Питаме, защото както всички знаем, най-големите корпорации и медии по света се управляват от евреи, а последното, на което са привърженици те, е свободата на словото и изразяването на различна от гледаната им точка. Не случайно откровената цензура през последните години надминава многократно даже и свръх амбициозните постижения в областта от времената на комунизма.

Преди да продължим, искаме да уточним нещо много важно: Нямаме абсолютно нищо против евреите или която и да е друга нация по света, уважаваме ги еднакво! Разбира се, говорим за обикновените граждани като всеки от нас, а не за правителствата им.

Казваме го, защото знаем, че интелектуално ощетените жертви на пропагандата или нейните тролове, веднага ще ни обвинят в антисемизъм, каквото и да значи това изкуствено понятие.

Все едно да обвиниш някой, че е антибългарин, ако се изкаже негативно срещу тройно коалираната човешка утайка в българския парламент, която в момента активно приключва държавата, действайки от наше име, но категорично без нашето позволение.

Естествено, същият сценарий се разиграва и навсякъде другаде по света. За да не се отклоняваме от темата обаче, просто знайте, че когато по-долу споменаваме „евреите“, в никакъв случай не се има предвид еврейския народ, а единствено управляващия сатанински култ.

Сега, нега да погледнем фактите и като всяко разумно същество, притежаващо поне капчица критично съзнание, да си отговорим сами на следните въпроси:

1. Кой има изгода? В крайна сметка, кой губи и кой печели от атаката на Хамас? Дали тя не е поредното извинение за нахлуване на евреите в остатъците от Палестина и окончателното ѝ унищожение?

2. Имат ли евреите и покорните им американски партньори навика сами да си организират терористични атаки, с цел „легализиране“ на последващите им престъпления?

3. Всички знаем кой създаде Ал-Каида, а кой ли стои зад Хамас, как мислите? (За помощ, виж въпрос #1)

4. Ивицата Газа на практика отвсякъде – по въздух, по вода и по суша е „задушена“ от прегръдката на евреите, тогава кой поддържа и въоръжава толкова време Хамас (още повече пък с украинското оръжие)?

5. Как се нахлува незабелязано от сравнително примитивна вражеска армия през тунел под границата на една от най-охраняваните и високотехнологични държави в света? Евреите разполагат с изключително модерно въоръжение и с може би най-добрите разузнавателни служби. През границата не може да прескочи дори котка, тъй като от край до край е опасана с камери и датчици, а отдолу още преди 2 години са разположени подземни бариери със сензори, засичащи именно такъв тип активности (копаене на тунели).

Така че подобни приказки от 1001 нощ, за внезапно нападение и изненадващо проникване навътре в територията на Израел, са меко казано смешни…

6. А дали (чисто теоретично) не е възможно евреите, от една страна, непрекъснато да подклаждат военни конфликти, за да изгонят мюсюлманите от родните им земи, докато паралелно, от друга страна, отварят западните граници и ги изселват натам? Не е ли гениално – хем си разчистват териториите, хем претопяват и дестабилизират омразната бяла европейска раса?

7. Ами ако милионите мигранти в Европа изведнъж се вдигнат на бунт срещу държавите, защитаващи лицемерно Израел? Дали това няма да е повод за окупиране на същите тези държави от силите на ООН и въвеждане на световно правителство, което да овладее ситуацията?

8. Всъщност къде бяха „благородните“ западни лидери през последния над половин век, докато Палестина заедно с населението ѝ брутално бе заличавана от картата на света?

Въпроси по този казус може да си задаваме още доста, но като за начало и тези са достатъчно. Повярвайте ни, много по-ценна информация за реалността ще извлечете, комуникирайки дори само със себе си, отколкото гледайки новините по телевизора.

Още по темата: