Остава половин крачка до легализирането на педофилията на Запад, или закъснялото прозрение на Тъкър Карлсън

От дълго време исках да напиша статия по тази тема и да изразя някои от моите предположения, но тогава просто се натъкнах на видео, в което Тъкър Карлсън, който води програмата си по Fox News, най-накрая се събуди и изрази негативното си отношение към събитията, които се случват в Съединените щати в областта на сексуалната неприкосновеност на децата.

Той обърна внимание на факта, че голяма международна марка "Balenciaga" стартира нова рекламна кампания в Instagram, в която рекламният ход беше секс с деца. Тъкър обвинява тази компания, че не скрито, а умишлено открито насърчава детската порнография и секса с деца, тоест те са за легализирането на педофилията. И добави, че педофилията в САЩ винаги е била смятана за най-ужасяващото престъпление, което можете да си представите, но очевидно това се е променило, защото теоретиците преименуваха „насилниците на деца“ на „хора, които са привлечени от непълнолетни“, за да стане ясно, че всъщност това не е наистина толкова страшно, това е просто форма на любов... Можете сами да гледате видеото, а аз ще си кажа думата и ще продължа.

Защо написах, че най-накрая се е събудил? Първите стъпки за легализиране на педофилията бяха предприети от западните страни много преди това, но почти никой не ги свързваше с това явление. Ето защо! Тези първи стъпки ни бяха поднесени под носа чрез борбата за правата на децата и като че ли не бяха свързани с педофилия, но това е само на пръв поглед. Нека обясня какво е заложено. Всички знаете, че на Запад правителствата на различни държави вече буквално се състезават помежду си на каква възраст детето може да избере пола си. Това явление се легализира и се приемат съответните закони. В САЩ детето може да реши да смени пола си на 5-годишна възраст. В Норвегия малките жители на страната имат подобно право от 7-годишна възраст, а във Великобритания - от 9.

Преди пет години над 800 малки англичани на 10 и повече години получиха лекарства за смяна на пола. През последните години търсенето на такива лекарства се увеличи драстично, тъй като местните лекари започнаха да обръщат „по-голямо внимание на малките, които се чувстват не на място“. В Дания можете да промените пола си от 12-годишна възраст, но без да правите промени в паспорта си. А по-рано тази година Съветът по етика препоръча на властите да разрешат на децата законно да регистрират промяна на пола си от десетгодишна възраст, съобщи датското издание Berlingske.

„Ние просто изслушахме семействата и децата, които засяга този проблем, както и думите на експерти по този въпрос“, каза председателят на Съвета по етика Ан-Мария Аксе Гердес. Но най-важното: Децата могат да правят това без съгласието на родителите си!!! Виждате колко трогателно - слушайте децата и продължавайте да копаете дъното! А това, че подрастващите са все още наивни и не разбират желанията си, не се отчита.  

Все още не схващаш какво се случва?

Има един такъв железобетонен и убийствен принцип: Ако съществува действащ закон, който ви позволява да направите нещо много радикално, тогава върхът на абсурда ще е да блокирате приемането на по-малко радикален закон.

Ето пример: Да кажем, че сте разрешили във вашата страна употребата на твърди наркотици - като хероин, кокаин и други. Но по някаква причина имате забрана за леки наркотици като марихуаната. Затова тези, които обичат да "пафкат джойнт" с право ще кажат: "Вие луди ли сте? Защо не можем да пушим леки наркотици, когато всички използват хероин, кокаин и синтетика?"

И да, ще бъдат прави. Затова в най-добрия случай правосъдието ще си затвори очите за пушенето на марихуана, защото наистина е абсурдно, а в най-лошия ще трябва да се обърнат към съда, който със сигурност ще оправдае феновете на "по-леките" наркотици и принуди властите да приемат закон за легализация на марихуаната.  

Сега ми кажете кое е по-радикалното:

1. Необратимата смяна на пола със сложна операция и хормонална терапия на крехката 5-12 годишна възраст, без родителско съгласие, официално легализирана в много западни страни;
2. "Доброволното" желание на същото дете на 5-12 години да прави секс с възрастен чичко?

Очевидно тук първата точка е "тежки наркотици", а втората точка е "леки наркотици" както по отношение на ефекта върху тялото на детето, така и по отношение на последствията от взетото от незрялото му съзнание решение в по-нататъшния му живот.

И тук веднага ще възникне въпросът:

„Защо едно дете да може избере какво да бъде, момче или момиче на 5-12 години, но да не може да прави секс на тази възраст?“ – скритите педофили, които са на власт в западните страни, скоро ще го зададат и на своите законодатели и на своя народ.

И нито единият, нито другият няма да могат да възразят и да обяснят защо е възможно „да се инжектира тежък наркотик“, но не и да се „пуши лек“.

Сега само чакат да се приемат такива закони в повечето западни страни и щом станат нормални навсякъде, ще направят логичната стъпка, за която споменах. След това педофилията на Запад ще бъде легализирана и узаконена. Това е, което трябва да избегнем, приятели мои, и да не приемаме промени в Конституцията, насочени срещу консервативните християнски ценности!

Редакция: GodlessEra, източник: radostinalassa.blog.bg

>> Още по темата