Сега по всички медии в България започва масова кампания за реклама на „Геномния проект на България“. Разни „специалисти“ ще заблуждават българите, че ДНК-то се събира за да се „разработват модерни лечения“ за най-различни болести.

Понеже не успяха да вземат ДНК-то на всички българи с „тестовете за ковид“, сега ще се опитат да съберат ДНК данните чрез нова измама – „Геномен проект“.

Трябва да знаете, че целта на този проект не е ДНК секвениране, както се твърди. Зад събирането на ДНК проби стои нещо много по-зловещо, нещо, което малцина разбират.

1. За да се предпазим от нова измама, всеки българин трябва да научи разликата между ДНК секвенция и ДНК електромагнитен сигнал.

  • ДНК секвенция е самото подреждане на базите на молекулата А, Т, Ц, Г.
  • А ДНК електромагнитен сигнал е следното: Самата молекула на ДНК непрекъснато вибрира (осцилира) и така излъчва много слаб ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН СИГНАЛ. Този слаб електромагнитен сигнал е специфичен за всеки индивид и може да се използва, за да бъде контролиран дигитално. Въпросният електромагнитен сигнал може да бъде прихванат чрез специална технология. Затова във всички големи градове се разкопава за уж за да се прокарва „нов оптичен интернет“; построиха се нови 5G кули и се изгради суперкомпютър в София, в Технопарк. Самият Бойко Борисов каза за суперкомпютъра, че той ще се използва не само за медицина, а и за много други неща. Това е инфраструктурата за така наречените „Умни градове“ и „Интернет на телата“. Всеки човек, на когото е взет „тест за ковид“ или му е взето ДНК-то за „геномния проект“, ще бъде свързан в Интернета на телата. Самата ДНК молекула (която излъчва електромагнитен сигнал) може да служи за „чип за проследяване“. Няма нужда да се вкарва допълнително „чип за проследяване“. Това е голямата тайна на тази нова технология.

В Китай от 2019 официално се взема ДНК на всеки китайски жител за да бъде подобрен контрола в градовете.

В САЩ се води разследване как и защо Китай е откраднал ДНК на милиони американци с китайски тестове за ковид.

Всъщност целият цирк с ковида НЕ беше само за ваксините, а и за тестовете. Именно с тях се краде ДНК.

2. Всеки човек, който е наясно с технологията за дигитален контрол – Интернет на телата, не си дава ДНК-то. Например руският президент Владимир Путин си събира биологичните отпадъци (изпражнения и урина), когато е на посещение в чужбина. А Емануел Макрон и Олав Шолц отказват да дават „тестове за ковид“, за да не им се вземе ДНК и да бъдат контролирани дигитално. Бойко Борисов също отказа да си дава ДНК-то за тест за бащинство, а Цветан Цветанов отказа да дава пръстови отпечатъци и ДНК когато искаха да му правят криминалистична регистрация.

Само хората, които не са наясно как човек може да бъде контролиран по неговото ДНК излъчване, си дава ДНК-то безропотно.

3. И така защо не бива да участвате доброволно в проекта за геномно секвениране на България?

  • Защото ДНК е най-чувствителната информация, която вие притежавате. Това ключа за вашия живот. Да си дадеш ДНК-то в чужди ръце е все едно да си дадеш ключа от вкъщи или паролата за телефона.
  • Който има вашето ДНК, знае всичко за вас: от какво ще боледувате, кога ще умрете, личностните ви черти ... и мн. др. Например, ако една застрахователна компания знае вашия ДНК профил, може да ви откаже застраховка за болестите, от които сте застрашени.
  • Както си спомняте в България бяха направени няколко хакерски атаки, при които изтече високочувствителна информация за българските граждани. Защо да вярваме, че генетичната информация от „Генома на България“ ще се пази по-сигурно от всички бази данни, които бяха хакнати наскоро?
  • Идеята да си оставиш най-чувствителната информация – твоето ДНК, в „геномна банка“  и да се надяваш, че никой няма да я хакне и да я използва за злонамерени цели, е направо смешна.
  • Съвременните войни се водят с ново поколение оръжие. За разлика от конвенционалните и ядрените оръжия, които поразяват цялото население, ДНК оръжието е с насочено действие. Поразява конкретни индивиди по техния ДНК сигнал. За да се приложи ДНК оръжието, трябва вражеската страна да разполага с ДНК данните на целевото население. Затова Китай открадна ДНК данните на милиони американци с тестове за ковид. Затова САЩ през 2015 събра ДНК данните на милиони руснаци, преди Владимир Путин да се усети. Затова „геномните банки“ на всяка държава са основната цел при съвременните военни конфликти.
  • ДНК данните са ключови за националната сигурност. В този смисъл създаването на геномна банка с данните на българските граждани, в която всеки злонамерен хакер може да проникне, е заплаха за националната сигурност.
  • И не на последно място, ами ако търсят характерния за българите ген? Същия, заради който нацията ни е една от най-малко поддалите се на ваксинната пропаганда. Нали не останаха наивници, смятащи, че ще ни изучават, за да ни „лекуват“?

Преди да си дадете ДНК-то в проекта „Геном на България“, проучете какво е ДНК електромагнитно излъчване, какво е „Интернет на телата“, какво представлява оръжие с насочено действие, защо Макрон не си дава теста за ковид, за да не му вземат ДНК и как човек може да бъде контролиран дигитално САМО по неговото ДНК излъчване.

Автор: Невена Станчева