Противоречива инициатива, популяризирана в коридорите на Световния икономически форум (СИФ), е на път да накара семействата с деца да настръхнат.

СИФ призовава за декриминализиране на секса с деца, като твърди, че законите срещу „любовта с разлика във възрастта“ (по-известна като педофилия) „нарушават човешките права“.

Вместо бедствие епидемията от педофилия, която обхваща света, се оказва „дар от природата“ за човечеството, според Клаус Шваб, чиято организация обяви, че педофилите се създават от природата във все по-големи количества с „причина“. Според изследователска статия, представена от СИВ в Давос, феноменът педофилия представлява опит на природата да пречисти Земята и да „спаси човечеството“ от себе си. Според академични данни привлечените от малолетни възрастни са много по-малко склонни да създадат деца, същото важало и за невръстните „партньори“ в сексуалните им подвизи, когато пораснат.

Това се харесва на Световния икономически форум и визията им за обезлюдяване на Земята, чрез унищожаване на семейната единица.

По този повод СИФ желае да въведе международна политика, която ще изисква от повечето страни да декриминализират или най-малкото да облекчат своите закони срещу педофилията. Винаги подкрепящият глобалистите The New York Times вече публикува статия, внушаваща че педофилията не е престъпление. Според тях защитата на гражданските права трябвало да се разшири и за педофилите. „Без правна защита педофилът не може да рискува да потърси лечение или да разкрие статуса си на когото и да било за подкрепа.“

За да не остане по-назад CNN им приглася със статия, в която се заявява, че педофилите не са „чудовища“ или „социални девианти, живеещи в сенките“. Крайно време било обществото да актуализира представата си за педофилията, както разбираме и от другата им публикация с още по-ясен призив за съчувствиеВместо да смятаме блудниците за изроди, ние трябвало да се свържем с тях и да се опитаме да ги разберем, защото „човек не можел да избира да не бъде педофил“.

Психологът Джеси Беринг , автор на „Перверзник: Сексуалният девиант във всеки от нас“, също насърчава читателят да съчувства на насилниците на деца.

Salon.com също се включи в инициативата, призовавайки ни да се срещнем с педофили, които имат добри намерения.

И Би Би Си, която прекара десетилетия в прикриване на най-известния педофил на Великобритания Джими Савил, съвсем предвидимо, иска да мислим положително за новото поколение педофили.

Не се заблуждавайте, в ход е координиран опит да се представи педофилията като „безобидна“. Какво става? Медиите ни изиграват по класическата схема „прозореца на Овертън“. Според политолога Джоузеф Овъртън има прозорец, в който съществуват идеи, считани за „приемливи“ от обществото, следователно толерирани дори от онези, които не ги споделят. Идеите извън този прозорец се считат за „екстремистки“ и не се приемат в публичен дебат.

Прозорецът на Овертън е технология, чрез която всяка идея, обявена за радикална, може постепенно да се внедри като „напълно естествена“ в обществото и дори да се превърне в популярна политика. 

Прозорецът на Овертън

Немислимо > Радикално > Приемливо > Разумно > Популярно > Приета политика

Според световния елит в Давос е време общество да ги "настигне" и да облекчи остарялото си социално табу срещу педофилията. Та какъв по-добър начин за промяна на морала на населението от промиване на мозъците на децата? Преди седмица Клаус Шваб беше хванат да се хвали как Световният икономически форум напълно е проникнал в образователните системи на много държави. Според него, ако децата са изложени на идеологията на СИФ в достатъчно ранна възраст, те могат да бъдат напълно индоктринирани.

Правителствата по света, действащи под контрола на Световния икономически форум, водят открита война срещу новото поколение. Младите глобални лидери на Шваб систематично се опитват да нормализират педофилията и да декриминализират секса с деца по целия свят.

В крайнолявата Нова Зеландия например, съдия обяви, че 12-годишни деца могат да дават съгласието си за секс с възрастни. Да, прочетохте правилно. Въпросният случай включва 45-годишен мъж, чиято защита се съсредоточава върху твърдението, че 12-годишната му жертва „го е искала“. Добре дошли в Нова Зеландия на Клаус Шваб!

Но изчакайте да чуете какво се случва във Франция. Може би не е изненада, че съмнително преизбраният за президент Макрон също е един от завършилите школата за "Млади глобални лидери" на Шваб, тъй като и Франция нормализира педофилията. Правителството на Еманюел Макрон гласува против въвеждането на "възраст за съгласие за секс" в страната още през 2018 г., превръщайки французите в една от първите нации, поддали се на натиска на международната кабала, решена да декриминализира секса с деца по целия свят. След като във Франция вече не се предвижда законова възраст за съгласие, възрастните, които правят секс с деца (без значение колко мънички) няма да бъдат преследвани за изнасилване, ако детето жертва не докаже „насилие, заплаха или принуда“.

Липсата на възраст за съгласие поставя милиони деца в сериозна опасност от сексуално посегателство във Франция, но това се игнорира напълно.

Разбира се, основните медии са съучастници в престъпленията на Елита. Те също са инфилтрирани от Световния икономически форум и безпощадно ще ви цензорират и демонизират, ако се осмелите да говорите по някой от тези въпроси. Според основните медии през 2020 г. затлъстяването е здравословно. Експерименталните ваксини не карат хората да падат като талпи и да умират. А абортът е любов.

Джордж Оруел ни предупреждаваше за тези времена. Той предсказа как Елитът ще се опита да ни убеди, че две плюс две е равно на пет, и че войната е мир… Точно както сега се опитват да ни внушат, че изнасилването на деца е начин да направим света по-добро място. Навярно дори Оруел не е предполагал, че ще стигнат толкова далеч...

Но ако напоследък сте обръщали внимание на абсурдните политики на СИФ, няма да се изненадате. Всички действия на Форума имат едно общо нещо: те ни дехуманизират, унижават и ни се подиграват. Те са предназначени да отнемат радостта от живота и да причинят максимална вреда. След това идва и стремежът към обезлюдяване, който дълго време уж беше теория на конспирацията, но сега е напълно открит. Отдавна те дори не се опитват да се преструват, че не искат да елиминират мнозинството от нас.

В кой момент ще спрем и кажем „Стига!“? Колко пъти Световният икономически форум трябва да декларира своите зловещи намерения, преди светът да се вслуша?

Дясната ръка на Клаус Шваб, Ювал Ноа Харари, който има солиден опит в изричане на тихата част на глас, обяви, че Бог е мъртъв, а „Исус е фалшива новина“. Според Харари в съвременния свят няма място за традиционните християнски ценности. Време е светът да приеме божествеността на Световния икономически форум и да се откаже от старомодните социални табута.

Посочването на извращенията на Елита изглежда ни най-малко не ги притеснява. Защо ли? Защото те нямат срам. Те нямат срам, защото нямат морален компас. Те нямат морален компас, защото вярват, че Бог е мъртъв и живеят според правилото „прави каквото искаш“. Това правило заразява всяка нишка от тяхната идеология, от смяната на пола, до изменението на климата, абортите, педофилията, медицинската диктатура и каквото и да е.

Знам, че понякога може да е тъмно и самотно, но масите се събуждат и Елитът няма да може да ни превземе толкова лесно, колкото очакваше. Дори овцете бавно отварят очите си, което означава, че има надежда за човечеството, ако не спираме да образоваме масите. 

Моля, споделете тази статия, за да продължим да разпространяваме информацията надлъж и нашир и да разобличим дневния ред на Глобалисткия елит.

Ние сме в това заедно и най-важното е да не се разсейваме от хаотичната политика, целяща да ни обърка и настрои един срещу друг.

Общият враг е този, който се опитва да ни контролира, обезличи и поквари децата ни, а не нашият приятел или съсед. Ако останем силни и обединени, ще спечелим тази битка!

Източник: NewsPunc

>> Още по темата