Представяте ли си за какви безцелни, симулиращи дейност марионетки говорим? И ние чакаме от тях да коват закони, с които да оправят положението? Докато единствената реална функция на дупедавците, извинете, депутатите, винаги е била просто да защитават интересите на Елита. Неслучайно изведнъж всички скочиха така задружно на човека, дръзнал с името си да се изправи срещу безумието, наречено ветропаркове.

Разбира се, тук не става въпрос измамник ли е или не Ивелин Михайлов, пирамида ли е или не Исторически парк. Ако бяхме истинска държава, би трябвало да има работещи институции, които да го установят.

Пита се: работа на депутатите ли е да разследват частните бизнеси на гражданите? Затова ли им плащаме заплати? И ако е така, защо не започнат от истинските олигарси? А всъщност, задълженията им не са ли коренно различни? Сега не трябва ли тях да ги разследваме, за глупостите, с които си губят времето – нашето време!

Върхът на наглостта и циничността пък е, че именно доскорошните представители на „Величие“, които показно се тупаха в гърдите, как веднага щом влезнат в парламента, ще видят сметката на Боко и Шиши, вместо да изпълнят обещаното, се обърнаха на 180 градуса, вдигайки мерника срещу спонсора си Ивелин.

И понеже дъното е достигнато отдавна, но усилено продължава да се копае, към злодеянието им бързо се присъединиха, не кои да е, а другите псевдо врагове на статуквото – „Възраждане“.

Всъщност, не пародия, а порнография е държавата ни! Докога ще търпим да се гаврят така с нас?

>> Никой друг освен теб няма да те спаси. Присъедини се към „Свободно общество“!