Психодиспансера, към който са ни запътили неолибералите става все по-психо...

Като верни слуги на Глобалистите испанското правителство първи въвеждат меко казано странни права и задължения за испанските граждани в новия си Закон за защита на животните. Например – ако твоето куче прави секс с друго куче, забременее и роди, но ти нямаш разрешително от държавата – дължиш глоба в размер на 200 000 евро.

Ако обаче кучето ти прави секс с теб (и няма видими увреждания по него) – това е напълно нормално, приемливо и най-вече законно!

Според същия нормативен акт ако убиеш плъх в дома си, тъй като (естествено) това е "жестокост към животните", може да те глобят до 50 000 евро и да те вкарат за 1 година в затвора.

Значи да се убиват животни (дори вредители) е забранено, но да се прави секс с тях не е проблем. Зоофилите тържествуват!

Междувременно най-известната търсачка и пропагандна машина в света – Google, както винаги изпреварва събитията и вече активно "подгрява" световното население с новото шизо-нормално. Ако имате неблагоразумието да напишете "Animal sex" и натиснете "Google изображения", гледайте около вас да няма деца, тъй като вместо "естественото чифтосване в животинския свят", търсачката на сатанистите ще ви покаже без абсолютно никаква цензура брутална содомия и секс между хора и животни. 

Дете яде насекоми

На фона на случващото се, в училищните столове във Великобритания ще започнат да сервират ястия с насекоми на децата.

Обединеното кралство ще храни с насекоми учениците от началното училище като част от проект за подготовка на подрастващите да ядат „алтернативни протеини“. Малчуганите от четири основни училища в Уелс ще имат избор между богато меню от щурци, копринени буби, скакалци, хлебарки и червеи... 

Добре дошли в Содом и Гомора! Спиш ли още, наивни ми гласоподавателю?