Имаме новина за всички, които си мислеха, че фарсът, наречен COVID, е приключил.

В края на месец юли президентът на ФАЩ бай Дън обяви, че заповедите за следващото затваряне са вече готови и то ще започне от средата на септември 2023 г. Очаква се новият вариант на „вируса“, наречен Eris, да пристигне на 15-ти другия месец около 13 часа и 33 минути. Новите варианти на ваксините с графенов оксид също са налични и в пълна готовност, както и тестовете, с които крадат ДНК-то ни за мечтания им бъдещ дигитален контрол.

Тъй като Moderna и Pfizer отбелязаха над 90% загуби в периода без тестове и ваксини, се налага отново да бъдат въведени маски, глоби, тестове, карантина, зелени сертификати и прочее.

Ако забелязвате СМРАД-ът, наречен мас-медии, за няколко месеца беше спрял, но наскоро отново започна да бълва новите случаи с коронавирус в страната.

Има ли начин този път да спрем масовата подигравка с интелекта ни?

Да, има! Ако всички българи още сега заявят, че втори път не се хващат на цирка и няма да се подчиняват на нито една от налаганите мерки!

Хайде да видим как ще глобят 6 милиона, преди да сме ги изнесли с краката напред?

Нека, за разлика от западните бройлери, лапащи смирено всичко, подхвърлено им от правителството, ние да надигнем юнашка глава и гордо да поведем целия свят след себе си!

Ковидиот

Никога повече не се превръщайте в Ковидиоти!