Обръщение към нацията от автора на книгата „ИГРА НА БОГОВЕ I Възходът на падението“

Алтернативен линк, ако настоящият е цензуриран: https://www.bitchute.com/video/FhTh6VChx3rC/

Подкрепете автора като купите книгата „ИГРА НА БОГОВЕ I Възходът на падението“ от тук:

Пълният текст на обръщението:
 

Защо системата ни убива и как да я победим

Ограничаване на пътуването и придвижването; забрана на свободата на словото; забрана на протестите; забрана на семейните и приятелски събирания; заглушаване и демонизиране на опозицията; принудително затваряне на бизнеси; ограничаване на достъпа до образование и здравеопазване; ограничаване на свободното дишане и разходки в природата; въвеждане на задължителни ваксинации; въвеждане на имунизационни паспорти и контактно проследяване; създаване на карантинни лагери; нормализиране на физическия и психически тормоз над възрастни и деца... Ако някой все още не вижда какво се случва и смята, че правителствата ни пазeха от вирус, значи интелектът определено не е неговата супер сила!

Здравейте, аз съм Ангел Ангелов авторът на книгата „ИГРА НА БОГОВЕ I Възходът на падението“. За тези, които не са чували за нея, тя е първата част от личен проект (трилогия), който започнах преди повече от две години и включва направата на книги и филми, опитващи се с помощта на логиката и разума да обяснят реалността ни. Всъщност идеята за този проект е значително по-стара, но събитията от началото на 2020-та ме мотивираха да ускоря начинанието. Правя това обръщение към всички българи, тъй като и над нашата страна се e спуснала сянката на злото и ако веднага не предприемем нещо, не просто ще загубим много от близките и роднините си, но и ежедневието ни бързо ще се превърне в антиутопичен кошмар.

Живеем в бурни времена на преход между две цивилизации и това, на което сме свидетели далеч не са поредица от случайности, както ни внушават медиите. 

Когато човек се информира само от официалните източници, е почти невъзможно да забележи връзката между отделните събития, през които преминава обществото. Ако някой ти казва „какво се случва“, но не и „защо се случва“, значи умишлено ти спестява контекста. Разбереш ли обаче какво е планирано, кой го е планирал и как ще го осъществи, пред теб се очертава коренно различна картина – изведнъж произволността изчезва; събитията се свързват, и това, което преди е изглеждало като възникнало случайно, се превръща в много ясно очертан модел, тласкащ ни към предварително зададения курс. Знам, че думите ми ще прозвучат налудничаво на много от вас, но времето за говорене с  алегории и недомлъвки изтече. За съжаление в представите си повечето хора се намират в свят напълно противоположен на действителността. Съзнанието им е заключено във фикция, денонощно поддържана жива чрез безскрупулна медийна пропаганда. Те нито могат, нито искат да си представят, че животът навън тече в друга посока. На практика тези индивиди са се отказали от разума си, прехвърляйки изцяло функциите му на „експертите“ от телевизора, които от своя страна саркастично оплюват и безмилостно демонизират всяка алтернативна на градената от тях реалност. Лично аз отдавна не се вълнувам дали дълбоко приспаната аудитория, троловете и ковидиотите ще се опитат да осмеят, унизят или омаловажават думите ми. Не знам защо, но някак не ми е смешно да гледам как властите постоянно потъпкват изначалните ни човешки и конституционни права; как задължаваха инжектирането на смъртоносна отрова, измамно наричана ваксина, в тялото на всеки, желаещ да работи, пазарува, а в някои страни даже и да излиза навън. Не ми бе смешно, когато ежедневно тестваха и заразяваха с Бог знае какво децата ни, а още по-малко пък когато ги измъчваха и държаха като затворници с ограничаващи кислорода и перманентно увреждащи мозъците им маски. Пък глупаците нека се подиграват колкото си искат, напъните им са напълно безсмислени, защото фактите са бронирани срещу фалшиви аргументи.

Каквото и да си говорим, истината е следната: световното население е поставено на колене от неизвестен враг, опериращ чрез корпорациите, които притежават реалната власт и управляват държавните лидери като марионетки. Срещу хората е обявена и активно се води тиха световна война. Това не е война между нациите, а откровен геноцид срещу цялата човешка раса. Коварното при този „мек“ подход е, че жертвата не осъзнава собствената си съдба и не предприема никакви мерки, за да се защити. Всъщност това, на което сме свидетели прилича повече на изтребление отколкото на война, тъй като едната страна не отвръща на удара. Загиналите вече са стотици милиони, а повечето хора все още нямат представа, че се намират на бойното поле. 

Всичко, което говоря, го приемайте буквално, както казах времето за недомлъвки изтече! Ситуацията е такава не от година или две, геноцидът се извършва от десетилетия, просто сега сме във финалната му фаза. Чрез внедряването си в правителствата, неизвестният враг е завладял здравеопазването, образованието, медиите, енергетиката, отбранителната и финансова системи на почти всички държави от познатия ни свят. Той е подменил истинската наука за здравето, използваната от векове и основаваща се на природата, с нова петролна псевдомедицина, която нагло е нарекъл „традиционна“. Прави го, защото, за да постигне необезпокоявано целта си, първото нещо, от което трябва да ни лиши, е здравето, тъй като трите основни стълба за благоденствието на едно общество са именно: здравето, истината и свободата. Ако някой от тях бъде нарушен, цялата структура се разпада. Само един здрав човек може да се бори за истината. Само тези, които познават истината, могат да бъдат свободни. Само тези, които са свободни, могат да бъдат здрави.

Освен чрез фалшива медицина, взимаща десетки милиони жертви годишно, врагът ни изтребва и с помощта на канцерогенни химикали, които регулярно разпръсква от въздуха и инжектира в храните ни. Но това, което ме озадачава и кара да се съмнявам в биологичния му произход е, че е взел на прицел не само хората, а и цялата природа. В момента активно се работи по демонизиране дори на въглеродния диоксид, като не просто се опитват да спрат производството му, но и създават технологии, чрез които да извлекат наличния от атмосферата. На тези, които не са внимавали в училище, напомням, че този газ е фундаментален за храненето на растенията и без него фотосинтезата е невъзможна. Всъщност те искат да премахнат и другия елемент от храната им – Слънцето, което от години се мъчат да затъмнят. Необходимо е спешно да събудим останалите и човешката раса да се надигне, за да отвърне на удара. Разберете, тези същества са тук и ни манипулират от ден едно. Напоследък често чувам разни полусъбудени хора да заявяват по медиите: „Аз не съм антиваксър, просто не вярвам на ваксината срещу COVID-19“. Но веднага бих ги попитал, кога и как изобщо станаха ваксъри? Кое ги накара да вярват, че инжектирането на химикали и бактерии в кръвта им е полезно и нужно за имунната система? Щом се смятат за умни и критично мислещи хора, питали ли са се някога защо например се имунизират новородените срещу полово предавани болести като хепатит Б? Полов живот ли ще водят децата, че държавата толкова бърза да ги „защити“? Знаете ли, че имунната система при хората започва да се развива едва след шестия месец, а преди това бебето се снабдява с антитела от кърмата на майката, тъй като все още не е изграден механизмът, генериращ собствени. На практика новородените нямат имунна система, която да реагира на така наречените „ваксини“, които им слагат. Тогава, какво точно и защо им бият? 

Безумното обстоятелство, че веднага след раждането, противно на всички биологични закони, в крехкото човешко тяло се поставят опасни и токсични чужди агенти, е достатъчно за всеки, използващ главата си по предназначение да разбере, че целта на силово наложената официална медицина далеч не е грижа за здравето! Само един дълбоко приспан индивид не би видял и не би осъзнал, как абсолютно същите доктори, медии, авторитети и експерти, които са го програмирали да вярва в „магията“ на ваксините, в момента всячески му внушават да се набоде с експериментално лекарство. Нима смятате, че доскоро са ви желаели добро, но изведнъж всички вкупом са се побъркали? Нима не забелязвате как всяка година болните се увеличават, в синхрон с продажбите на Фармафията? Най-големият проблем на естественият имунитет, който новата медицина официално забрани, е именно това, че е безплатен. Всъщност отровата, която ви промотират днес дори не е лекарство, а доказано биологично оръжие, тъй като всички животни, участващи в тестовете му са измрели. Неслучайно договорите за доставка на COVID ваксини, сключени от Европейската комисия, се оказаха скрити даже за евродепутатите, и при искането им за разсекретяване, същите получиха черни листа с нечетимо съдържание. 

Истината е, че с така наречените COVID ваксини се опитват да променят човешкото ДНК и да ни принизят от биологичен в синтетичен вид. Точно както Дяволът обръща действителността, същото правят и последователите му. Казват, че се грижат за нашите свобода и благоденствие, докато ни затварят по домовете и забраняват да работим. Казват, че ваксините подсилват имунната ни система, докато единствената им цел е разрушаването ѝ. Разбира се, от време на време отпускат за малко хомота, подхвърляйки трохички свобода, за да стимулират още повече подчинението. 

Нищо от това, което някога са ви учили за света няма връзка с реалността, нито историята, нито пък мястото, което обитаваме са такива, каквито мислим. Манипулират ни толкова много, че го правят дори и на ниво думи, като постоянно подменят значението им. Целта е не просто да не можем да говорим, а даже и да мислим с концепции различни от позволените. Активно извращават и гнусно сексуализират децата, паралелно с програмата им за разпадане на семейството и заличаване на понятията „родител“, „майка“ и „баща“. Облъчват денонощно съзнанието ни чрез пропагандни медии, отклоняващи вниманието от същественото с безсмислени интриги и клюки. Феминизират мъжете, защото основното нещо, от което трябва да се отървеш, за да превземеш една цивилизация, са именно алфа мъжкарите. Само те са истински способни да се борят срещу несправедливостта и да защитават жените и потомството си. Едно деморализирано и загубило самоуважението си общество, е лесна плячка за всеки хищник.

Преди повече от 20 години започнаха ерата на вечната война с тероризма. Война, която никога няма да бъде спечелена, тъй като врагът е фиктивен, но пък илюзията за него овластява правителствата да отнемат правата на гражданите и да ги третират като потенциални престъпници. По същия модел преди 2 години, обявиха нова вечна война, този път срещу още по-въображаем враг – вирусът. Благодарение на нея отнеха от хората не просто изначални привилегии, а дори и неприкосновеността на телата им.

Сигурно за много от вас ще е изненада да чуят, че никъде по света в нито една лаборатория досега не е изолиран не само COVID-19, a и какъвто да било друг вирус, и никога за доказване на така наречените вирусни заболявания не са прилагани постулатите на Кох. Не случайно микробната теория два века по-късно все още е просто теория, а не факт. Това показва по безапелационен начин в колко бутафорен свят живеем и колко прозрачно измамна е цялата имунизационна индустрия. От какво и най-вече как ни защитават тези инжекции, след като така нареченият „вирус причинител“, какъвто уж би трябвало да съдържат, е само една въображаема концепция? Не случайно думата „ваксина“ произлиза от латинското наименование за крава, елегантно ни се намеква, че предназначението им е за добитъка. 

Знаейки, че съвременна медицинска псевдонаука и постиженията ѝ се базират на недоказаната теория за съществуването на вирусите, е нужно просто да съберете 1+1 и да видите, че ваксините са всичко друго, но не и лекарства, целящи да ви предпазват от заболявания. Голяма част от информацията, която общоприетите изследвания използват като доказателство за ефективността им, се отнася до увеличените титри на антитела след ваксиниране, но горчивата истината е, че организмът произвежда антителата единствено като реакция срещу отровите в тях, а не заради несъществуващата им „активна съставка“. Сами по себе си антителата не значат нищо и според интереса, лекарите веднъж ще ви кажат, че ако ги имате сте болен, а друг път, че сте ваксиниран.

В началото на 2021 г. будни български граждани се обърнаха с официално писмо към премиера на страната и министъра на здравеопазването, законово искайки данни за доклади, изготвени от независими български експерти и учени – вирусолози, лекари инфекционисти, микробиолози и прочее, които са предоставени на българското правителство от началото на пандемията досега и представляват научни изследвания, доказващи, че у нас е изолиран коронавирус с щам SARS-CoV-2.

Какъв смятате бе официалния отговор? Цитирам: „Министерството на здравеопазването не разполага със заявената от Вас информация и няма данни за нейното местонахождение.“

Ето защо Народното събрание отхвърли предложението на партия "Възраждане" за създаването на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства относно въведените на територията на България противоепидемични мерки срещу COVID-19. Право в очите ни признават, че не разполагат с независими сведения, доказващи безапелационно причината за така наречената пандемия, която обявиха на 13.03.2020 г., затваряйки под домашен арест свободните българи. Следователно всички мерки, правила и глоби, наложени (да всяват страх и подчинение) във връзка с въображаемото бедствие, са юридически нищожни, тъй като проверено на родна територия доказателството за причината, върху която са обосновани, липсва! А тези, които са ги прокарали трябва да бъдат заловени и заставени да отговорят под чие чуждо нареждане са осъществили въпросното национално предателство? Разбира се, за извършените престъпления срещу човечеството, в това число осакатяване и убиване чрез принудителна инжекция на огромен брой сънародници, подлежат на незабавна наказателна отговорност, както поръчителите, така и съучастниците им, в лицето на различните органи на изпълнителната власт. Знайте, че Нюрнбергският кодекс, последвал Нюрнбергския процес, осъдил на смърт нацистите за проведените експерименти с хора, е наднационален и все още в сила. Всички, включително медицинските служители, инжектиращи с COVID ваксина заблудените граждани, подлежат на преследване и съд, когато настоящето извращение приключи. По същество нито един „ваксиниран“ не е дал своето информирано съгласие, тъй като пълният състав на лекарството, което са му вкарали, се пази в тайна, а съгласно кодекса това е углавно престъпление. Подобна ще е съдбата на медиите и журналистите, които ежедневно плашат населението с фалшиви статистики, обявяващи въображаеми числа за жертви на вирус, без в реалността да е направена нито една аутопсия на починал, потвърждаваща твърденията им. Да не забравяме и фактa, че повсеместната цензура, пропагандираща само една гледна точка (характерно за всяка диктатурата), също лишава обществото от информирано съгласие. Това е грубо нарушение на кодекса и за него ще отговарят както локалните медии, така и огромните онлайн платформи като Facebook, YouTube, Google и др.

Ако някой все още не е разбрал какво реално се случва, за Елита COVID-19 вируса сме всъщност ние хората, а това, което ни представят като ваксина, е на практика лечението.

Обявиха световна пандемия на база резултатите от тест, за който дори създателят му казва, че е подходящ за всичко друго, само не и за диагностициране на вирусно заболяване. За да прикрият очевидното се изплюха в лицето на истинската наука и създадоха нова, измисляйки понятието “безсимптомно болен”, с което наричат всеки здрав с фалшиво положителна проба. Истината е, че Врагът на човешката раса се е прицелил в здравето ни от десетки години. Отдавна трови с канцерогена флуорид питейната вода и пастите за зъби, който освен всичко друго потиска интелекта и уврежда мозъка. Може би затова толкова голяма част от населението, е напълно неадекватна и неспособна да асимилира случващото се. Активно се изграждат 5G мрежи дори в дворовете на училища и детски градини, макар отдавна да е научно доказано, че облъчването им е смъртоносно. Известно е, че честотата 60 GHz взаимодейства с електроните в молекулата на кислорода и хемоглобинът става неспособен да го извлече и отведе към органите на тялото. Всяка 5G антена е аналог на насочено срещу нас заредено оръжие, чийто спусък е въпрос на време някой да дръпне с активирането на дадената честота. Полицията в Австралия вече използва подобен брутален подход срещу тълпа мирни протестиращи, включително жени и деца, чиито кожа и органи пострадаха след целенасочено микровълново облъчване.

Живеем в безумна фашистко-шизофренична ситуация, при която властите първо умишлено разпръскват в небето препарати причиняващи химически пневмонит, като небезизвестния „умен прах“, а след като хората се разболеят, ни казват, че прекалената „свобода“ разпространявала „вируса“ и за наше добро са необходими строги ограничения, които ще ни предпазят. Пред ваксинираното дълбоко приспано стадо неваксинираните са представяни за биологични терористи, застрашаващи здравето му, защото не са си инжектирали същата тази васкина, която уж би трябвало да го е предпазила. Зомбираната аудитория е ежедневно програмирана да нарича презрително всички отричащи новите правила на системата „антиваксъри“, глупаво смятайки го за някаква ужасно обидна квалификация, докато в реалността е точно обратното. Антиваксърът е човек, който не се самоопределя като добитък; неслучайно думата „ваксина“ произлиза от „крава“. Извратения медицински фашизъм ни е докарал до ситуация, в която правата на здравите са ограничени и се раздават сертификати само на преболедували и ваксинирани. Всеки физически здрав се третира като заплаха за новото фарма-нормално, приемащо единствено болни или набодени с химикали хора. Междувременно ако някой дръзне да говори за случващото се, моментално бива заглушен, осмян и демонизиран. Отнемане правото на свободна мисъл и нейното изразяване, бе втората фаза от геноцида и въвеждането на тираничния им режим. Именно затова от година на година сме свидетели на все по-безмилостна цензура. Замениха науката с фалшива, точно както направиха с медицината. Сциентизмът е най-новата и може би най-опасна религия, тъй като проповядва, че единственият път на човешкото развитие, е безграничната вяра в забранена за оспорване псевдонаука, напълно отричайки духовния ни аспект.

„Вярвай на науката“ са думите, които неуморно пропагандата запечатва в съзнанието ни чрез непрестанното им повтаряне от всички възможни „авторитети“. Но как да е другояче, когато се промотира не истинска, а мнима такава, оплитаща се постоянно в безбройните си лъжи, без да доказва експериментално нито едно свое твърдение. Дори самият израз “вярвай на науката” е в пълно противоречие със същността на научния подход, задаващ винаги въпроси и проверяващ практически всяка теза. 

Сега наричат мислещите и неподатливи на пропагандата „антиваксъри“, но не сме далече от времето, когато и „анти-кока-коларите“ и „анти-нестлерите“ ще са врагове, и изобщо всеки дръзнал да оспори задължителната употреба на корпоративни продукти, ще бъде третиран като терорист и престъпник. Същата наука, в която ни карат да вярваме, от години облъчва простолюдието, че сме плод на космическа случайност, самосъздала се от нищото; че се въртим и летим с бясна скорост на въображаемо кълбо, че сме произлезли от маймуните; че не съществуват биологични полове; че „майка“ и „баща“ са некоректни думи; че децата трябва да се кастрират химически и да сменят ориентацията си от най-ранна възраст. Същата наука днес учи малчуганите за аналната любов и самозадоволяването, а утре ще поощрява възрастните да ги практикуват заедно. В това ли вярвате и така яростно защитавате недраги ми застъпници на ваксините, национални предатели и откровени идиоти? Не увъртайте и не се отмятайте, именно за абсолютно същите наука, учени, доктори, медии, експерти и управляващи говорим. На практика всички гордо обявяващи се за “ваксъри” са от страната на педофилите и сатанистите, които диктуват статуквото. Между другото, за да узаконят извратените си ритуали, в момента в Калифорния се обсъжда легализиране на убийствата на едномесечни бебета.

Последната стъпка от въвеждането на технократичния фашизъм е поробването на оцелелите след експеримента и отнемане на личната им свобода, или така нареченото „Велико зануляване“. Неговите пропагандатори в лицето на Световния икономически форум, известен още като клубът на милиардерите, твърдят, че до 2030 година, няма да притежаваме нищо, но ще бъдем много щастливи. Нали не се надявахте, че искат да зануляват себе си? Защо според вас толкова много се промотира цифровият документ? Зеленият сертификат не се издава заради ваксинацията срещу COVID-19, както нагло ни внушават по медиите, и никога не е било такова основното му предназначение. Помислете малко, няма как да ви изкарат сертификат за нещо, което дори не е сертифицирано за употреба в страната ни, това е безумие. Въпросният цифров документ представлява инфилтриране в западните общества на социална кредитна система, аналогична с китайската. Разбира се, това ще става поетапно, както всичко непопулярно, което въвеждат, използвайки метода „Прозорецът на Овертън“. Първо ще се погрижат всеки да получи зелен сертификат, без значение дали е ваксиниран, или просто се е тествал. За тях е много по-важно веднъж да ви вкарат в базата им с данни, а след това чрез него непрестанно да следят вашето поведение и да го моделират, определяйки с какви привилегии разполагате. Ако сте послушен, ще имате някакви що-годе нормални права, които ако не спазвате нарежданията, постепенно ще се отнемат, като финалната стъпка е да не може даже да напускате дома си, без да бъдете арестуван. Затова в никакъв случай не си изкарвайте зелен сертификат, особено пък с помощта на фалшива ваксина, защото по този начин, наивно влизайки в техния коловоз, узаконявате действията им и съучаствате в собственото си поробване. В действителност трябва да се прави точно обратното, пълен бойкот и масово неизпълнение на нито една от противоконституционните, фашистки и антихуманни мерки, които налагат!

Ако все още не сте се сетили какво лежи в основата на това агресивно масово тестване през последните две години, включително и на деца – целта е изграждане на база данни с ДНК-то на всеки жив човек. Пъкленият план на Елита, паралелно със създаването на рейтинг система (умен затвор), е още по-зловещ, отколкото предполагате. Те искат да ни разболяват таргетирано (разбира се, официално ще твърдят точно обратното, че всичко се прави за превенция и денонощен мониторинг на здравето). На практика са създали перфектното биологично оръжие, което може да поразява конкретна личност на база генетичния ѝ отпечатък. Затова казват „Искаме да ви ваксинираме не само чрез инжекции, искаме да ви ваксинираме по въздух (с кемтрейлс), чрез храната (с графен) и дори чрез ГМО насекоми, които да ви хапят“. Просто са подменили думата „заразяваме“ с думата „ваксинираме“, тъй като е по-лесна за преглъщане. Вече в организма на всеки от нас по един или друг начин са вкарани паразити моргелони и наноботи убийци, които, за да са ефективни, трябва постоянно да се поддържат в определени количества. Следващата стъпка е изграждането на въпросната световна ДНК база с данни, а благодарение на 5G мрежите, позволяващи свръхтежък трафик на информация едновременно от много източници, скоро ще могат чрез изкуствен интелект да следят в реално време всички хора и смарт устройства на Земята. Така, откъдето и да е по света, само с натискането на бутон ще разболяват смъртоносно, когото пожелаят. И това ако не е система за контрол, родена в Ада?

Крайната цел на случващото се е пределно ясна, тъй като ни е предварително разкрита чрез обявената от ООН още преди 30 години програма, известна като Agenda 21, по-късно прекръстена на Agenda 2030. Именно към нея се придържа плътно групата около световния икономически форум и фондациите на Рокфелер и Бил Гейтс, което не е конспиративна теория, а конспиративен факт, виден от интернет платформите им. Идеята е до 2030 година населението на Земята да бъде стерилизирано и чувствително намалено. Семейства няма да има, децата ще се създават и отглеждат изкуствено, ще бъдат генно модифицирани и без никакви човешки права, тъй като ще са притежание на държащите патента за гените им корпорации. Частната собственост ще бъде забранена, а хората ще са натикани в градове под формата на концентрационни лагери и ще са напълно зависими от подаянията на държавата. Те няма да имат право да отглеждат собствена храна, да ползват чиста вода или каквито и да било безплатни ресурси от природата, правещи ги независими. Ще се консумират само синтетични продукти с нулева хранителна стойност. Физическото и психическото здраве, както и продължителността на живота също ще паднат драстично и ще са под пълния контрол на световното правителство и стоящите над него корпорации. Ето защо в момента умишлено се съсипват бизнесите и икономиката, финансово необременените хора са значително по-трудни за подчиняване и това ги прави враг на системата. Виждаме как работническата класа бе заставена насила да се ваксинира, само и само да има право на работа и прехрана. А през няколко месеца обвързваха свободите ѝ с взимането на поредната сриваща имунитета бустерна доза, очаквайки постепенно един по един и най-жилавите от тях да паднат. Не случайно на много места по света на ваксинирани срещу COVID-19 е забранено да даряват кръв. Може би, ако си направят СПИН тест, ще разберат защо...

Приемем ли казаното дотук за въведение и кратко описание на ситуацията, веднага възниква въпросът: Какво да направим, за да се спасим? 

Ще се опитам да отговоря, но нека преди това да разберем как е възможно някой да контролира процесите в целия свят? Кое е оръжието, или по-скоро инструментът, който мотивира всички да му се подчиняват? Разбира се, че на първо място това са парите. Именно чрез тях контролират чиновниците сами да копаят както нашия, така и собствения си гроб, съучаствайки за въвеждането на мерките. Но тези на върха на пирамидата са много по-крехки отколкото може да си представите, защото най-голямата сила на централизираното управление е и най-голямата му слабост. Те са изцяло зависими от всички етажи под тях и ако някъде там веригата се прекъсне, властта им ще се изпари на мига. Каква например е силата на шепа политици (пионки в ръцете на Елита), ако стоящите отдолу полиция и армия загубят мотив да изпълняват нарежданията им? Затова, първото нещо, което трябва да сторим, когато си отвоюваме властта е да възстановим правото да печатаме собствените си пари напълно независимо от частната централна банка. Същото важи и за всяка друга нация по света, желаеща да бъде свободна! 

Без съмнение, пропагандната машина на Елита веднага ще се раздаде максимално, за да ви убеди, че това е глупост и е невъзможно да се постигне, но който притежава разсъдък, би трябвало много отдавна да е изпратил агентите им на майната си. 

Второто нещо, което трябва да направим е да премахнем изцяло патентното право върху почти всичко различно от марката. Искат нов световен ред и нова епоха в развитието ни, добре, ще я получат, но в противоположен на техния модел. Много хора не го осъзнават, но именно чрез патентните се контролира в негативен аспект еволюцията на цялата човешка цивилизация. От една страна се патентоват, засекретяват и потискат технологии носещи ни свобода, прогрес и независимост като тези свързани с добиването на евтина или безплатна енергия, а от друга се патентоват и експлоатират такива, носещи след себе си робство, болести и зависимост, като ГМО храните и фармацевтичните продукти. Всичко това ще приключи в момента, в който патентното право за технологиите бъде премахнато. Разбира се, тук отново пропагандната машина ще се пръсне по шевовете от истерични напъни да ви убеждава, колко пагубно ще е това за напредъка и икономиката ни, но мисля, че вече ви казах къде да изпратите агентите ѝ. Всяко технологично изобретение създадено на този свят, е плод на знанията и опита извлечени от общото информационно поле и като такова то принадлежи на хората. Ако някой, може да го произведе по-качествено от вас и вие желаете да закупите продукта му – така да бъде, но никой не бива да ограничава човешкия прогрес чрез присвояване на технологии. Знам, че за повечето хора подобна идея ще звучи налудничаво и е много трудно дори да си я представят, тъй като от ден едно са програмирани в напълно противоположен и неестествен модел за развитие на обществото, но за добро или лошо дните на стария свят са преброени. Патентите (както и парите) са основен инструмент, чрез който ни държат в робство. Мечтата им е да патентоват дори човешките гени и по този начин да отнемат дадените ни от Бог права. Защо мислите са тези моделиращи РНК ваксини? Главната цел, е сегашното поколение да бъде напълно стерилизирано, а следващото да е създадено в епруветка и да не притежава никакви привилегии, тъй като ДНК-то му ще е собственост на произвелата го корпорация.

Това, разбира се, е само малка част от визията на Елита за бъдещето ни. Всъщност пред задаващото се за оцелелите от ваксинния геноцид, досегашните мерки ще изглеждат като невинна детска забава. Управляващите сатанисти възнамеряват да въведат персонален данък въглероден диоксид за всеки имащ „нахалството“ да диша гражданин. Както вече споменах, планират да забранят консумирането на органична храна под предлог, че замърсява природата и да я заменят я със синтетични химикали в дневни дажби по-малки и от тези в нацистките концлагери. Искат още да нормират употребата на електроенергия и употребата на вода за естествени нужди като къпане, пране, миене и дори ходене до тоалетна. Искат да забранят частната собственост, включително живота сред природата, за да не могат да се ползват безплатните ѝ ресурси; искат да лимитират индивидуалното придвижване с транспортни средства; да ограничат правото на снабдяване с дрехи и продукти от първа необходимост; да контролират физическата активност, контактите, интересите и изобщо всяка дейност от живота на човека да бъде обвързана с рейтинг, ограничаващ правата му. Ето защо така агресивно напъват с изграждането на 5G и интернет на нещата, без които подобни демонични мерки е невъзможно да се въведат. Точно както в момента се оправдават за фашистките действия с измислен вирус (който никога не са изолирали), за предстоящата тирания ще се оправдават с още по-въображаемото глобално затопляне (което от десетилетия се опитват да симулират чрез кемтрейлс). В интерес на истината не Слънцето се е променило през последните години, както много хора смятат, а фината нано мъгла, през която светлината му достига до нас. Коктейлите с химикали, които денонощно разпръскват във въздуха, освен че действат като лупа и създават парников ефект, попаднат ли върху кожата, масово предизвикват бенки и други ракови образувания.

Крайната цел на задаващия се „зелен“ дневен ред, “зелена сделка”, или както и да го наричат, е да ни вкарат перманентно в цифров концентрационен лагер. Това по същество представлява програмата за “устойчиво развитие” на Световния икономически форум, представена ни официално през 2020 г. като “Великото нулиране”, но припокриваща се напълно с приетата преди цели 30 години от ООН Agenda 21. И тук идва най-важният въпрос, ще го допуснем ли? Ще бъдем или няма да бъдем свободни хора? Много от считащите се за събудени личности се организират в Telegram и Facebook затворени групи, където заедно кроят планове и обменят идеи как да се спасят и избягат да живеят в дивата природа. За съжаление, тези хора нямат никаква представа какво се задава, щом вярват, че е възможно като щрауси да се скрият от проблема, вместо да се изправят срещу него и да посрещнат с достойнство съдбата си. Колкото са избягали навремето индианците в Америка, толкова ще успеят и те… 

В първия член на Българската конституция пише: „Цялата държавна власт произтича от народа. Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.“ 

Но това, на което повече от всякога сме свидетели през последните две години, е нагло и брутално потъпкване на конституцията и правата на гражданите от правителствата и пълно отсъствие на каквато и да била разполагаща с власт институция, която да ни защити и накаже престъпниците. Напротив, виждаме сме как управляващите правят постоянно точно обратното. Вместо да пазят народа си, тези корумпирани национални предатели, обслужват интересите на чуждите корпорации и нападат всеки дръзнал да говори против ваксините (актуален пример у нас са немного отдавнашните атаки срещу доц. Мангъров). Не е ли странно как в 80% неваксинирана България на последните уж честни избори спечели партия, опитваща се да наложи експерименталките със сила? В крайна сметка народът или корпорациите гласуваха? Ако премиерът Кирил Петков заплаши например, че ще затвори всички граждани под домашен арест не заради отказа им да се инжектират с химикали, а защото предпочитат да пият вода вместо Кока Кола, пак ли ще има слепи за случващото се? 

Нищо, абсолютно нищо на този свят не е същото при липсата на свобода. Храната става безвкусна, почивките безинтересни, гледането на филми скучно, забавата безсмислена. Свободата е най-висшата ни ценност и като такава, трябва да сме готови на всичко, дори да се разделим с живота си, за да я съхраним. Тя е право, което е нужно постоянно да се отстоява и никога да не се приема за даденост. Свободата е състояние на духа и без него съществуването ни е лишено от смисъл. Повечето хора днес са деморализирани и изпитват страх да се борят за нея, но те дълбоко не осъзнават, че истински страшното ще настъпи само ако я загубят. Попитайте се, с какво искате да ви запомнят децата ви? Че сте се изправили и сте дали живота си за свободата им, или че сте заровили глави в пясъка и сте ги предали? Голяма част от смятащото се за събуденото малцинство живее с илюзията, че проблемът ще се реши от само себе си или с меки мерки като протестиране и съдебни дела. За съжаление, това е абсолютно невъзможно. Вие сериозно ли мислите, че държащите властта политици и кукловодите над тях, ще ви оставят демократично да ги осъдите за престъпленията им? Или пък, че съдебната и изпълнителна власт е някаква независима институция извън техния контрол? Ако наистина го смятате, значи само се заблуждавате, че сте будни.

Разберете, не можем вечно да се борим с огъня, крайно време е да премахнем подпалвача. Истината е, че колкото и да се правим на човечни на природата въобще не ѝ пука за морала ни. Да молиш кръжащия наоколо комар да си тръгне, е смешно и безсмислено. Ако се опиташ да го изгониш, може за малко да се уплаши, но скоро пак ще се върне. Единственият истински начин да се отървеш от жадния за кръв паразит, е като го убиеш.

Намираме се в безумна ситуация, при която едната страна е обявила война и активно изтребва другата, която вместо да отвърне на удара, протестира и завежда дела. Някой да е чувал за бойно сражение в човешката история спечелено в съдебната зала? Как смятате, щяхме ли да сме днес тук, ако нашите предци вместо да изколят турците, са пускали жалби до султана да не изнасилва жените и убива децата им?

Крайно време е човешката раса да се изправи и силово да защити не просто свободата, но и правото си на живот! Тези изроди ни потискат и контролират, потъпквайки законите и конституцията, едновременно експлоатирайки страха на хората от тях. Използват полицията и илюзорната власт на униформата ѝ, като че ли зад нея стои някаква висша сила, на която обикновения гражданин е длъжен да се подчинява. Това обаче няма как да е по-далеч от истината, защото не ние работим за властите, а те за нас. В противен случай съществуването им е напълно безсмислено.

Щом според тях униформите легализират действията им, ние също можем да си направим такива. Свободните български граждани, както и всички други по света, трябва да се организират не в протестиращи групи, а в чети, които да разполагат с правомощия да извършват арести на полицаи, политици, инспектори, лекари, медийни босове, журналисти и всякаква друга измет, упражняваща експерименти или насаждаща фашизъм върху населението. Вече даже не говорим за лица потъпкващи закона и конституцията, тъй като политиците постоянно ги променят както им е угодно. Вече става въпрос за неизбежна защита на основните неотменими човешки права и привилегии, стоящи над всеки закон и конституция. По дяволите, та те дори ни забраняваха да дишаме свободно. 

Когато някой, без значение на използваното оръжие, по недвусмислен начин се опита да убие или осакати теб, децата, роднините и приятелите ти, нагло твърдейки, че си длъжен да му се подчиниш, защото така пишело в нечия заповед или наредба, единственото, което трябва да направиш ако си запазил достойнството си, е да му прережеш гърлото, или да загубиш живота си докато се опитваш.

Това, което причиниха на възрастните с експерименталните инжекции е брутално и нечовешко, но посягането им върху децата, е непростимо. Един от основните белези за нивото на цивилизацията, е отношението ѝ към слабите и беззащитните, а какво по-беззащитно от бебетата и подрастващите. Всички замесени в масовите убийства и осакатявания на деца чрез биологичното оръжие, наричано COVID ваксина, заслужават смъртни присъди; както поръчителите, така и работещите на хонорар, облечени в бяло изпълнители. Оправданията от сорта на “аз не знаех какво правя”, или “просто си вършех работата”, няма да минат. Точно както не са минали и пред съда в Нюрнберг, осъдил на обесване нацистите за провежданите експерименти в концлагерите.

Моментът да сложим край на геноцида и безумието настъпи! Сега повече от всякога трябва да сме задружни и да се обединим срещу общия враг. За разлика от много държави, пред нас се отваря една уникалната възможност да достигнем до победата по сравнително мирен начин. Трябва да ѝ дадем шанс, защото единствената алтернатива е гражданската война. А както всички знаем – и най-лошият мир е по-добър от най-добрата война. Може би за пръв път на политическия хоризонт в страната ни се откроява партия, даваща много сериозни заявки за наличието на здрав разум. Лидерът ѝ Костадин Костадинов е изключително активен и последователен в действията си. Разбира се, далеч не бих казал, че съм съгласен с абсолютно всичките му възгледи, но относно демонстрираното желание да възроди България и твърдата позиция срещу фашистките мерки, го подкрепям безусловно. Неизбежно обаче възниква въпросът, ами ако и той като предшествениците му се окаже контролирана опозиция, чиято единствена роля е да потушава напрежението в стадото по пътя към кланицата? Дотук Костадин изигра перфектно картите си и успя да влезе във властта, но това, което в действителност ще го разграничи от марионетките, е именно следващият му ход. За да докаже, че е истински ще трябва първо да се пребори със себе си, тъй като според мен единствената правилна маневра, чрез която може изиграе системата, е да надрастне егото и да промени из основи структурата на партията отроче. Само така, идеята привлякла милиони привърженици, ще остане недосегаема за коварните схеми и манипулации на кукловодите. Дойде моментът Възраждане да покаже истинския си потенциал и от троянския кон, вмъкнал се в парламента, да изскочи нещо, което дори създателят ѝ не планирал. Юридически легализираната като партия организация трябва вътрешно да се преобразува в недосегаема за властта гражданска институция с децентрализирано управление. Идеята е в структурата ѝ още на ниво архитектура да е невъзможно едноличното вземане на решения, без съгласието на всички членове на принципа на пряката демокрация. Знам, че отново казаното ще прозвучи налудничаво на много от класически разсъждаващите глави, но веднъж за винаги разберете, никога няма да бутнем режима, ако продължаваме да играем по правилата му! Не може постоянно да повтаряме старите грешки, надявайки се на различен резултат. Нужни са ни изцяло нов подход, идеология и стратегия. Печално известно е, че колкото и корава да е една стрела, рано или късно ще се намери начин да бъде пречупена, историята го е доказвала безброй пъти. Но когато срещу врагът стои многомилионен сноп, задачата му става практически невъзможна. Именно затова системата прави всичко по силите си да централизира управлението и да ни поддържа непрекъснато разделени, без значение на политическа, расова, религиозна, спортна или медицинска основа. 

Поредното доказателство на думите ми е случващото се в Украйна. Но преди да го коментирам нека хвърлим бегъл поглед и да видим какво говорят фактите. Един немско-швейцарски психопат и организацията, чието лице представлява (Световния икономически форум), без никой да ги кара, а още по-малко пък да им е позволил, са се наели уж да спасяват света, като за целта са решили да го приватизират. Схемата е повече от елементарна – първо вербуват и обучават агенти, а след това ги поставят на различни управленски позиции, чрез които да преследват плана си. Така още през 1992 г. (същата, в която приемат Agenda 21)  основават учебна програма наречена “Глобални лидери на утрешния ден” и започват да подготвят кадри предназначени за инфилтриране в световните правителства. Малка част от лидерите завършили школата са: Ангела Меркел, Тони Блеър, Емануел Макрон, Джъстин Трюдо, Джеф Безос, Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Леонардо ди Каприо, Джак Ма, Джими Уейлс и мн. други печално известни фигури, включително, забележете и Владимир Путин. Именно затова от години сме свидетели на абсолютно еднаква политика, упражнявана от различните държави, без никакво значение къде коя партия е на власт. Това особено много си пролича по време на пандемията, а постоянното разделяне на враждуващи по между си лагери, което ежедневно наблюдаваме, е необходим елемент от системата им за контрол. Точно такава е ролята и на поредната война. 

Елитът обича винаги да поддържа едновременно по няколко независими една от друга логики на събитията, с които ангажира вниманието ни. Разбира се, най-разпространявани и популярни са тези предназначени за простолюдието. В конкретния случай лицето, представяно ни за Путин съвсем закономерно и донякъде дори оправдано нахлу в Украйна. Именно това е логиката на профанско ниво, на което всякакви мними или реални авторитети ще се надпреварват за внимание в медийното пространство, анализирайки, жестоко спорейки и заемайки едната или другата страна в конфликта. Но ако събудим разума си и погледнем трезво над ситуацията, веднага ще забележим, че и Зеленски и Путин са клоуни, играещи в обща трупа. Единият освобождава рецидивисти и ги пуска въоръжени сред мирното население, уж за да помага на нацията, докато по същество доразрушава държавата, а другият заличава следите на Фармафията и предизвиква война, отвличаща международния фокус от реалния проблем. А именно фактът, че СЗО тихомълком точно по същото време прокарва договори, отнемащи при извънредно положение конституционните права на всички граждани от 194-те държави членки. На практика така официално се узаконява новото световно правителство, в лицето на тази демонична частна организация, на гърба на невинните украински граждани, плащащи с живота и имуществото си за реалити шоуто, с което ни разсейват. Тихомълком и някак между другото Европейският съвет измени резолюция 2361 и вече не възразява срещу задължителната ваксинация. Не само това, но и подготвя законодателството за задължителни сертификати или цифрово ID на всеки гражданин от съюза. Ето ви я причината толкова да напират за възможно най-бързо преминаване към изцяло цифрова валута. Белгия вече инсталира банкомати, от които може да се тегли само ако разполагате с валиден QR код. На практика това е последната крачка към въвеждането на световен фашизъм, тъй като, ако парите ни са изцяло виртуални, те могат да ги блокират или занулят, когато си пожелаят и за каквото действие сметнат, че е в разрез с интереса им. Ако не вярвате попитайте някой протестиращ канадски тираджия или обикновен руски гражданин. За какво мислите са тези 12 милиарда лева, които Европейския съюз ще инвестира в България по Плана за възстановяване и устойчивост, наблягащ на зеления преход и дигитализацията. По същата програма за целия съюз са предвидени 800 милиарда евро.

Следващата крачка, е така наречената климатична квота. Кукловодите от години ни  манипулират, използвайки класическата схема “проблем-реакция-решение”. Разбира се, решението, което предлагат срещу двата измислени от тях, но реално несъществуващи проблема: COVID-19 и климатичните промени, е дистопичен фашистки контрол над личността. Както вече споменах истинската цел на фалшивите ваксинни паспорти е обвързването им с правото на придвижване и пазаруване. Стремят се към пълно дигитализиране, за да следят и контролират всяко наше действие и покупка. Създаден от болните им мозъци изкуствен интелект ще пресмята въображаем „разход“ въглероден диоксид за изработката на продуктите, с които се снабдяваме (без значение дрехи, електроника или храна). Шведите вече представиха подобни кредитни карти. Идеята е, когато достигнеш определен месечен лимит (между другото нищожно малък) повече да не можеш нито да излизаш, нито да пазаруваш каквото и да било, докато въглеродната ти квота не се обнови. Точно затова наричат сертификатите „зелени“. Сега ще кажат, че заради войната с Русия има недостиг на горива и още по-силно ще тласнат цивилизацията към изцяло електрически транспорт, който е ключов елемент от плана им за поробване на населението. С помощта на тази технология ще могат по всяко време дистанционно да определят кой, докъде и кога има право да се придвижва. В бъдещето, което ни подготвят изчадията от ада, ще изискват буквално да си плащаме, че живеем и отделяме въглероден диоксид, игнорирайки напълно Божията воля, създала ни да фунцкионираме именно така и осигурила всичко безплатно.

На загубилите връзка с реалността, за които казаното дотук звучи налудничаво, препоръчвам да си изключат телевизорите, да излязат от убиващите безценното ни време TikTok, Facebook и Instagram и да престанат да се „образоват“ чрез Google. Системата никога не се стремяла да ви държи информирани за случващото се, напротив, тя непрекъснато влага целия си ресурс, за да ангажира съзнанието ви с всичко друго, само не и с важните неща. Затова навън е пълно с индивиди, познаващи в детайли любовния живот на Брад Пит или диетата на Виктория Бекъм, но без бегла представа за истинските събития, касаещи бъдещето ни.

На този свят винаги е имало три групи хора. Първата и най-многобройна (около 60%), е дълбоко приспаната аудитория, която англоговорящите неслучайно наричат “шийпъл”. На практика те са абсолютно неадекватни и беззащитни срещу лъжите на облечените в авторитет институции. Без значение от безумието на твърденията, без значение колко пъти са доказано опровергавани, представителите на стадото винаги и безкритично ще им вярват. Разумът в "овцехората", ако изобщо някога е съществувал, се намира в състояние на неизлечима кома. Те чинно изпълняват всички нареждания и никога не си задават въпроси. Кажат ли им, ще ходят дори и вкъщи с маски и няма да търсят логиката. Предложат ли им да бият ваксина на децата си, ще го направят и няма да питат за съставките или ефективността ѝ. Най-интересното е, че в тази група освен с откровени имбецили е пълно с на пръв поглед изключително интелигентни и образовани индивиди, които за съжаление на последна инстанция са нищо повече от добре работещи бездушни калкулатори. 

Втората група, която е наполовина по-малка, са голямата част от хората притежаващи критично съзнание, които виждат какво се случва, не го одобряват, но въпреки това примирено изпълняват нарежданията. Правят го, защото ги е страх от последствията, ако се възпротивят. Въпросните личности ще отидат и ще си бият ваксината, прекрасно знаейки, че може да е последното нещо в живота им, само и само да не ги уволнят от работа, или пък, за да не им пречат да се придвижват свободно. 

Фактите говорят, че тези две групи, представляващи около 90% от обществото, са виновни за цялата тирания, съществувала някога по света, защото без тяхното примирение и безразличие, тя никога не би възтържествувала.  

За щастие има и една трета група хора, наричана от Дейвид Айк “ренегатни умове”. Точно като другите критично мислещи те също виждат какво се случва, но за разлика от тях, когато не им харесва, никога не му съучастничат, напротив, готови са да се борят докрай, за да го променят. Макар и най-малка като количество, именно тази група - на непокорните, е отговорна за падането на всяка една тирания в човешката история!

Накрая ще ви кажа нещо, което не всеки ще разбере или приеме. Отдавна нито Путин е Владимир Путин, нито Байдън е Джо Байдън, персонажите им се използват само за аватари. Подобна е ролята и на нашето чучело Киро, който изглежда тотално неадекватно, рецитирайки с досада зле научени реплики пред камерата, докато съзнанието му се рее някъде в Grindr. Основната цел на реалити шоуто по медиите, е разделяне и контрол на човешката популация. Текущата война ще се използва като оправдание за отнемане на природните ресурси от населението, за изкуствено завишаване на цените и за въвеждане на световно правителство. Този път е планирано да спечелят Русия и Китай, тъй като Елитът иска да разруши илюзията ни, че живеем в демокрация и да въведе навсякъде дистопичната китайска кредитна система. 

За тяхно съжаление обаче са пропуснали да предвидят една много малка подробност, това, е невъзможно да се случи по време на нашата смяна! Наближава Видовден и всички членове на Световния икономически форум ще бъдат арестувани и изправени пред народния съд за извършените брутални престъпления срещу човечеството и природата. Същата ще е съдбата и на националните предатели, които им съучастваха. Не се заблуждавайте обаче, че това ще е краят, напротив, истинският враг винаги е оперирал в сянка.

Да бъдеш събуден в свят, в който мнозинството е дълбоко приспано е дар, но с него идват и големите отговорности. Ние сме единствената надежда за бъдещето на деца ни, те нямат никой друг, на когото да разчитат. Някои казват, че първата крачка винаги е най-трудна, но когато се бориш за свобода, е точно обратното, нужно е само да престанеш да съдействаш на тираните с подчинението си. През последните години Управляващите дадоха всичко от себе си, за да направят живота ни труден, но колелото се завъртя и сега е време да им върнем жеста. 

>> Още от автора