В края на миналия месец публикувах материал, озаглавен „Задава се Революция!“. В него посочих основните проблеми пред съвременния свят и дадох скромното си предложение как да ги разрешим. В тази тема ще се допълня с базови насоки и практически идеи относно една бъдеща обща организация, наречена засега „БОНС“ (Българска организация за национално спасение).

От тук може да изслушате статията в аудиоформат:

>> Алтернативен линк към аудиоверсията, ако настоящият е цензуриран

В наши дни, повечето от така наречените свободни държави се управляват чрез политически режим, известен като “представителна демокрация”. Разбира се, единственото демократично в него е името му, защото в момента, в който пуснете глас в урната, вие прехвърляте изцяло правата си върху напълно непознат човек, който ще диктува живота ви. Нямате възможност нито да влияете на решенията му, нито да го отзовете, ако работи срещу вас и не спазва обещанията си. Това не е демокрация и никога не е планирано да бъде такава, а последствията от индивидуалния акт на гласуване, извършен от наивните гласоподаватели, без значение дали любимата им партия ще спечели или не, е официално легализиране на сегашния политически модел за всеки следващ мандат. Така постоянно се въртим в омагьосана спирала, дълбаеща дъното от ден на ден все по-надолу.

Както споменах предишния път, изход има и той е само един – коренна промяна на държавната организация. За да сме сигурни веднъж завинаги, че няма кого да подкупи, поквари и инфилтрира в правителството ни системата, с цел да запази превъзходството си, народната власт трябва да е с децентрализирано управление, основаващо се на истинската пряка демокрация. Всички други варианти са емпирично доказано неработещи!

Предложих четири етапа, с които да изпълним задачата.

Първи етап: Създаване на организация, представляваща само и единствено българския суверен. Примерно име – Българска организация за национално спасение (БОНС).

Втори етап: Легализиране правото на организацията да упражнява директен контрол върху политическите решения вземани в страната. Разбира се, в моментът, в който членовете на организацията станат повече от общия брой на гласоподавателите им, тя ще получи такова право и по естествен път, без да е нужно властите да ни го дават.

Трети етап: Разрушаване на системата отвътре чрез забрана да изпълнява програмата си. Всички решения на политиците против националните интереси ще бъдат отхвърляни от БОНС по легален път още в зародиш.

Четвърти етап: Пълна промяна на политическия модел, по който функционира държавата, като в крайния му вариант правителство не трябва да има, а само мандатни говорители, които ще представляват нацията, без право да вземат каквито и да било решения.

По-долу ще посоча някои от главните цели на организацията, както и практически идеи как да функционира. Естествено, далеч не претендирам, че съм винаги прав, така че колкото повече предложения на съмишленици обсъдим, толкова по-реалистичен модел ще създадем.

Начин на управление:

Технологично отдавна сме на такова ниво, че не е никакъв проблем да менажираме основната дейност на БОНС онлайн, след създаване на сравнително елементарна по същността си платформа. За да стане член, имащ право на глас, всеки гражданин ще е необходимо първо собственоръчно да се запише в някой от бъдещите регионални пунктове. Там ще му създадат системен профил, съдържащ основни лични данни, както и допълнителни, които заедно ще уточним. Такива примерно ще са: образование, семейно положение, деца, професия, среден годишен доход, съдебно минало, зависимости (към хазарт, алкохол, дрога) и т.н.

Идеята на тази информация е, че с цел максимална справедливост и ефективност в организацията, понякога е редно гласовете на членовете ѝ да имат различна тежест, според индивидуалните им характеристики. Например, може да решим, че хората без деца нямат право да гласуват по въпроси, касаещи подрастващите (като детското образование и здравеопазване), или пък ще имат право, но гласът им ще се отчита на 50% или 25%. Аналогичното може да приемем и за темите засягащи наркотици, хазарт, притежание на оръжие или за тези, изискващи висока техническа грамотност и образователен ценз.

Ако решим, че е нужно, нищо не пречи при гласуване да въведем и използване на електронен подпис, легално регистриран съгласно държавните изисквания.

Но може би най-важно от всички уставни правила е единодушно да приемем, че гласуването ще бъде 100% прозрачно. Край на тайния вот, който лесно може да се манипулира! Това е ключово изискване, ако искаме системата на пряката демокрация наистина да проработи. Всеки опитващ се под един или друг предлог да наклони везните към провеждането на анонимно гласуване, действа срещу общия интерес!

Трябва винаги да е ясно кой, кога, откъде и как е гласувал. Естествено, никой няма да има право да съди друг член на организацията за избора му, това ще е наказуемо.

Никой няма да има право и да гласува от името на друг член на организацията, това също ще е наказуемо.

В процеса на гласуване, освен софтуерна защита, идентифицираща че зад устройството стои реален човек, може да се добави и кратък (5 секунден) видеозапис на гласуващия, в който да изрича пред камера избора си. Идеята е гласовете да бъдат напълно верифицируеми по няколко независими показателя.

Както вече споменах, след гласуване резултатите ще са 100% прозрачни. Постоянно ще е видно за членовете кой, кога, откъде и какъв избор е направил. Примерно, ако имаме 50 000 гласа "За" и 20 000 гласа "Против", те ще могат да се изтеглят в табличен вид с подробна разбивка. Ако решим, че има риск от злоупотреба с личните данни, има вариант гражданите да присъстват в списъка само с имената и членския си код.

Освен доброволното верифициране, което всеки ще може да осъществи, задължително след проведен вот ще има комисия, извършваща и официално такова, на определен процент от гласовете, с цел да не допускаме никога каквито и да било манипулации.

До тук споделих някои мои базови идеи, как чисто практически е възможно да функционира организацията и благодарение на технологиите да изпълнява най-ключовата си и сложна дейност – гласуването, по елементарен, но сигурен начин, дори през телефоните на членовете ѝ. Необходима ни е софтуерна платформа, която логически да работи така, че да е невъзможно да се манипулират резултатите, тъй като винаги ще могат да бъдат засечени. Именно затова задължителен критерий е прозрачността.

Основни дългосрочни цели на организацията:

  • Национализиране на природните ресурси на държавата и всички останали сектори касаещи националната сигурност. В това число електроснабдяване, водоснабдяване, здравеопазване, образование, масмедии и др.
  • Обявяване в несъстоятелност на всички международни договори подписани в ущърб на българския национален интерес от управляващите нелегитимни колониални правителства.
  • Цялостна ревизия на държавната администрация. Ревизия на НАП и разпределението на събирания от гражданите милиарди левове рекет всяка година.
  • Народен съд за всички престъпления, злоупотреба с власт и национално предателство, извършени от различните политици и институции в страната. За тях давност няма да има!
  • Народен съд за престъпления срещу човечеството извършени с особена циничност и жестокост през последните 3 години от народни представители, медии, експерти, популярни лица и медицински служители. Както се досещате, става въпрос за пропагандиране, принуда и инжектиране на частни експериментални продукти в българските граждани. Също и за умишлените убийства на постъпилите в болница с диагноза „коронавирус“, чрез подлагането им на смъртоносни псевдо-лечебни процедури, от които заведенията са имали финансов интерес.
  • Печатане на собствена национална хартиена валута, независима от централната банка и обезпечена от труда на българите. Валутата трябва да бъде в лимитиран тираж, за да сложим край на парите, основаващи се на дълг и лихви.
  • Реформа на данъчната система. Страната ни е достатъчно богата, за да се издържа без да ѝ дължим и стотинка данък, напротив, тя трябва да изплаща дивиденти на гражданите си. След като национализираме енергетиката и природните си ресурси, това е напълно възможно.

Навремето физическото робство е изисквало хората да бъдат подслонени и нахранени, за да отдават на господаря 100% от стойността на труда си. Днес икономическото робство принуждава хората сами да се подслонят и нахранят, отдавайки над 70-80% от заработеното под формата на осигуровки, данъци и такси. Това е една от най-изобретателните измами за социална манипулация, създавани някога и по своята същност представлява невидима война срещу населението. Дългът е оръжието за завладяване и поробване на обществата, а лихвите са неговите амуниции. 

Чрез този материал се опитах накратко да предложа няколко базови идеи и насоки, които заедно да допълним и разширим при създаване на организацията. Знам, че на много хора подобни възгледи ще звучат невероятно и нереалистично, защото толкова дълбоко вярват в матрицата, че физически е невъзможно да си представят живот извън нея. Такива личности биха казали: „Как така ще печатаме собствени пари и ще национализираме природните си и енергийни ресурси, кой ще ни го позволи?“, „Как ще функционира държавата без данъци, това е невъзможно!“. Разбира се, подобни са разсъжденията на индивиди със силно промито от режима съзнание, чиито разум така и не прозира, че системата всъщност сме самите ние. Тя не може да съществува извън хората, а всичките ѝ негативи се материализират единствено от колективната им вяра в нея. Така че колкото повече от нас се отскубнат от тази матрица, игнорирайки я напълно от живота си, толкова по-бързо ще забравим, че някога изобщо е съществувала.

Българската държава това е българският народ, а не шепата колониални чиновници в парламента! Всеки политик, който се изправи срещу решенията на нацията, официално заявява, че служи на чужд господар и ще се сблъска ударно с народната справедливост.

Преди да завърша ще спомена нещо леко извън темата, но понеже виждам, че набира скорост, е важно да го пресечем в зародиш. Появила се е поредната контролирана от Глобалистите псевдо-опозиция, оперираща под името „Съзидателно общество“. Целта ѝ е да отклони и неутрализира назряващата революционна вълна от събуждащи се хора. Преди да я коментирам се опитах отчасти да я проуча, но признавам, така и не успях да проявя достатъчно мазохизъм, за да изгледам дори един от „съзидателните“ клипове докрай. Използват някаква отдавна изтъркана техника за промиване на мозъка, смесвайки малко истина с много лъжа, говорейки с часове абсолютно празни приказки, без да стигат до контекста на темата, точно като всяка друга секта. Наистина е трудно да се изтърпят „проповедите“ им, но явно има немалко хора, които успяват да хипнотизират и да повярват на глупостите. За останалите, притежаващи поне капка критично съзнание, е достатъчно просто да видят, че „Съзидателно общество“ пропагандира климатичните промени и глобалното затопляне, облъчва зрителите си с компютърните анимации и безумни тези на НАСА, а за капак на всичко гордо признават, че са официално благословени от папа Франциск. Подобни организации се създават, за да прилъжат обратно избягалите овце в кошарата, като им предложат нова, по-лъскава, направена специално за тях – само на врата разстояние от кланицата…

Истината е, че ако спешно не се организираме, много скоро и да искаме, няма да може. Първо ще присвоят парите ни, като ни задължат да ги вкараме в банките за дигитализация, а разплащането с банкноти ще обявят за престъпление. После ще кажат, че за да оперирате с тях ви е необходимо дигитално ID, което „случайно“ върви за ръка с персонален рейтинг в социална кредитна система аналогична с китайската, представляваща по същество електронен концлагер. И тъй като целта е да ни управляват чрез абсолютна зависимост, следващата стъпка е да ни отнемат автомобилите, за да не можем да се придвижваме и бунтуваме. Накрая идва ред на домовете ни, чрез въвеждане на финансово непосилни за изпълнение енергоефективни изисквания и глоби. Естествено всичко ще е за „наше добро“, под безумното мото за нулеви въглеродни емисии. Нали помните слогана на Световния икономически форум за 2030-та година: "Няма да притежаваш нищо, но ще бъдеш щастлив." Кой ли тогава ще притежава според вас всичко, което използваме?

В момента по цял свят се въвеждат така наречените 15 минутни градове, уж само временно, за да се борим с въображаемото “глобално затопляне”. Точно както временно се борихме само две седмици с въображаемия вирус, нали не сте забравили? Колко ли ще им отнеме да направят 15 минутните градове 10 минутни? А 5 минутни? На практика това е схема, измислена от паразитиращия Елит, за да отмъкне всички безплатни природни ресурси за себе си, докато ни управлява чрез пълна зависимост. Скоро ще забранят да отглеждаме истинска храна, за да проядем хлебарките и червеите им. После ще приватизират световните запаси от сладка вода, за да пием отровите им. Не ви се вярва ли? Много ми се иска да кажа: “само стойте и гледайте”, но далеч не съм такъв непукист.

Времето ни изтича бързо, а изходът е само един - да вземем най-накрая живота в собствените си ръце и да изключим Матрицата!

>> Линк към първата част: "Задава се революция!"

Автор: Ангел Ангелов