След като стана ясно, че РНК технологията от COVID ваксините е причина за развитието на множество автоимунни заболявания, лекарското съсловие беше разделено на два лагера: едните смятат, че нано-частиците и РНК никога не могат да бъдат елиминирани от тялото на ваксинирания индивид, а другите смятат, че чрез протоколи за детоксикация голяма част от страничните ефекти на ваксината могат да бъдат преодолени.

Тук публикуваме един от най-популярните протоколи за елиминиране на нано-частиците и РНК от тялото на ваксинирания. Потърсете повече информация от вашия лекуващ лекар.

Най-важната съставка за преборване на страничните ефекти от COVID ваксината е т.нар. глутатион. Глутатионът е вещество, което се произвежда от черния дроб. Това вещество е ключово за имунната система. При младите хора (до 25 години) глутатионът е достатъчен. След 45 години производството му рязко спада, а след 65 почти спира. Ето защо трябва да се приемат прекурсори на глутатиона. Един от най-известните прекурсори на глутатиона, които се продават и в България, е NAC – N-ацетил-цистеин. Следващата съставка от протокола за детоксикация е витамин D. На трето място е коензим 10 – Q10.

Всички тези съставки се пият ежедневно в продължение на 1 месец, а дозата зависи от вашата възраст, тегло и колко бустера са ви инжектирани от COVID ваксината. Важно е да се приема вода по време на детоксикацията, да се прекарва колкото се може повече време на открито, да се осигурява достатъчно движение и да се ограничат всички останали токсични вещества като алкохол, антибиотици и др.

Споделете този протокол за детоксикация на всички ваксинирани с РНК ваксините, които биха искали да премахнат страничните ефекти от ваксинацията.

Подобна тема:
>> Как да се спасим от паразитите в „ядливите” насекоми