Имайте предвид, че повечето такива филми, които уж разобличават целите на глобалистите, се правят именно от самите глобалисти с цел търсачите на истината (truth seekers) да налапат кукичката и да повярват на дезинформацията, ловко приплъзната чрез смесване на полуистини и полулъжи. Целта е впоследствие „фактите“ в тези филми да бъдат разобличени и разследващите конспирации да изглеждат като пълни глупаци, повярвали в очевиден фейк.

Както забелязахте филмът „Внезапно починал“ стана вирален за един ден. Всички си го препращаха във Facebook, цитираха го популярни whistle-blower-и и анализатори. Тактиката на глобалистите е такива филми привидно да се цензурират („само в rumble го има!“), каналите на които се качват да се блокират – това създава илюзията, че уж в този филм е изказана някаква „истина, която те не искат да чуете“. По този начин вие се самозаблуждавате, че сте се „добрали“ до някакъв важен факт, а всъщност истината е, че те искат да възприемете точно тази инфрмация и да сте убедени че е вярна. Това е тактика да накълвете трохичките, които те ви подхвърлят, част от психологическата операция.

Ангажиране и дискредитиране на "търсещите" от обществото, които не се задоволяват с версията, пробутвана от мейнстрийм медийте на масовката. Например във филма “Внезапно починал” се внушава идеята, че има „вирус“, че ваксините причиняват съсиреци (първото е лъжа, но второто е вярно). По този начин лъжата се смесва с някои реални факти и става лесно смилаема. Безспорно съществува явлението внезапна смърт – много млади хора умряха след ваксинация без да са болни и без да има видима причина. Очевидно във ваксините се съдържат вещества, които нарязват кръвоносните съдове, причиняват съсиреци, запушване и т.н. Но целта на филма не е да разобличава, че ваксините изобщо са вредни, а само да концентрира вниманието върху тях и вредните им ефекти. Докато коментират опасността от ваксината, хората пропускат истинската цел на корона-бесието, а именно масовите тестове. Самият филм подмолно внушава идеята, че има някакъв вирус, а де факто пЛандемията се инсценира с наночастици.

Другата много важна цел на такива филми е да накарат хората да вярват и да разпространяват откровени дезинформации, и по този начин след като се разобличат фейк кадрите, които са използвани във филма, те да изглеждат като пълни идиоти, че са налапали въдицата и активно са ги разпространявали. Разбира се, че няма никакви „конференции на балсаматорите“, които се споменават във филма. Част от кадрите на припадащи спортисти са снимани преди 2020 г., но са смесени с кадри на действително колабиращи след ваксинация състезатели. Тези подвеждащи кадри от преди 2020 г. ще бъдат повод да се докаже, че хората лесно вярват във фалшиви новини. На по-късен етап това ще бъде използвано, за да се покаже, че „конспираторите“ като нас приемат всякакви глупости за истина и ги разпространяват.

Ако си направите труда да гледате филма още веднъж, ще забележите че кадрите от т.нар. „балсаматори“ и „аутопсии“ са абсолютни фейкове. Както бяха фейкове и „безкръвните операции“, при които някакви „шамани“ уж вадят болния орган от корема на човека, а всъщност са сложили предварително в ръката си пилешки дреболии. От кадрите с шишенцата, в които уж има съсиреци и бели влакнести структури, се вижда, че тези шишенца не са събирани две години, а са от една партида и са пълнени наведнъж с някакви боклуци, с идея обикновеният зрител да повярва, че са артерии и вени. В заключение ще ви кажа следното: всеки човек, независимо дали е truth seeker, анти-ваксър, журналист или политик, който използва думата COVID-19 и я изписва по правилния начин, де факто им прави реклама и продуктово позициониране, карайки другите хора да вярват, че наистина има подобно заболяване, и така без да иска пее в хора на глобалистите. Ако в действителност желаете да се преборим с тяхната дезинформация, не трябва да използваме техните изразни средства и думи. Отсега нататък изписвайте coNvid, кУрона, ковиТ – по този начин ще покажем, че не зачитаме модела на програмиране, който искат да ни наложат. Не изписвайте и не произнасяйте повече никога думата “sars cov 2” а вместо нея казвайте „цар коф“; не „вирус“, а „вир0з“ и т.н. Важно е как наричаме нещата, тъй като определя нашия модел на мислене. Ако искате да научите повече за целта на дезинформационните кампании като въпросния филм, прочетете статията на Joachim Bartoll в неговата ФБ страница.

>>Още по темата

Съставил: Илиян Недев