рисковете да се работи с тях са извънредно много. Доста по-разумно е просто да създадеш нужния имидж за някой, а после колкото може по-дълго да използваш като аватар лицето му, докато прокараш идеите си от негово име чрез актьори, двойници и дийпфейк технологии. Естествено, за да не изскочат непредвидени проблеми, въпросната личност, представата за която експлоатираш, е повече от желателно да не е между живите. Именно такива са случаите с основните аватари на световната сцена, чиято роля отдавна се играе от дубльори. Въвлечени сме в огромен театър, целящ да разделя населението на изток и запад, докато “водачите” и на двата лагера са бездушни марионетки в ръцете на един и същ кукловод.

Освен фалшивата политическа система, фалшивата финансова система и фалшивото здравеопазване, има още едно ключово звено, необходимо на паразитите, за да са сигурни, че властта им никога няма да бъде застрашена. Както намекнах в началото, това е ограничението развитие на технологиите и науката, което контролират с така наречената патентна система. Много хора не го осъзнават, но именно чрез патентните се управлява в негативен аспект еволюцията на цялата човешка цивилизация. От една страна се патентоват, засекретяват и потискат технологии носещи ни свобода, прогрес и независимост, като тези свързани с добиването на евтина или безплатна енергия, а от друга се патентоват и експлоатират такива, носещи след себе си робство, болести и зависимост, като ГМО храните и фармацевтичните продукти.

Точно така Рокфелер създадоха съвременната фарма индустрия. Те ударно заличиха всички реални постижения на медицината преди тях, като или изкупиха патентите, или разрушиха и опожариха лабораториите на хиляди независими истински учени. Един от многото бе д-р Реймънд Райф, който открил, че тялото се лекува от всякакви заболявания бързо, евтино и без странични ефекти, само чрез използване на вибрация и честота, влизаща в резонанс с патогените в него. Подобни почти безплатни лечения, разбира се, са несъвместими с бизнеса на фармафията, основаващ се изцяло на химикалите и недоказаната микробна теория. Корпорациите на Елита умишлено замърсиха хранителната верига, водата и въздуха с метали и токсични химикали. Съсипаха напълно заобикалящата ни среда, за да направят телата ни податливи към заболявания. Те много добре знаят, че не микробът, а именно средата е това, което изначално разболява организма. Не случайно растенията не боледуват при силна и благородна почва. Но на нас ни внушават, че сме болни заради някакви въображаеми вируси, които никой досега не е изолирал и доказал съгласно постулатите на Кох, че предизвикват заболявания. Дори самата дума вирус, произхожда от латинската (viri) и означава отрова, т.е. субстанция, която може да увреди здравето или да ви убие, ако се погълне или вдиша. Преди да я ребрандират наскоро, дефиницията ѝ никога не е била невидимо, пренасящо се по въздух респираторно заболяване. Ето защо и до днес продължава да се нарича “Вирусна теория”. По този начин държат хората перманентно в неведение и страх, криейки от тях простата истина, че единственото необходимо, за да бъдат здрави, е консумацията на качествена истинска храна, чист въздух и чиста вода. А сега се сетете сами защо изведнъж настояват толкова много да се храним с лабораторно месо (изградено от безсмъртни ракови клетки) и пълните с паразити насекоми, докато паралелно обсъждат приемането на пандемично споразумение, даващо на СЗО тоталитарно право да обявява до безкрайност здравни кризи и пандемии… 

Ако човек спре за миг и се замисли, ще осъзнае в колко абсурден свят живеем. Свят, в който правителствата на различните страни манипулират населението, че са тук да се грижат за него и да го пазят от другите държави, докато всъщност именно те са тези, които предизвикват конфликтите. Тогава защо са ни изначало? Според вас, например, руските граждани или руските власти нападнаха Украйна? И дали някога му е минавало през акъла на обикновения руснак да щурмува братски народ? А години преди това украинците ли започнаха да убиват довчерашните си съседи в Донбас или правителството им? Разбира се, подобни примери има навсякъде по света. Единствената реална функция на държавните органи, е да контролират и поддържат разделено човечеството. Военната система, в която живеехме досега, бе главното средство на правителствата да примирят народа с легитимността на правото им да го управляват. Вероятността за възникване на война създава усещането за външна причина, поради която са ни нужни. Затова американците казват, че руснаците са кръвен враг и обратно. Елитът от години поддържа изкуствено военни конфликти по целия свят, за да съхрани превъзходството си докато стане готов заместителя им. Но наличието на глобална заплаха е неизменен елемент от контрола и такава ще присъства дори и след въвеждане на новия световен ред, при който нациите ще са под диктата на международно правителство, господстващо чрез изкуствен интелект, социална кредитна система и частна наднационална армия.

Целта на повечето закони, правила и регулации, които постоянно се приемат, винаги е една и съща – управляващите паразити да увеличават властта си за сметка на нашата свобода. Манипулират ни толкова много, че го правят и на ниво думи, като постоянно подменят значението им. Целта е не просто да не можем да говорим, а даже да мислим с концепции различни от позволените. Диктатурата си наричат демокрация, лъжите и пропагандата – официална информация, а неудобната истина – език на омразата и дезинформация. В едно от тестовите полета на Глобалистите – Австралия вече активно се пропагандира, че всички, които са против мерките на правителството са конспиративни терористи. Съгласно добре познатия и отдавна изтъркан сценарий, властите започнаха да инсценират атентати, но този път с убийства не на мирни граждани, а на полицаи. Обвиняеми в тероризъм обаче в наши дни не са талибаните, а “конспираторите антиваксъри”. Да, не се шегувам, такава е официалната версия. С подобни вътрешни операции (“фолс флаг” атентати) фашисткият режим ще манипулира обществото, като ги използва, за да оправдае и легализира действията си срещу всички неудобни за статуквото лица. Те ще бъдат преследвани и третирани като изключително опасни престъпници.

Естествено, истината е точно обратното, най-големите терористи в света са именно Световният икономически форум и гравитиращите около него организации, устремени заедно към въвеждането на собствено наднационално правителство, чиято роля в началото ще изпълнява СЗО. Визията за бъдещето на Глобалистите е да не притежаваме нищо, да сме затворени под домашен арест и да се храним с насекоми. Чрез паразитите в тях и добавените в храната синтетични ензими, искат да ни променят генетично докато не заприличаме на зомбита, пригодени за живот в мрачна и киселинна околна среда, с изчерпани природни ресурси и без слънчева светлина. Това е обстановката, за която от години ни подготвят чрез филмите и към която ударно са ни запътили чрез хилядите изкуствено предизвиквани екологични катастрофи, като неотдавнашната в Охайо. “Инцидентните” химически разливи до февруари тази година само в САЩ са над 30, а колко ли ще станат до декември? Сещайте се сами защо по цялата Земя изведнъж започнаха да се “самозапалват” предприятия и складове, особено свързаните с хранително-вкусовата промишленост… 

Докато ни оставят без ресурси, поетапно ще започнат да отнемат и правото ни на частна собственост. Първи в списъка им са автомобилите, тъй като за работническата каста в бъдещето е предвиден единствено обществен транспорт, и то едва в крайна необходимост. Следващата стъпка е да заграбят и недвижимото ни имущество, чрез постепенно въвеждане за жилищните сгради на все по-скъпи и невъзможни за покриване екологични стандарти, свързани с енергоефективност и въображаемите нулеви въглеродни емисии.

Както обичам да казвам – само този който знае какво е планирано да се случи, може да види пътя водещ до него. За останалата публика ежедневните събития, определящи посоката на цивилизацията ни, са просто една поредица от случайности, точно както им внушава телевизора…

Болните мозъци на Глобалистите вече са задействали сканиране на цялата природа, буквално до последното дръвче и храст. Планират създаване на завършена дигитална версия на света ни в мета вселената, а след това принудително да вкарат населението в нея. Всички сайтове, магазини и институции ще бъдат изнесени там, а интернетът, който познаваме ще остане в миналото. Забравете за пазаруването през приложения от телефона, в бъдещето такива няма да има, тъй като телефонът ще сте самите вие. Планът е това да се случи преди 2030 г.

Сега разбирате ли защо толкова усилено се говори за 15 минутни градове? Свободното пътуване между държавите ще остане в миналото, те не искат да сте мобилни и комуникативни извън изкуствено изградената от тях среда, защото бихте застрашили господството им. Първо силно ще ограничат и накрая забранят полетите, оправдавайки го отново с екологията. Населението постепенно ще бъде затворено в малки общности, наподобяващи дигитални концлагери, които използвайки евфемизъм предвидливо са нарекли “умни градове”. Целта е във физическия свят хората да имат право да се придвижват само пеша на разстояния до 15 минути от мястото, в което живеят. Ако ви е необходимо да пазарувате или да изпълните някакъв административен ангажимент, единственият легален начин ще е през мета вселената. Ето как ще принудят всеки да я ползва, понеже пътуването в реалния свят ще изразходва въглеродната му квота и ще срива социалния му кредитен рейтинг до ниво на постоянен домашен арест и отнемане на базови човешки права. Персоналният надзор ще се осъществява чрез монтираните навсякъде 5G антени, представляващи на практика военно оръжие, чиито сигнал ще може буквално да ограничи физически, позволения ви за движение периметър.

Тези извратени създания желаят да контролират не само взаимоотношението ви с околната среда и всичко, което правите, но дори емоциите и мечтите ви, които ще са под постоянен мониторинг. Технологията, четяща мозъчните вълни отдавна е реалност, а широкото ѝ приложение вече е в ход. Идеята на социалната кредитна система, която постоянно ще наказва всяко действие и помисъл извън допустимата рамка, е да ви дресира като лабораторни мишки. Крайната цел е поставяне на дигитална бариера или дигитален интерфейс между вас и реалността, за да може безпрепятствено да заграбят последната за себе си.

В момента най-нагло приватизират природата пред очите ни. Частни организации си измислят закони, чрез които да легализират деянието си, уж че го правят за наше добро. Точно както сториха и с ваксините.

Въглеродната квота е данък, който Елитът иска да му плащаме за това, че ползваме дадените от Бог безплатни природни ресурси. По същество с него си присвояват околната среда, слагайки ѝ такса, но тъй като прекрасно знаят как ще реагираме, ако ни го съобщят директно, са създали приказката за лошия въглероден двуокис и глобалното затопляне.

Управляващите паразити откровено се борят срещу елементите на живота. Всички сме чували фразата “Война срещу въглерода”. Постоянно ни се казва, че въглерода е вреден, докато всъщност именно той е в основата на съществуването ни. На практика както самите ние, така и всяка естествена форма на живот, която човечеството някога е открило, е базирана на въглерод. Всички растения, животни, риби, насекоми, плесени и бактерии не могат да съществуват без него. Така че да му обявиш война, е равносилно на това да обявиш война на растенията, които се хранят с въглерод и го преобразуват в кислород, война на животните, които се хранят с растенията, война на хората, които се хранят с животните и растенията, война на кислорода, на дишането и на живота изобщо. Управляващите официално ни декларират, че са на страната на смъртта и култа към нея, атакувайки въглеродния диоксид и слънчевата светлина, т.е. два от 3-те основни елемента (заедно с водата) необходими за най-важния биологичен процес, поддържащ живота на Земята – фотосинтезата.

Последния пирон в ковчега на човечеството ще бъде въвеждането на дигиталните пари, защо мислите, че толкова бързат да ни вкарат в Еврозоната? Разбира се, в Шенген не ни искат, понеже неограниченото придвижване означава свобода, но в концлагера, който подготвят с дигитализирането на Еврото, ни очакват с отворени обятия. В момента, в който валутите станат изцяло цифрови, играта приключва. Парите, точките, кредитите или както и да ги наричат в близко бъдеще, освен че ще важат само до определено разстояние от дома ви, ще бъдат и с различно предназначение, най-вероятно групирани по цветен код. С едни ще може да пазарувате единствено храна, с други гориво, с трети услуги и т.н. Ако да речем зелените числа по сметката ви са за храна, с тях няма да може да заредите гориво. Решат ли утре, че месечната дажба за семейството е до 50 грама сирене, защото кравите отделят много газове и консумацията на млечни продукти изразходва прекомерно въглеродната квота, автоматично портфейлът ви ще бъде блокиран при опит за покупка на по-голямо количество в рамките на зададения период. Ако бъде наредено неваксинираните да плащат по 200% от цената за всеки продукти или услуга, това отново ще се случва автоматично, без никой да ви пита съгласни ли сте или не. Проявите ли “наглостта” да публикувате в интернет негативни коментари срещу политиката на властта, или пък отидете на протест, сметката ви автоматично ще бъде занулена или блокирана (невярващите могат да попитат канадските тираджии, които вече сърбаха тази попара).

Но ако сте покорни и изкарвате достатъчно пари, ще си заделяте, за да живеете царски до дълбоки старини, нали? Не познахте! Освен, че употребата им ще бъде силно нормирана, дигиталните числа ще имат срок на годност, за да е винаги сигурно, че вниманието на хмастерчето ще е постоянно ангажирано с въртене на колелото. А за пенсия дори не си помисляйте, тъй като в момента, в който се амортизирате и слезете от педалите, ще бъдете евтанизиран съгласно плана за контролирано ограничена продължителност на живота. Естествено, отново за общото благо! Възрастта, до която ще е позволено на работническата каста да живее, постоянно ще слиза надолу, докато най-вероятно не падне до 30 годишна възраст. Нима очаквате нещо повече от бъдещите ГМО хуманоиди, чиито сексуален живот ще започва почти веднага след раждането, а в менюто му освен какви ли не извращения, ще присъстват и животни…

Но всяко нещо с времето си. Сега на ход е да забранят достъпа до интернет без биометрична идентификация. Информацията е най-голямото оръжие, затова анонимното сърфиране в мрежата е огромен пропуск от тяхна страна и риск за господството им. За да компенсират това недоразумение са измислили следния пъклен план. Първо ще започнат да инсценират дигитални терористични атаки от всякакво естество, включително и бомбени заплахи към различни обществени институции. После ще позволят на изкуствения интелект умишлено да залее интернет с дезинформация, откровени лъжи и абсолютни небивалици. Свободните съчинения по зададена тема са един от специалитетите на невронните мрежи, който се съмнява нека пробва ChatGPT. Масово ще се фалшифицират личности (чрез дийпфейк), събития, изявления и всякакви други факти. Идеята е ситуацията да ескалира до степен, при която инфо-платформите дотолкова ще са превърнати в каша от фикция и изкривена реалност, че съгласно класическата схема “проблем – реакция – решение”, хората отново сами да поискат оковите си. Постепенно обществото ще приеме като нещо съвсем разумно и естествено, желаещите достъп до мрежата да се идентифицират биометрично и да са постоянно под пълния контрол на системата.

Ако приемем, че казаното дотук е просто увод и кратка документална хроника на минали и предстоящи събития, логичният въпрос, който възниква от само себе си, е, какво може да направим?

Всички знаем, че преките изпълнители – марионетки трябва да бъдат арестувани, съдени и тежко наказани за престъпленията им, но много по-важно е да стигнем до диктуващия заповедите контролен център, който, ако скоро не унищожим, напълно ще замени човешките си слуги с изкуствен интелект, роботи и дронове. Като тук под роботи не разбирайте единствено механичните андроиди и кучета, в този знаменател ще влизат и дизайнерски човешки същества, т.е. генно модифицирани биороботи, каквито, както по-рано намекнах, е доста вероятно вече да са в употреба. Целта е обикновеният гражданин да не посмее да се съпротивлява, когато полицай или войник на световното правителство упражнява насилие върху него, защото ако използва смъртоносна сила, в опит да спаси свободата или живота си, ще бъде съден за убийство. По този начин врагът печели битката и на психологическо ниво, тъй като прекрасно знае, че хората не биха имали подобни скрупули, защитавайки се срещу стоманена машина.

Част 2: Българска Организация за Национално Спасение (БОНС – гръбнакът на нацията)

Но как тогава да ги победим, какво наистина може да направим, за да предотвратим това кошмарно бъдеще, което ни подготвят? На първо място, престанете да мислите, че някой някъде е длъжен да поема отговорност за вашия живот. Вие сте единствените носещи такава, и не го ли осъзнаете веднъж завинаги, нищо никога няма да се промени! Стигнали сме дотук, защото системата е корумпирана до мозъка на костите си, а тя е такава поради липсата на свобода и прозрачност, но това умишлено е заложено още в архитектурата ѝ. Единственото правилно решение, за да излезем от омагьосания кръг, е просто да премахнем текущия, основаващ се на централизирана власт режим и да преминем към качествено различен модел на управление.

За съжаление, една реална демокрация никога няма да бъде доброволно предложена от Елита, тя трябва да бъде извоювана от обикновените граждани и социалните движения. Всеки индивид от обществото ни трябва да бъде научен да поема отговорност и да осъзнае, че бягането от нея и прехвърлянето ѝ към друг, постепенно го лишават от свободата му. Да взимаш решения, означава ти да решаваш за себе си, а не да делегираш тази власт на някой (непознат), който да го прави вместо теб. Когато хората не са командвани отгоре, а вземат сами решенията, се отдават много повече на една обществена кауза, тъй като знаят, че трудът им ще доведе до реална промяна. Това е единственото истинското бъдеще за нашата цивилизация, защото основният дефект на досегашния представителен режим, е, че рано или късно, но неизбежно винаги, води до диктатура. Всички знаем, че властта покварява; може да отнеме известно време, но накрая никой – даже и най-добродетелният, не ѝ устоява. Така че дори да обитавахме един въображаемо идеален свят, в който обществото се управлява от действителни негови представители и зад тях не стои мистериозен кукловод, този модел отново би се провалил с гръм и трясък.

Властите много добре познават силата на единството, затова главен приоритет винаги им е било разединяването на обществото, без значение дали на политическа, расова, религиозна, спортна, а отскоро и на медицинска основа. Разпадът на малките обществени единици е дълбоко заложен в програмата за контрол на Елита. Идеята е обикновеният човек да се чувства жалък, незначителен и слаб, когато дръзне да се изправи срещу системата. В реалността обаче нещата са наопаки – не хората, а системата е незначителна, тъй като тя e фикция, чиято власт се материализира просто защото го позволяваме. Самоорганизацията и самоуправлението са единственото светло бъдеще за нашето обществото. Свободата е най-висшата ни ценност и като такава сме длъжни да я браним с цената на всичко!

Основният непреодолим проблем на сегашният модел на управление е централизираната власт, заложена в него. От колкото по-малко души зависи съдбата на една нация, толкова по-лесно е тя да бъде превзета. Ако през последните 3 години някой все още не го е проумял, значи разумът му определено не работи по предназначение. Защо тогава постоянно повтаряме една и съща грешка, очаквайки различен резултат, не беше ли това дефиниция за лудост? Ходим на избори, за да посочим кой да ни управлява, а след това се оплакваме, че година след година положението става все по-трагично. Разбира се, от време на време ни запознават с поредния герой, който бива представен като новият месия, нямащ нищо общо с предишните. Късопаметното стадо без много да му мисли бързо налапва кукичката, и тъка докато отново не се разочарова и не започне да търси следващия “спасител”.

Механизмът за контрол на отделните нации е повече от елементарен и дори не е тайна. Могъщи частни организации като Световния икономически форум вербуват и обучават агенти, а после ги поставят на различни управленски позиции в държавите по света. СИФ например още през 1992 г. (същата, в която се приема Agenda 21) основава учебната програма “Глобални лидери на утрешния ден” и започва да подготвя кадри, предназначени за инфилтриране в световните правителства и на други ключови за обществото места. Малка част от лидерите завършили школата са: Ангела Меркел, Тони Блеър, Джъстин Трюдо, Емануел Макрон, Марк Зукърбърг, Леонардо ди Каприо, Джак Ма, Джими Уейлс, Джеф Безос, Бил Гейтс и мн. други печално известни фигури, включително Владимир Путин. Именно затова от години сме свидетели на абсолютно еднаква политика, упражнявана от различните държави, без никакво значение къде коя партия е на власт. Видяхме го особено ясно по време на пандемията, а постоянното разделяне на населението на враждуващи по между си лагери, е жизнено необходим елемент от системата им за контрол. Точно такава е ролята и на поредната война. Ето защо всички действия, извършвани от нашите марионетни правителства, съставени изцяло от чужди агенти, обслужват не суверена, който уж представляват, а истинските им господари. При това го правят нагло и с чувство на безнаказаност, право в очите ни. Сегашният партиен модел е не просто доказано неуспешен, той е изключително опасен и зловреден. Няма как някой без значение колко умен, благороден и богат е, да се изправи с екипа си срещу интересите на световния корпоративен капитал. Това практически е абсолютно невъзможно! Всеки човек има близки, семейство и домашен адрес, което само по себе си, е напълно достатъчно да бъде държан под намордник от владетелите на света. Работата на контролираната опозиция винаги е била да дава надежда на масите, защото без надежда ще има революция, а тя е единственото средство способно наистина да промени статуквото.

Няма как да победим системата, продължавайки да играем по нейните правила, но пък не е чак толкова трудно да я счупим, ако заимстваме идеи от най-големите ѝ манипулатори. Какво правят наднационални играчи като Джордж Сорос, например? Създават мрежа от НПО-та, които постепенно заемат функцията на паралелни правителства, диктуващи законите на реалните такива. Какво ни пречи и ние да тръгнем от там? Държавата България и без това отдавна е абдикирала и изпълнява бутафорна функция, наш кръвен дълг е колкото е възможно по-скоро да си я извоюваме обратно, защото единствената алтернатива е изчезването ни като нация.

Сегашното представително управление никога не е било и не може да стане демократично, така че веднага щом си върнем контрола, е нужно из основи да го сменим! По-долу ще се опитам да обясня моята лична визия за бъдещето ни, но колкото повече хора се включат в проекта, толкова по-правилна методика заедно ще създадем. Аз съм просто един човек и като всеки такъв нито съм безгрешен, нито знам всичко…

Според мен гражданското общество трябва да се превърне в легална институция с правомощия по-големи от тези на държавата, тъй като истинската държава сме ние, а не шайката в парламента. За да бутнем режима, е необходимо да действаме последователно на следните етапи:

Първи етап: Създаваме неправителствена организация с децентрализирано управление, която може да наречем например: Българска Организация за Национално Спасение (БОНС). Уникалното в нея ще е липсата на ясно изразен лидер или управляваща група, а вместо тях ще има единствено сменящи се на ротационен принцип говорители, чиято основна функция ще е да обявяват взетите от всички членове демократични решения. Така тъмните надпартийни сили, управляващи сега, няма да има кого да купят и манипулират, нито ще е възможно да внедрят свой лидер, тъй като тази длъжност ще е генетично премахната още в зародиш. Самото наличие на организация, в която няма кой да бъде корумпиран и вкаран под контрол, е ключов и повратен момент в цялата игра!

Втори етап: След като създадем тази, представляваща нацията ни структура, ще трябва да се преборим за правото ѝ да осъществява директен контрол върху управляващите политици. Щом НПО-тата на Сорос са си изградили легални инструменти да го правят и да си прокарват закони, защо и ние да не можем? В момента в страната ни има партия, даваща сериозна заявка за наличие на здрав разум и желание за промяна на статуквото. Ако това наистина е така, лидерът ѝ Костадин Костадинов с удоволствие би подкрепил създаването на независим контролен орган в лицето на българския суверен. Подобно решение със сигурност ще се превърне и в ракета носител за партията му към властта, защото ще докаже на хората, че е истински революционер, а не поредният тарикат, борещ се за парче от баницата. За сега у нас, той е може би единствения политик притежаващ потенциал да се въплъти в троянския кон, способен да бутне системата.

Трети етап: Веднъж получим ли право да упражняваме влияние върху решенията, които правителството взима от името на народа, постепенно ще разрушим режима отвътре, понеже ще стане невъзможно да изпълнява плана си.

Разбира се, Елитът никога не би допуснал този тип самоуправление където и да било по света, защото ще представлява директна заплаха за господството му. Затова единственият начин да разсеем мощта, с която ще ни атакува, е паралелно да инициираме създаването на подобни на нашата организация и във всички останали държави с благоприятна почва.

Четвърти етап: Последният ход е да променим изцяло модела, по който функционира държавата, като в крайния му вариант правителство не трябва да има, а само мандатни говорители, които ще представляват нацията, без право да вземат каквито и да било решения. Политиката ще стане непрофесионална дейност, извършвана от доброволци за кратко и на ротационен принцип. Изтече времето на вождовете, обещаващи, че щом ги изберем, ще оправят страната. Това обикновено са силно комплексирани, с огромно его и алчни за власт душици, използващи всякакви методи и манипулации, за да спечелят вниманието на избирателите. Дойде моментът да си припомним как изглежда истинската демокрация и да създадем нови институции и механизми, които да се превърнат в градивни елементи за едно реално демократично общество. Днес разполагаме с достатъчно високи технологии, за да намерим възможно най-лесния и сигурен начин гласът на всеки да бъде отчетен.

Въпреки това мненията на отделните индивиди не бива да са равноправни, когато касаят специализирана тематика. Разумно е да има ценз, който да отсява хората по различни критерии като образование, професионална квалификация, трудов стаж, семейно и имуществено състояние, уседналост, местожителство, криминално минало, зависимост от опиати, психическа уравновесеност и т.н., заедно ще ги определим. Личности с даден тип поведение е редно да присъстват в черен списък, забраняващ им дори временно да участват в управлението на общите дела. За да се предотврати установяването на професионализирана политическа класа, делегатите трябва да са отзовими, а техните мандати да са ограничени и краткосрочни. Политическите срещи ще бъдат отворени за нацията, а обсъжданата информация – общодостъпна. Това според мен е единствената правилна крачка към следващото по-високо стъпало от еволюцията ни.

Накрая да обобщим някои основни принципи на свободното общество: 

  • Истинската демокрация може да просъществува само когато се защитава от своите въоръжени граждани;
  • Тя се основава на недоверие и разчита на реалистични форми за контрол на всички нива; 
  • Тя търси съгласието, като инсценира публични дебати, в които царува свобода на словото и политическо равенство;
  • Властта се упражнява единствено от асамблея на народа, а не от негови представители;
  • Регионалните събрания координират решенията, взети на локалните;
  • Когато има нужда от делегати, те се избират чрез гласуване или жребий и се назначават краткосрочно, но ако не се справят, могат да бъдат отзовани по всяко време.

В едно свободно общество медиите също е необходимо да са под демократичния контрол на гражданите. Неслучайно наричани четвъртата власт, те разполагат с огромно влияние върху масите, което налага работата им да се следи изкъсо и да бъдат наказвани безкомпромисно, когато насаждат пропаганда или заблуждаваща информация сред населението. Парадоксът е, че тази функция сега изпълнява държавата, но тя използва медиите именно за това, от което би трябвало да ни пази. 

Знам, че казаното по-горе ще изглежда утопично невъзможно и прекалено ангажиращо за много от вас, но подобни мисли са вследствие от промиването на мозъка, на което сме жертви от най-ранно детство. Хората умишлено са програмирани да бъдат лениви по отношение на въпросите, касаещи общественото благо, и да разчитат изцяло на държавата за всичко свързано с тях. Системата предпочита гражданите да губят свободното си време пред телевизора, Плейстейшъна или телефона, вместо да вземат пряко участие в случващото се. Но в една здрава и устремена към светло бъдеще цивилизация няма нищо по-естествено от население, заемащо активната роля в свързаните с подема ѝ процеси.

Чрез този материал, се опитах сбито да нахвърля основните проблеми пред съвременното общество и да предложа конкретен план за преодоляването им. За съжаление, всеки път, когато посочиш на хората какво не е наред, те ще те попитат и за решение, но ще го чуят само ако не ги обвързваш с него.

Винаги съм вярвал, че в живота нищо не идва случайно, затова съм сигурен, че щом си стигнал дотук, значи не се припознаваш с чакащото спасение “отвън” мнозинство. Ако поднесената информация резонира с теб и наистина искаш в рамките на времето ни светът да се промени, моментът да успеем заедно е сега!

>> линк към продължението "Времето ни изтича: БОНС – базови идеи и насоки" 

Автор: Ангел Ангелов

>> Още по темата

Подкрепете автора като купите книгата „ИГРА НА БОГОВЕ I Възходът на падението“ от тук: