На 1 септември 2024 г. в 15:30 часа, изпратихме по държавната система за сигурно електронно връчване нашите изисквания до Министерството на Образованието и Науката и до Министерството на Здравеопазването, за пълна забрана на джендър-идеологията и практиката в училищната и здравната системи, съгласно новоприетите поправки в закона (ЗУПО) за забрана на LGBTQ+ пропагандата в училищата, както и Конвенцията срещу геноцида, а също така и българския Наказателен кодекс. Вижте документа ТУК!

Това са нашите основни искания:

Незабавно да бъдат прекратени пропагандата, агитацията и рекламирането на противоестествените, античовешки и антибожествени, дълбоко ненаучни джендър идеологически твърдения за „наличието на повече от два биологични пола“, възможностите за „избор или смяна на пола“, които са типична проява на явни психични отклонения и/или злонамерени действия, насочени срещу психичното и физическо здраве на децата, с крайна цел увреждане на детеродните им способности. Веднага да бъдат прекратени всички и всякакви договори, споразумения, съглашения и други подобни, между  МЗ, РЗИ, МОН, РУО и учебните заведения с български или чуждестранни неправителствени организации, институции, фондове и други, които прокарват такава джендър идеология. МОН и МЗ да отстранят от всички свои консултативни съвети и други подобни органи представителите на всякакви нестопански организации, прокарващи или защитаващи джендър идеологеми и да прекратят участието си във всякакви съвместни мероприятия или събития с тях. Да бъдат предупредени всички учители, психолози и други служители в МОН, РУО или учебните заведения, които прокарват такава идеология и пропаганда в местоработата си и/или получават финансиране по такива програми/проекти от нестопански организации, институции, фирми, фондове и други такива за да прокарват джендър идеологията, че това е недопустимо и при подобни прояви да бъдат отстранявани от  образователната система. Да бъдат изхвърлени от употреба всички учебници и други учебни помагала, прокламиращи неща различни от двата биологични пола, и хетеросексуалното взаимодействие между тях или прокарващи извращенията, перверзиите и содомиите на „многото полове“, „избора на пол“, различните сексуални извращения като хомосексуализъм, педофилия, зоофилия, некрофилия, геронтофилия, копрофилия, копрофагия, копропраксия и всякакви други психични отклонения и полови перверзии. Да бъдат отнети правата на лекарите или лицензите на лечебните заведения осъществяващи престъплението „тежка телесна повреда“, чрез измамните лекарствени и хирургически практики на „смяна на пола“.

Подписахме ги 7 организации:

  • Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец“,
  • Сдружение „Родители за Варна“
  • Национално Движение „Крумови Закони“,
  • Сдружение „Обединение 29“
  • Сдружение “Български Родителски Централен Комитет”
  • „Godlessera“ медия
  • Радио и Телевизия „Истина и Свобода”

Започваме да разпращаме документа от 1 до 15 септември до всички техни Регионални Управления на Образованието и Регионални Здравни Инспекции, до всички училища и детски градини, както и до всички партии – участващи в предизборната кампания.

Време е всеки да се определи дали ще е на страната на нормалността или на страната на перверзията.

Призоваваме всички родители, които милеят за бъдещето и съдбата на България и нашите деца, да изтеглят документа и да го изпратят от свое име до министерствата, териториалните им структури и до училищата и детските градини, в които учат децата им.

МОН-МЗ-д Изтегляне

Призоваваме всички граждански и политически стгруктури – родителски организации, християнски сдружения, семейни фондации, политически партии и други, милеещи за Отечеството ни и неговото бъдеще – децата на България, да се включат в битката и да подкрепят тези искания!

Битката за нормалността изисква всенародни усилия!

Семейство от мъж и жена и щастливи деца! Родови и национални традиции!

България над всичко!