За съжаление, повечето от хората са физически неспособни да се преборят с когнитивния дисонанс и да разберат, че всичко, което някога са им казвали за света е продукт на Матрицата, т.е. абсолютна лъжа, чиято единствена цел е да ви поддържа дълбоко заспали и в пълно неведение за реалността.

Тези наши роднини, близки и приятели са способни буквално дори да ни нападнат в яростта си, безумно защитавайки без никакъв мотив и логика версията на Системата за случващото се, само и само да не признаят пред себе си, че цял живот наивно са вярвали в абсурдни приказки и фантазии… Като например тази, че живеем на въртящо се кълбо, летящо с огромна скорост в безкраен, самосъздал се от нищото вакуум.

Защо ни лъжат за формата на Земята ли? Тази фундаментална заблуда е майка на всички останали, които създават в съзнанието ви една съвършено различна въображаема реалност. Идеята е хората да не знаят нито откъде идват, нито накъде отиват. Да се скрие от тях очевадният факт, че са продукт на интелигентен дизайн, а не на хаотична случайност! Това е най-голямата заблуда в човешката история, а кой е най-известен с лъжите си, нали знаете?

NASA е SATAN

Как смятате, дали е случайност, че логото на NASA е анаграма на SATAN?

С гордост ви представяме – създателите на вашия Космос! Този, който виждате във всяка енциклопедия, във всеки учебник, във всяко списание и филм. Това е фикция, материализирана в съзнанието ви като безусловен факт, благодарение на съвременната машина за промиване на мозъци и нейните най-силни оръдия – образование и развлекателна индустрия.