Няма ваксина против натравяне с нано-частици

Целта на Ковид измамата НЕ са ваксините, а тестовете. Докато народо-населението се е фиксирало върху „вредните ефекти“ от ваксините, хората се заблуждават, че тестовете са „по-малкото зло“ и се примиряват да бъдат подлагани на масово тестване. Дори позволяват децата им да плюят в кесийки, като се заблуждават, че по този начин се „откриват вируси“, а не разбират, че така се краде ДНК. Това е колосалната манипулация на корона-бесието.

Именно с тестовете се взема ДНК от всеки човек за да може да се контролира дигитално чрез системата Умен град (Smart city). Това е система за цифров контрол над населението с 5G и суперкомпютър. Ваксини против Ковид не може да има, защото Ковид НЕ СЕ ПРИЧИНЯВА ОТ ВИРУС. Симптомите на Ковид се причиняват от нано-частици, управлявани със специален софтуер. Нано-аерозолното оръжие е дълбоко пазена в тайна военна технология. Националната сигурност зависи от опазването на тази тайна, защото ако над 60% от хората проумеят, че Ковид не е вирус, а натравяне с наночастици, много политици могат да бъдат подведени под наказателна отгворност за геноцид. Няколко държави в света разработват и прилагат нано-аерозолно оръжие: пръскане на населението с нано-частици. По този начин може да се инсценира „нова вълна заразени и починали“. Ковид е нано-токсикоза: натравяне на организма с нано-частици, което предизвиква поли-органна недостатъчност. Затова „геномът на вируса“ все още не е открит и няма вирусен изолат.
Не може да има ваксина против Ковид, защото не може да има ваксина против отравяне с нано-частици. Това е все едно да има ваксина против изгаряне с нажежено желязо или ваксина против радиация. НЯМА ТАКАВА!

Всеки път, когато вие доближите ръката си до горещ котлон, се образува рана от изгарянето, няма как да има „ваксина“ против това! Затова „ваксинираните“ отново се „заразяват“ – защото Ковид не е „зараза“, а отравяне с нано-частици, нано-токсикоза. (Съвсем отделен въпрос е има ли изобщо истински ваксини за каквото и да било, тъй като и там измамата е голяма...)

Целта на целия Ковид-цирк НЕ са „ваксините“ и инжектирането на графен оксид в организма. Ваксините и техните странични ефекти са, за да се отклони вниманието на населението от истинската цел на корона-бесието. Истинската цел на целия цирк са масовите ДНК тестове. Самата молекула ДНК има свойството да завихря нано-частици около себе си и по този начин може да бъде „хакната“ и човек може да бъде дигитално контролиран чрез 5G и суперкомпютър. Както знаете в София вече е изграден и работи Суперкомпютър, а в цялата страна има 5G покритие. Това е системата "Умен град" за дигитален контрол над населението. Сега трябва само да се вземат ДНК тестовете на всички 6 милиона българи.

Макрон ДНК

Ако ДНК на индивида бъде хакнато с нано-частици, този индивид може да бъде управляван дигитално. Затова Еманюел Макрон ОТКАЗА да дава „тест за Ковид“ когато беше в Русия – за да не му откраднат ДНК-то.

Олав Шулц също отказва да дава „тест за Ковид“, за да не му вземат ДНК и да го управляват дигитално.
А Путин си събира всички предмети, до които се е докоснал при посещенията си в чужбина: прибира си чаши, чаршафи, лъжици, салфетки. Дори има специално назначен бодигард, който му събира изпражненията от тоалетната – за да не може да се вземе ДНК на Путин отникъде!

Путин изпражнения

А вие? Вие позволявате ли на някого да ви „тества“ уж за някакъв си несъществуващ вирус??? Позволихте ли на детето си да плюе в кесийки за да му вземат ДНК-то за дигитален контрол? Още ли искате да се заблуждавате, че имало някакъв си вирус, или сте готови да разберете цялата Истина за системата Умен град и за истинската причина да се събират геномни данни от населението?

В България над 70% от хората не гласуват и около 70% не са ваксинирани. Голям е делът и на здравомислещите, които не са се „тествали“. Това означава, че българите са жадни да научат Истината за Ковид-измамата. Лидерът, който се осмели да обясни на българите тези три неща:

1. Защо се пръска небето с химикали?

2. Защо се вземат масови ДНК тестове (уж за Ковид)?

3. Какво представлява системата Умен град?

Този лидер има съвсем реални шансове да спечели над 60% на изборите на 2 октомври 2022 г.
 

Имай смелостта да научиш Истината!

Съставител: Илиян Недев