През нощта на 5-ти ноември 2023, много хора са усетили главоболие, световъртеж, гадене и повръщане. В небето над Луганска, Днепровска област, Херсон и Запорожие, жителите наблюдаваха странно „северно сияние", или поне така го квалифицираха по официалните медии.

Проблемът е там, че този визуален ефект не беше резултат от естественото „северно сияние", а най-вероятно е последствие от „надуването“ до 60Ghz на 5G мрежата.

През нощта на 5-ти срещу 6-ти ноември 2023, много българи също усетиха „странни" неразположения, което продажните „медии" отново ни обясниха с „необичайната слънчева активност".

Естествено, няма никаква „необичайна слънчева активност“, нито пък „Глобално затопляне“! Всички тези ефекти са резултат от пускане на максималната честота на 5G мрежата.

Докато Глобалистите разсейват световното население с военни конфликти, зад завесата усърдно придвижват пъклените си планове.

Пускането на 5G мрежата на максимална честота (60 GHz) на 6-ти ноември 2023 г. оказа влияние върху електронните разплащания – внезапно „умряха“ много смарт часовници, банкови карти и смарт телефони. Такива проблеми имаше в САЩ и в ЕС.

Разбира се, на простолюдието това бе обяснено с „необичайната слънчева активност“. 

Автори: Невена и Дарина

Те много знаят добре, че Слънцето е значително по-малко и по-близо, отколкото официално твърдят. Те са наясно, че то не е твърдо тяло и може да бъде манипулирано от Земята. Те прекрасно разбират, че в нашата затворена система важат единствено законите на честотата и вибрациите, които определят всичко останало. Те разполагат със секретна технология, преоткрита от Тесла, но използвана много преди него, с която не само могат, но и реално предизвикват различни катаклизми с цел страх, паника, подчинение, контрол и манипулация на населението. Те не са хора, а слуги на Рогатия. Време е за събуждане!

Междувременно по цял свят се извършват тестове от мобилните оператори, калибриращи достъпа и контрола на държавата до всички телефони в един и същ момент. За какво ли „чудно“ мега-събитие (пришествие) ни подготвят Сатанистите?

Те обожават да ни се подиграват, показвайки истината през киното…

Godlessera: Ангел Ангелов 

Още по темата: