Както вече е официално известно, в основата на дигиталната валута ще са заложени биометричните данни и така нареченият „въглероден отпечатък“ на всеки неин притежател. Именно затова откраднаха ДНК данните на над 80% от (ското)населението под формата на тест за въображаем вирус. По този начин Глобалистите искат да имат ПЪЛЕН КОНТРОЛ над стадото. Дигиталната валута ще бъде програмируема и управляема от международно правителство или по-скоро от корпорациите, стоящи зад него. Те ще решават кой кога да има достъп до ресурси, храна, пътуване и т.н. в зависимост от цвета на QR кода и социалния му рейтинг.

За сега кражбата на био-данни от гражданите на България чрез "тестове" се извършва в нарушение на закона. За да бъде легална цифровизацията на българите трябва да се приемат/променят 22 закона. Нашите „политици“ (пардон,  колониални марионетки) са поели ангажимент към своите задокеански господари да внесат тези изменения в законодателството на България. Наскоро целият ни „политически елит“ бе на инструкция в САЩ и получи нови директиви (заповеди) как да въведе дигиталната идентичност и валута в България.

В замяна на това предателство на тях им е обещано, че в новата рейтингова система те ще бъдат „S“-клас граждани, т.е. няма да подлежат на задължителни ежедневно тестване и регулярна ваксинация, за да притежават дори елементарни човешки права.

НО!!! ПРОБЛЕМЪТ Е, че след приемането на дигиталните валута и самоличност, тези отрепки няма да могат да крадат както досега. Това е основната причина да бавят мандата и да си прехвърлят топката. Уж имали спорове за хартиената бюлетина.

На нашите политици им е пределно ясно, че кражбата на ДНК с тестовете, цифровизацията и т.н. са престъпления, за които ще бъдат осъдени, ако народът се усети в какъв цифров концлагер се опитват да го вкарат. Все още не са сигурни дали това престъпление срещу човечеството няма да бъде наказано, както стана на Нюрнбергския процес след ВСВ. Освен това въвеждането на дигитална самоличност и дигитална валута ще има негативни последици не само върху обикновените граждани, но и върху самите „политици“/ибрикчии. Ето откъде идва целият цирк, че уж не могат да постигнат съгласие как да фалшифицират изборите – с машини или с хартия…

Автор: Илиян Недев