Естествено, че никой не ги е спрял да правят секс по между си, нито пък му пука къде си бъркат, така че само умствено изостаналите се връзват на тази елементарна лъжа.

Истинската цел на въпросните паради е нормализирането на педофилията, зоофилията и канибализма, точно това имат предвид, когато ви говорят за поощряване на „разбнообразието“. LGBTQ+ по същество е култ към Сатаната, и това не е конспиративна теория, а факт, който постоянно ни натрапват право в очите.

Те най-много от всичко искат да индоктринират невинните деца в тази болна идеология, затова всячески драпат да привличат вниманието им, като дори им присвоиха дъгата за логото си. На запад вече е норма психично болни мъже – педофили редовно да се обличат като жени или момиченца и да търсят „приятелство“ с подрастващи. На какво ли искат да си играят? Защо държавата им го позволява?

Дърти LGBTQP+ педофили налитат на малко момиченце

Брадат содомист се изживява като „принцеса“

LGBTQ е педофилия

Boston Pride продава плюшени пениси на малки деца, a платформата Instagram на Meta препоръчва сексуални видеа на подрастващите. Къде са институциите? Защо го търпим?

Транс мъж скача на бой върху жени, обявяващи се против кастрирането на деца за смяна на пола

Психично болни мъже с перуки се фукат, че държавата им е осигурила живи бебета за „секс играчки“. Как ли ще ги „кърмят“, когато изключат камерите?

Сега вече разбирате ли какво искат да легализират и у нас чрез парадите на СРАМА, сатанински прекръстени на „Прайд“? Според вас, дали материалите отгоре са истински или са конспиративна теория?

Отношението към слабите и беззащитните е показно за нивото на една цивлизация. Всеки който вижда престъплението срещу децата ни, но не предприема нищо, за да му се противопостави, е покорен съучастник на Сатаната!

Още по темата:

Ето го истинското лице на LGBTQ+ и Истанбулската конвенция

Гнусната и срамна истина за „гордостта“ на LGBTQ+