...може би защото ще се издрайфате? Точно затова ще ви спестим снимките на деца с изрязани полови органи.

Медиите, пропагандиращи содомитите, много обичат да ни омайват с красиви послания за любовта, и как трябва да я поощряваме във всичките ѝ форми, докато умишлено ви спестяват контекста на случващото се. Te прекрасно знаят, че разврата и покварата на обществото у нас са все още далеч от нивото на „прогресивния“ запад, затова ни ги поднасят постепенно, по метода на сварената жаба.

Ето какво всъщност е вече LGBTQ в САЩ и Европа, а скоро и по нашите ширини. Вижте този възрастен педофил, който е изкарал члена си и всячески се опитва да привлече вниманието на децата. Разбира се, в редиците на култа го приемат за съвсем нормално, там извратеняка се чувства спокоен и защитен, тъй като цялата държава е зад гърба му.

Невръстно момиченце гали психично болен мъж, който се държи като куче, а междувременно пред очите ѝ други мъже се пляскат с камшици по голите задници. Не забравяйте, че в основата на сатанизма са содомията, педофилията, зоофилията и канибализма. Естествено, понеже новата LGBTQ религия (представляваща ребрандиран сатанизъм), е държавна политика, господата от клипа разпространяват публично покварата си абсолютно необезпокоявано.

Тези индивиди имат сериозни психически отклонения, но вместо да ги лекува, системата поощрява лудостта им като реже гърдите на момиченцата и пенисите на момчетата, внушавайки им, че така ще се чувстват щастливи. А те дори не могат да определят какво са…

Живеем в много болен свят, и който не вижда проблема, значи е част от него. 18+ видеото по-долу е сцена от „прайда“ в Сан Франциско. Посред бял ден, на публично място възрастен хомосексуалист прави фелацио на млад содомит, докато последният му уринира в устата. Полицията отказва да предприеме мерки, защо, се сетете сами! Скоро и в България!

С това ли се гордеят родните „звезди“ и „певици“, парадиращи с участията си по гей парадите, скастряйки редовно българите, колко задръстени и изостанали били?

Междувременно щатът Вашингтон прие закон, който позволява на децата да си „сменят пола“, разбирай да се кастрират, без съгласието на родителите си. Не само това, но забраните ли на непълнолетното си дете да се осакати до живот – ще бъдете осъдени! Съгласно закона, ако детето ви е станало жертва на LGBTQ пропагандата и е избягало от вкъщи, за да си отреже органите – властите ще му съдействат и ще скрият от вас местонахождението му.

LGBTQ култа е държавна политика

Добре дошли в държавата на Сатаната!

В темата са използвани материали от Телеграм група ЗЛО

Подобни статии: