Много хора в България усетиха че през периода 4-7 ноември 2023 имаха следните симптоми: главоболие, световъртеж, гадене, увеличаване на сърдечно-съдовите проблеми и обостряне на симптомите при онкоболните.

Освен субективните оплаквания се появиха и съвсем обективни ефекти: наблюдаваше се „необичайно червено полярно сияние“ над много градове. Разбира се мас-медиите излъгаха „нормитата“ (обикновените хора, които черпят информация основно от телевизора и вярват на правителството), че това явление е в резултат на мощно слънчево изригване. Никой човек, който е учил география, не би се вързал на подобна откровена глупост като „полярно сияние в България“.

Истината е че през месец ноември 2023 г. се провеждат опити с ниско-честотни излъчвания на климатичното оръжие HAARP и паралелно с това у нас се провежда тестване на системата BG ALERT.

В България вече има изградена 5G мрежа, която покрива по-голямата част от територията на страната и винаги щом антените бъдат пуснати на максимална мощност хората усещат симптоми на необичайна тревожност, безсъние, вътрешно напрежение, главоболие, повръщане, световъртеж и др. А когато тестването на 5G съвпадне с това на HAARP, гореизброените симптоми се увеличават.

През месец ноември в цяла България се провежда проверка в реални условия на системата BG ALERT. Официално на хората се казва, че уж щели да получат съобщение на смартфона си, но реално освен тези „съобщения“ чрез „телефоните“ ще бъде излъчен нискочестотен сигнал. Ще се използва 5G мрежата на максимална мощност – 60 Ghz. Ваксинираните индивиди (в които има изграден нано-интерфейс от графен оксид) ще чувстват този сигнал по различен начин от не-ваксинираните.

Много от така наречените „цветни революции“ и операции под фалшив флаг като „войни в Украйна“, „протести“ и „нападения на Хамас“ се инсценират и координират чрез нискочестотни сигнали, подавани чрез „смартфоните“ и мобилните антени.

Това е метод за mind control, който беше изпробван в много страни от Африка и Азия. Сега дойде времето да бъде направен глобален тест на тази технология за дигитален контрол над масите.

Какво можете да направите, ако се притеснявате и искате да се предпазите?

  • На първо място: изключете си „телефоните“. Това не са телефони, а оръжия срещу вас. Вижте графика на тестовете на BG ALERT във вашия град и си изключете телефона в този ден.
  • На второ място – екранирайте помещенията, в които живеете така, че в тях да не попадат никакви Wi-Fi или други електромагнитни вълни. В интернет в свободен достъп ще намерите начини за екранация и изграждане на т. нар. Фарадеев кафез.
  • Трето: споделете тази информация във всички канали, които използвате – ФБ, Телеграм и др.

Имайте предвид, че след като този месец тестовете на BG ALERT минат успешно, можем само да гадаем кога ще им скимне да инсценират бомбена, терористична или някакъв друг вид опасност. За какво иначе ще е целият този цирк, който разиграват с алармите? Мобилни телефони има от десетки години, но сега изведнъж навсякъде по света решиха, че държавите ще ги ползват, за да ни предупреждават за нещо?

Както сме писали и преди, при подобна хипотеза сигурно ще се обяви извънредно или военно положение, при което е доста вероятно да се проведе масова евакуация и събиране на големи групи хора на едно място. Това би бил чудесен аргумент, същите да бъдат набързо и на крак ваксинирани в полеви условия (с РНК и графенов оксид), уж за да не разпространяват COVID и други зарази.

  • Четвърто: Ако получите съобщение за „терористична“ или „бомбена опасност“ и започнат да приканват хората да се евакуират, не се поддавайте на паниката и не се съгласявайте да ви поставят каквито и да било ваксини.

Предупреден значи въоръжен!

Благодарим на Методи Бъчваров от Крумови закони за информацията!

Автори: Невена Станчева, Дарина Йорданова и Илиян Недев

Още по темата: