Частната организация, наречена подвеждащо ООН, чиято единствена функция е да обслужва интереса на Глобалистите, в момента ударно превзема Европа с орди от араби и чернокожи. Явно не им стигна това, че пръскат целия свят с химикали, включително и уж вражеска Русия (да, ако още спите, всичко е театър, същите самолети не са спирали нито за миг да „геоинженерстват“ и там), но решиха да ни претопят и генетично.

Разбира се, операцията е в синхрон с пъкления план на хората, носещи малки шапки, за унищожаване на Амалик (бялата европейска кръвна линия) и въвеждане на нов световен ред.

Както знаете, ООН и НПО-тата на Сорос организирано заливат Европа с чернокожи и арабски мъже във военна възраст. Оборудват ги с телефон и банкова карта, която ежемесечно се захранва с пари. На някои даже е раздадено и оръжие.

Uber шофьор разказва споделеното от чернокож пътник

Слабото звено, разкрило „тайната“, естествено са негрите, и низшият им инстинкт да парадират. Много от тях постоянно се фукат наляво-надясно с картите и открито споделят, че не са никакви мигранти, а войници на ООН. Твърдят още, че им е наредено да си намерят временно убежище и да чакат второ нареждане.

Това ли е следващата световна криза, която ни готвят – гражданска война между местното население и внесените чужденци? Така ли ще оправдаят перманентната военна окупация на държавите от силите на ООН, гарантиращи безпроблемно въвеждане на бленуваното от Глобалистите Световно правителство?

Междувременно в Пакистан, извинете, в Англия

Още по темата: