Така нареченият зелен сертификат не се издава заради ваксинацията срещу COVID-19, както нагло внушава пропагандата, и никога не е било такова основното му предназначение. Помислете малко, няма как да ви изкарат сертификат за нещо, което дори не е сертифицирано за употреба в страната ни, това е безумие.

Въпросният цифров документ всъщност представлява инфилтриране в западните общества на социална кредитна система, аналогична с китайската. Разбира се, това ще става поетапно, както всичко непопулярно, което въвеждат, използвайки метода „Прозорецът на Овертън“. Първо ще се погрижат всеки да получи зелен сертификат, без значение дали е ваксиниран, или просто се е тествал у дома си. За тях е много по-важно веднъж да ви вкарат в базата им с данни, а след това чрез него непрестанно да следят вашето поведение и да го моделират, определяйки с какви привилегии разполагате. Ако сте послушен, ще имате някакви що-годе нормални права, които ако не спазвате нарежданията, постепенно ще се отнемат, като финалната стъпка е да не може даже да напускате дома си, без да бъдете арестуван.

Затова в никакъв случай не си изкарвайте зелен сертификат, особено пък с помощта на фалшива ваксина, защото по този начин, наивно влизайки в техния коловоз, узаконявате действията им и съучаствате в собственото си поробване. В действителност трябва да се прави точно обратното, пълен бойкот и масово неизпълнение на нито една от противоконституционните, фашистки и антихуманни мерки, които налагат!

Източник: Игра на Богове I – Възходът на падението (редактирана версия)