Както знаете, през последните години Глобалистите усилено се опитват да редуцират населението, като крайната цел е приватизиране на природните ресурси и заключване на оцелелите след ваксинациите в дигитален концлагер.

Една от най-промотираните (и безумни) измами, с които си помагат, е така нареченото глобално затопляне. По същество, то е ключов елемент от схемата на Елита за заграбване на природата и принуждаване на хората да плащат въглероден данък за ползване на досега безплатните ѝ блага. Фактът, че въглеродът представлява едва 0,04% от състава на въздуха, а цялата човешката дейност е отговорна за едва 3% от състава на въглерода, което означава 0,0009% от земния въздух, умишлено не се коментира никъде. В противен случай, дори и подрастващите в детските градини щяха да се смеят на псевдонаучните им тези и аргументи, унищожаващи съвременната човешка цивилизация.

За да ни вкарат в бленуваната от тях антиутопична реалност, е необходимо въвеждането на социална кредитна система, дигитализиране на парите и заключване на населението в електронни концлагери, евфемистично наричани от пропагандата “15 минутни градове”. Разбира се, подобен античовешки план може да сработи единствено, ако гражданите са физически и психически напълно неспособни да се защитят. Точно затова приоритет номер едно на Глобалистите е разрушаване на здравето ни, тъй като то е един от основните стълбове на свободата и просперитета за всяко общество. 

А кой е най-важният фактор за да бъдеш здрав? Още Хипократ го е казал – храната! Именно по тази причина тя е главната им мишена.

Паразити в насекомите в храната

В момента умишлено се унищожава земеделието и животновъдството навсякъде по света, за да ни принудят насилствено да се храним с насекоми, изкуствено месо и ГМО. Европейския съюз вече разреши влагането на насекоми в храните, а съвсем скоро ще бъдат премахнати и предупрежденията на етикетите, точно както вече направиха с генно модифицираните храни и добавки.

Но колко безопасни според вас са така наречените ядливи червеи, щурци и хлебарки, след като самите те се хранят с мърша, отпадъци и екскременти? Тук дори няма да отделяме внимание на факта, че насекомите съдържат неразтворим фиброзен хитин, който е силно токсичен и непригоден за консумация от хората, поради липса на ензим за усвояването му. Осен това е вид полизахарид, отличен канцероген, храна за раковите клетки и причина за множество заболявания и алергии.

В тази тема ще акцентираме на нещо много по-лошо, а именно паразитите в насекомите, които вече усилено влагат под една или друга форма в храните ни. 

При официално оповестено изследване на повечето видове насекоми, одобрени за консумация от хора в Европейския съюз, данните са недвусмислено плашещи. В 244 (81,33%) от 300 изследвани ферми за насекоми са открити патогенни паразитни форми.

“Ядливите” брашнени червеи, например, са бръмбари от семейство Tenebrionidae. Най-често срещаните паразити в тях включват Gregarine spp., Hymenolepis diminuta и акари от семейство Acaridae. 

Другите одобрени за консумация насекоми са домашните щурци, мигриращите скакалци и хлебарките от разред Blattodea. Всички те са обилно заразени с Nosema spp., Gregarine spp., Steinernema spp. и много други патогенни паразити. Като не забравяйте, че това са данните от легално обявено (мейнстрийм) научно изследване, а колко ли премълчават?

В крайна сметка, можем ли някак сами да защитим здравето си, когато режимът постоянно прави всичко възможно, за да ни го отнеме?

Паразити, като тении и нематоди мъчат човечеството в продължение на хиляди години, но хората винаги са успявали да надделеят, благодарение на познанията си върху лечебната сила на природата. 

Едно от най-мощните известни натурални средства, използвани през хилядолетията в борбата с паразитите, е настойката от орех.

Екстракт от Орех

Орехът е растение характерно с фитонцидни свойства, които са пагубни за вредните бактерии. Летливите съединения на фитонцидите действат смъртоносно на стафилококите, всевъзможните гъбички, тифусните, дизентерийните и туберкулозните бацили.

Екстрактът / тинктурата от Орех се счита за едно от най-мощните естествени средства благоприятстващи в борбата с паразитите заседнали дълбоко в организма. Много ефикасен природен продукт – повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи. Натуралният йод съдържащ се в екстракта е известен и със защитния си ефект срещу радиацията.

Какво прави Екстрактът от Орех толкова ефективен срещу паразитите в насекомите? Неговите активни съставки, като танин и юглон, се считат за ключови фактори в мощното антипаразитно действие на продукта, увеличаващи способността му да оксидира кръвта и унищожава паразитите, помагайки същевременно на тялото да се освободи от тях.

Всички знаем, че съдбата обича да оставя винаги поне по една открехната вратичка, през която да се спасим от даден проблем.

Вече, когато (дори без ваше знание) консумирате храни, съдържащи насекоми, имате възможността да се предпазите от вредните ефекти на паразитите, като използвате Екстракта от орех на ZEPIR.

Продукта може да закупите от нашия МАГАЗИН.

Промо пакет - 3 бр. Екстракт от Орех

Промо пакет - 3 бр. Екстракт от Орех