Те не искат да знаете истината, защото ще загубят индустрия за милиарди. Ракът, както и СПИН-ът са измислени заболявания, обслужващи интересите на Фармафията. Първото се образува от паразити, а второто е изцяло фиктивно и се диагностицира благодарение на фалшиво позитивни ХИВ тестове, аналогични с COVID PCR-ите. Познайте кой е главното действащо лице зад СПИН индустрията? Антъни Фаучи, разбира се!

Още по темата: Не само COVID, но и СПИН-ът е пълна измама

Но да се върнем на рака и туморните образувания. Те най-често представляват капсулирани от тялото яйца на паразити, гъбички или други замърсители*, които някои лекари умишлено пукат, за да кажат после, че имате разсейки по целия организъм. След което ви убиват бавно и мъчително със носещите милиарди на Фармафията химио и лъчетерапия.

Който не е загубил разума си да гледа видеата по-долу и да се научи да разсъждава. В противен случай някой друг ще го прави вместо вас, но не за ваше добро…

*Другия вариант да получите „рак“, е да се наруши алкалният баланс на клетките и храненето им с кислород, при което започват да се разлагат и гният.

Паразитите са навсякъде около нас, включително и в COVID ваксините, неслучайно предизвикващи турбо рак! Напоследък прави впечатление колко много хора гледат кучета и котки, но вместо да спазват елементарна хигиена, не си мият ръцете след като са ги пипали, а някои дори буквално ги качват на масата да се хранят заедно. Цивилизацията ни ударно деградира, което е първият знак за изчезването ѝ…

>> Купете нашия продукт против паразити: Екстракт от Орех

Автор: Ангел Ангелов