С нашите колеги и съратници от РТВ "Истина И Свобода", започваме юридическа битка срещу банките заради ролята им на посредници и грабители, присвояващи си процент от заплатите, пенсиите и изобщо всички плащания, минаващи през тях, чрез въздушни банкови такси. Битката е и срещу така наречената държава, която непрестанно им съучаства, принуждавайки ни със закон да използваме услугите им, включително при плащане на данъци и държавни такси.

Трябва да се защитим сега, докато все още можем, а не когато ни отнемат парите в брой и вкарат в дигиталния концлагер!

Нещата се случват по-бързо дори отколкото очаквахме. В момента забраняват да теглите пари на ПОС терминали, в същото време постепенно махат банкоматите. В Народното Събрание гласуват заплатите да се превеждат само по банков път, след това ще задължат всички търговци да имат ПОС терминали, за да приемат електронни плащания с банкови карти, после ще забранят изцяло тегленето на пари в брой, даже и на касите в банките.

Пощите също тайно се подготвят да спрат изплащането на пенсиите на каса, за да принудят пенсионерите да вземат банкови карти.

Много магазинери от месеци забелязват, как от паричното обръщение постепенно изчезват петолевки и десетолевки, както и монетите от един и два лева, вероятно нарочно прибрани в трезорите на БНБ с цел да се затрудни плащането кеш. Това също е вид натиск навсякъде да се поставят ПОС терминали, а клиентите да се принудят да използват карти.

Последната стъпка е да забранят напълно и изземат наличните пари, за да ги заменят с цифрови. Дали ще се наричат лев или евро е без особено значение, защото принципът ще е един и същ.

И в двата случая няма да имате физическа собственост върху парите си, тъй като ще представляват виртуални единици и нули, изцяло под техен контрол. Те ще ви ги отпускат милостиво с много уговорки, само ако сте „послушен“, и ще ги зануляват мигновено, щом станете неудобен.

ДСК спира парите в брой

За съжаление цифровизацията върви с пълна сила, докато играете хорá и правите “походи за мир”….

На наша страна трябва спешно да привлечем всеки български гражданин, включително средния и малък бизнес. Целта е да предотвратим електронните пари, които вече са готови и ударно се въвеждат. Трябва да създадем мощна национална кампания в навечерието на местните избори, която да фокусира на този въпрос, а партиите да бъдат поставени между чука и наковалнята.

Разбира се, това ще е само временна победа, тъй като истината е, че именно тези, които печатат хартийките, искат да ги дигитализират, за да ни вкарат в електронния концлагер.

Затова единственото трайно решение на проблема, е да се откажем напълно от техните пари като създадем наша собствена валута, абсолютно независима от централната банка!

Знам, че системата е програмирала повечето от вас да смятат подобни помисли за ерес и невъзможен за осъществяване план, но е въпрос на много малко време да разберете в каква огромна заблуда сте живяли. Винаги, когато ножът опре до кокала, мирогледът рязко сменя посоката си...

Това ни чака, ако допуснем цифровите пари

Единственото ни спасение е да отвърнем на удара и да се борим за правата си докрай! Атаката по Народното събрание, Министерския съвет и Президентството, започна на 25 юли 2023 г. Ето го оригиналното писмо в PDF формат:

То е отворено за присъединяване и от други организации на съпротивата, водещи война срещу Глобалистите и болния им нов световен ред.

Предлагаме на БТТП, БСК, ССИ, БАЗ, СБР, КРИБ, КНСБ, “Подкрепа” и всякакви работодателски, синдикални, професионални и други организации, да го подкрепят и се присъединят към него, като изпратят официални писма до трите институции.

Приканваме и всички малки, средни и семейни фирми да ни подкрепят и се включат в битката!

Призоваваме всички независими сайтове, медийни и социални мрежи, дори и партии, да го разпространяват и пропагандират, а хората да изтеглят писмото от сайта, да го отпечатат и подпишат и пратят на хартия в Народното събрание, Министерския съвет и на Президента или поне в електронен вид с електронна поща.

Трябва да направим национална кампания, чийто връх да бъде в края на септември, началото на октомври, за да попречи на политиците и партиите в местните избори, като вкара всички кандидати за местната власт, в режим на обяснения, дали го приемат или не и ако не, защо?

Продължението:

>> Дадохме ултиматум на банките – грабители
>> Атаката продължава – наред са общините