Продължение на статията „Филмът “Died Suddenly” – дезинформационна психологическа операция с цел дискредитиране на истинската информация за ваксините“

Йоаким Бартол

На 23 ноември не можах да се въздържа да напиша статия, разобличаваща „документалния филм“ „Внезапно починал“ и да покажа какво всъщност представлява той: една психологическа операция по дезинформация и дискредитиране на реалната информация за вредата от ваксините. Филмът има за цел да поддържа ЛЪЖАТА, че съществува вирус и да злепостави анти-ваксърското движение, да ги представи като отчаяни луди конспиратори. Въпреки това много хора, които се имат за „търсачи на истината“ споделяха в социалните мрежи този противен боклук, наречен „документален филм“ и даже му се кефеха, защото искаха да натрият носовете на ваксинираните, които не послушаха предупрежденията им че ваксините са вредни. Егото на „търсачите на истината“ замъглява трезвата им преценка и те не могат да видят гората, докато се концентрират върху дървото.

Поради тази причина написах моите статии, в които обяснявам целта на дезинформационната кампания и как подмолно действа контролираната опозиция. Как се експлоатира истинската информация (че ваксините наистина са вредни), как се преиначава, как се смесва с лъжа (фейкови кадри) и откровени глупости, за да може после тази истинска информация да бъде лесно „разобличена“ и осмяна като лъжа.  Филмът се възползва от емоциите и егото на „търсачите на истината“ и те го разпространяват активно, без да забелязват откровените лъжливи внушения, които филмът подмолно приплъзва – например, че има вирус.

Рано сутринта на 27 ноември, докато пишех тази статия, забелязах, че до този момент 31 700 души са прочели предишната ми статия, в която разобличавам филма „Внезапно умрял“ и обяснявам защо неговия автор – Стю Питърс де факто е контролирана опозиция. Благодаря на всички, които сте споделили статията ми, която подобри предишния ми рекорд от 30 000 прочитания на моята публикация, че „Конвоя на свободата“ също е психологическа операция по дезинформация.

Искам още веднъж да поясня, че статиите ми, критикуващи филма „Внезапно умрял“ нямат за цел да оспорват вредата от ваксините (Да, ваксините са изключително вредни, дори смъртоносни, това е факт!) – по този въпрос съм писал много пъти. Моите статии срещу филма имат за цел да обяснят как действа контролираната опозиция, създала този филм, и каква вреда нанася тази полу-лъжа върху нашето общество и как затруднява разбирането на истината – че всъщност няма вирус. Този лъже-документален филм всъщност поддържа дезинформационния поток, еквивалентен на средновековнто горене на книги и цензура, и е част от въвеждането на Agenda 2030.

За щастие, много от добре информираните хора имаха силата да разберат и да разобличат този измамен „документален“ филм. Тези хора не се уплашиха от хейтърските коментари на останалите по-наивни антиваксъри, които още не са узрели достатъчно, за да проумеят дълбочината и методите на контролираната опозиция. Голямото его на вторите не им позволява да се освободят от Стокхолмския синдром и непрекъснатото търсене на спасители.

В статията бях включил няколко скрийншота с коментари на смели и достойни хора, които имат достатъчно капацитет да схванат какво говоря, и се радвам да забележа, че след тях се появиха доста други.

По-долу помествам много добър анализ, който заслужава внимание и ако намеря още, ще ъпдейтвам моите материали с нови продължения.

Авторът на тази статия е Etienne de la Boetie. Публикувана е на 26 ноември и в нея се изследва в дълбочина как се използва смесица от фалшиви и истински факти, за да се програмира обществото. Благодаря на д-р Tom Cowan, който ми изпрати линка. Ето кратък откъс:

На първо място, самият филм, като отрова за мишки, е направен вкусен, за да може да бъде лесно погълнат от анти-ваксърското движение, както мишките не биха яли отровата ако не е апетитна. Той повдига неудобната истина за смъртните случаи, дължащи се на ваксините. НО го прави по такъв начин, че в последствие тази информация да може да бъде лесно отхвърлена. Много официални източници (VAERS, EudraVigilance, Yellow Card, DAER) съобщават, че над 20 000 000 човека са умрели от „ваксините“, докато по-малко от 7 000 000 са умрели от „ковида“. Това е факт, който вече няма как да бъде пренебрегнат, и ваксинираните трябва да бъдат наясно с него. Върховният съд в САЩ потвърди, че така наречените „ваксини“ не са ваксини, а операционни системи за генно редактиране с нано-частици и иРНК.

Филмът „Внезапно умрял“ умишлено премълчава важни истини и по този начин подкрепя измамната фармацевтична индустрия. А именно:

  • „Вирусът“ беше пълна измама и никога не е бил изолиран, нито е доказано че е причина за смъртта на когото и да е.
  • Самата „пЛандемия“ беше пълна измама, основана на фалшиви ПСР и антигенни „тестове“, подмяна на сезонния грип и подкупване на болниците да пишат всеки пациент за „болен от ковид“. Прилагане на вредни и опасни „методи на лечение“, които сами по себе си предизвикват симптоми, приписвани погрешно на измамния „ковиТ“, медиен монопол при разпространението на измамата и много други трикове.

Т.нар. „вируси“ изобщо не са това, което ни се внушава от мулти-трилионната фармацевтична (pHARMaceutical) индустрия и нейните съучастници – СЗО, МЗ, CDC, НОЩ и други ОПГ-та. Всички тези мошеници преименуваха естественото сезонно състояние на организма (фази на разболяване и изчистване) първо на „грипен вирус“, а през 2020-2021 на COVID-19, продавайки милиарди „ваксини“ на наивниците.

Документалният филм „Внезапно починал“ баламосва публиката, поддържайки фалшивата идея за противопоставянето на „лява и дясна политика“:

1. Или трябва да поддържаме идеята, че правителството е легитимно и да гласуваме усилено, или

2. Трябва да разобличим „правителствата“, които инсценираха ковид-измамата, защото целия цирк нямаше да е възможен без „правителствен“ слугинаж. Няма трети вариант!

Филмът и авторът му Стю Питърс имат всички белези на контролирана опозиция: обтекаеми ценности, щипка истина, опакована в едва доловима пропаганда, чиято цел е да ви дискредитира пред вашите приятели, семейства и колеги, като ви пробутва откровени идиотии и фейк кадри, които лесно могат да бъдат разобличени. По този начин подобни филми задушават автентичната ковиТ съпротива, реалните разследвания и реалните документални филми.

>>Още по темата

превод на статията: Илиян Недев