Откакто беше приета забраната на джендър пропагандата в учебните заведения, соросоидните медии и организации вдигнаха вой до небесата. Една от ключовите им опорни точки е, че „нямало пропаганда на джендър идеология в училищата“. И тази лъжа нагло и арогантно се повтаря във всички техни изявления, интервюта и статии. Самият бивш шеф на СЕМ – Георги Лозанов, безочливо спомена, че нямало такава пропаганда в това интервю.

Днес ще ви покажем с факти и документи, с какви мерзавци си имаме работа и е крайно време българският народ да се събуди от десетилетния си сън, да се изправи в защита на истината и децата си, и да постави на мястото им тези лъжци, продажници и предатели.

Започваме с изказването на Корнелия Нинова в Народното събрание, която показа учебно помагало за девети клас на фондация „Билитис“, разпространено в здравните кабинети на софийски училища, с красноречивото заглавие „Сексуално здраве за лесбийки и бисексуални жени“.

Продължаваме с едно от стотиците проведени „обучения“, (семинари, кръгли маси, срещи, дискусии) и прочие содомитски сборища, на които се „обучават“ учители, директори на учебни заведения и училищни психолози от щедро платени от Сорос лектори, обучители, психолози, лекари и други подобни извратеняци, пропагандиращи разврат, полови извращения и прочие гнусотии, които впоследствие да бъдат натрапвани на българските деца.

Джендър пропаганда в българските училища

„Ракетна кариера“ е много показателен проект, осъществяван от 2017 до 2019 година. Целта му е да разбие нормалността, като лъже децата, че половете не са биологично предопределени, а са „социални конструкции“ и „може да се избират“ или дори „да се сменят“.

Вижте текста: „Ракетна кариера ще повиши капацитета на училищата да осигуряват професионално ориентиране без полови стереотипи“ и допринася за „Европейските джендър изследвания“.

Вижте основната им цел:

„Анализ на учебните програми и развитие на насоки за интегриране на джендър проблематиката и инструменти за обучение на учители, преподаватели и ученици“ и най-вече обърнете внимание на това: „Обучение на ученици – обучители на връстници“.

Перверзията трябва да бъде натрапвана освен от учители, но и от деца, които да развращават съучениците си.

Не са забравени и учителите – обучавали са обучители от тях, за да развращават колегите си и да ги привличат в сатанинските дела.

И разбира се въвлечени са училищните ръководства и директори – „програма за семинари за изграждане на капацитет на училищни ръководства и директори“, тоест вербуване на ръководителите за гнусните дела на содомитските извращения.

Забележете и „срещите с представители на Министерството на образованието, за да подкрепят и насърчават приемането на училищните политика за равенство на половете“ и Национални конкурси за звание „Училище без полови стереотипи“.

Джендър пропаганда в България

Разбирай, скорошно внедряване на джендър неутрални тоалетни и други такива безумия.

Целта на проекта е както виждате да се получи „Повишен капацитет на училищата да разработват и прилагат училищни политики за джендър равнопоставеност, поддържани с механизми и дейности в годишните училищни планове.“

И особено противното в цялата работа е финансирането от Европейския съюз по програма „Права, равенство и гражданство“.

Да не си мислите, че това е единичен случай? Не, това е ежедневие, поне 76 зловредни нестопански организации, финансирани с милиони не само от Сорос и други такива подобни „благодетели“ и „филантропи“, но за съжаление и от парите на европейските данъкоплатци, всред които сме и ние българите, непрекъснато работят за да взривят нормалността и да развращават българските деца и техните родители, за да унищожат българската нация. В прословутата подписка на „учители“ срещу закона забранил LGBTQ пропагандата, се бяха подписали над 800 такива, от които само досега са засечени 534 платени/ангажирани/въвлечени в подобни „проекти” на сдружения и фондации.

Вижте например самохвалствата на вече скандално известната фондация “Single step”, за доброто ѝ сътрудничество с фондация „Заедно в час“, които заедно обучавали училищни екипи в „оказването на комплексна подкрепа на ЛГБТИП хората в страната“.

Single step - содомисти

За гнусотиите на тази фондация колегите от РТВ „Истина и Свобода“ писаха тук.

Социалните мрежи са пълни с такива примери, давани от възмутени родители, вижте например препоръчителната литература за деца в трети клас, т.е. 9-10 годишни, давана в софийско училище.

Тази „детска книжка“ открито пропагандира травестия – „момче се чувствало в тялото на момиче и съдията разпоредил той да бъде тя и да посещава женската тоалетна.“

Учудващо е, защо досега родителите на тези деца не са отишли да бият по главите с „книжките“ учителите и директорите, правещи тези извращения, и да ги бият докато книжките не се скъсат от употреба. Ще бъде къде-къде по-полезно, отколкото да тровят детските съзнания с такива перверзии.

И може да отидат да ударят по главите и виновниците в издателска къща „Хермес“, които съучастват в това гнусно престъпление.

Но да видим и основните виновници за тези содомии, натрапвани на българското общество – вижте Сатанинската Злокобна Организация, по-известна като СЗО, какво е разпоредила:

„Според стандартите за системно сексуално образование (ССО) на Световната здравна организация за Европа децата от 0 до 4 годишна възраст следва да бъдат информирани за удоволствието, което изпитват, когато докосват тялото си, за мастурбацията и да им се даде възможност да осъзнаят половата си идентичност. Децата между 4 и 6 години следва да бъдат запознати с ранна детска мастурбация, еднополовите връзки, различните концепции за семейство и уважение към различните норми за сексуалността. Между 6 и 9 г. да бъдат запознати с различните методи на зачеване, за мастурбацията и приятелството и любовта между хората от един и същи пол. Между 9 и 12 г. те трябва да се запознаят с различията между полова идентичност и биологичен пол и т.н.”

И разбира се зловредните политически ГМО образувания, като ПП-ДБ например, (Престъпници Педофили – Дебили Боклуци) чинно прокарват политиката, за която им плащат господарите им от соросоидните структури – едно, че отхвърлиха законопроекта срещу LGBTQ пропагандата в училищата и гласуваха масово против него, но и се опитаха да премахнат и регистъра на педофилите създаван от МВР. Поради огромния скандал, който завихриха с това си начинание, се уплашиха от последствията и оттеглиха предложението си.

В крайна сметка, всички тези дегенерати и морални изроди от партии, сдружения и фондации, слугуващи на сатанинските демони, олицетворявани от Сорос и нему подобните, искат да постигнат това, да вкарат в детските градини и училищата ето такива изроди, които да „просвещават“ децата ви, в „полово многообразие и равнопоставеност“ и с цел „избор на джендър идентичност“.

Ако не искате това да се случи, се присъединете към започналия вече кръстоносен поход в защита на християнското българско традиционно семейство, за да защитим децата си и бъдещето на България, което е тяхно.

А сега публикуваме имената на университетски и академични „преподаватели“, които в подписка организирана от Станимир Панайотов и Стойо Тетевенски се обявиха, като защитници на содомитските перверзии, които според тях трябва да се „преподават“ на българските деца. Разгледайте хубаво тази стена на позора: 

Както се оказа впоследствие, те явно са фалшифицирали подписите на част от хората и първият достоен преподавател – Стефан Радев публично ги изобличи.

Източник: РТВ „Истина и Свобода“

Още по темата: