В момента много хора боледуват, като си мислят, че са пипнали грип А. Не само в България, но и в цяла Европа. Повечето имат обикновените симптоми – суха кашлица, болки в мускулите, главоболие, дращене в гърлото, високи температури. Софиянци в дните около Рождество Христово и Нова година преживяха поредните обгазявания от ТЕЦ-овете и околните махали, чийто жители се топлят горейки боклуци, пластмаси и автомобилни гуми, и изобщо всякакви мръсотии. Въпреки, че София беше празна и почти нямаше автомобили по улиците, беше притисната от мръсен отровен смог от фини прахови частици от гореизброените гадни пушеци в небесата. Не само че не можеше да се диша, но и очите смъдяха, като обгазени от лют отровен дим. Но не е само това, самолетите редовно пръскаха кемтрейлс в и без това вече запушеното небе. От смога над главите им, софиянци не ги виждаха, но в другите части на България свободно се наблюдаваха поредните самолети – отровители. Точно в това време обявиха и “грипната епидемия”. И хората масово боледуваха, боледуват и досега. При това, за разлика от обикновените дихателни инфекции, отминаващи за 5-7 дни, сегашните заболявания се точат по три-четири седмици, че и повече. Само че, повечето хора се разболяха не от грип А, а от химически пневмонит. Ето какво представлява той, цитирано от Фрамар.бг:

Бронхит и пневмонит, причинен от химични вещества, газове, дим и пари представлява възпалително заболяване на белите дробове, което се дължи на вдишването на химически вещества. Острият химичен бронхит може да бъде причинен от вдишване на дразнещи вещества като дим, хлор, амоняк и озон. Най-честата причина за химичен бронхит е тютюнопушенето. Цигареният дим дразни бронхите и бронхиолите. Замърсеният въздух и промишлените изпарения също могат да причинят бронхит. Заболяването често се придружава от белодробен емфизем.

Симптомите при остър химичен бронхит включват постоянна кашлица, която може да бъде суха или влажна, хрипове, болки в гърдите, обща умора. В продължение на дълъг период от време пациентите могат да страдат от прогресивен задух, намалена възможност за физическо натоварване и в крайна сметка може да се стигне до пълна инвалидност. В най-тежките случаи пациентът може да има цианоза и белодробно сърце.

Заболяването може да бъде предотвратено чрез избягване на праховете и промишлените газове, както и цигарения дим. Препоръчва се често проветряване на работната среда и носене на маски за филтриране на праховите частици. В някои случаи може да се наложи пациентът да бъде изведен от работното място. Диагнозата на бронхит и пневмонит, причинен от химични вещества, газове, дим и пари се поставя на базата на анамнезата и физикалното изследване. Може да се наложат още кръвни изследвания, функционални белодробни изследвания, рентгенография на бял дроб и компютърна томография. Целта на лечението е да се намали възпалението. Необходимо е да се избягват дразнещите вещества, причинили заболяването. В някои случаи заболяването отзвучава без медикаментозно лечение. Медикаментозната терапия включва противокашлични средства, муколитици, НСПВ, инхалации. Препоръчва се повишен прием на течности, почивка, осигуряване на влажен въздух и спиране на тютюнопушенето.

Прогнозата на бронхит и пневмонит, причинен от химични вещества, газове, дим и пари обикновено е добра, ако бъде прекратено излагането на дразнителя. Хроничните увреждания са рядкост. Усложненията при остър химичен бронхит включват:

  • вторична пневмония – вирусна или бактериална
  • хроничен бронхит
  • астма"

Малцина се сещат, че и причинителите на болестите може да се пръскат с кемтрейлс. Част от българите предпочитат да вярват, че това са “кондензационни следи”. Но всъщност истината е, че в света отдавна тези следи са обяснени: признато е, че се осъщестява програма за “затъмняване на слънцето” (dimming the Sun) и за “посаждане на облаци” (cloud seeding), които се правят с цел активно въздействие върху климата. Изследванията доказват, че кемтрейлс разпространяват големи количества нано-частици – барий, стронций, алуминий и болестотворни агенти: вируси, гъбички и паразити. В този смисъл българите не бива да се учудват, че постоянно се “заразяват” и боледуват от какво ли не.
Напоследък има данни, че в Китай вече е изобретен патогенът, който да предизвиква “болестта Х” (disease X). Новата ПЛАНдемия ще бъде инсценирана именно чрез болестта Х. За това ще говорим скоро. А ето и какво е кемтрейлс, обяснено накратко във видеото.

>> Може да прочетете целия материал при колегите от РТВ "Истина И Свобода"