Една от основните цели на COVID тестовете бе кражбата на ДНК, тъй като планът на глобалистите е създаването на оръжие, което да ни поразява таргетирано на база индивидуалнaта ДНК резонансна честота. Нещо много подобно като идея на това, което гордо ни демонстрираха в последния филм за Джеймс Бонд, реализиран в разгара на пандемията през 2021 г. Разбира се, в действителност технологията е значително по-съвършена, а потенциалното ѝ приложение много по-зловещо. 

Молекулата на ДНК излъчва био-фотони. Това е слаб електромагнитен сигнал, специфичен за всеки отделен индивид. Така наречените COVID тестове разполагат с електромагнитен маркер, който записва уникалното за човек ДНК био-фотонно излъчване, след което се дигитализира и въвежда в Суперкомпютъра. По този начин, благодарение на 5G инфраструктурата може моментално да се въздейства върху таргетирания обект, независимо от местоположението му по света.

За повече информация относно неограничените зловреди възможности на технологията, изгледайте това доста интересно видео.