Това на което сме свидетели днес далеч не са последствията от някаква случайна деволюция или деградация на съвременната цивилизация. Над населението по света от години се упражнява целенасочен мозъчен контрол, чиято разработка започва още в средата на миналия век с програмата на ЦРУ, известна като MK-Ultra. Въпреки официалното твърдение, че програмата отдавна е прекратена, в действителност приложението на техниките ѝ никога не е спирало.

Как смятате, дали е съвпадение, че прекръстиха COVID щамовете със същите имена като тези на мозъчните вълни: алфа, бета, делта, гама? Знаете ли на какво състояние отговарят делта мозъчните вълни? Отговарят на състоянието дълбок сън. Трудно е да се отрече елегантността на гаврата, която Елитът упражнява върху стадото и начина, по който му показва, че ако все още не вижда реалността, значи определено e мъртвешки заспалo.

Въздействието на MK-Ultra върху възприятията е толкова силно, че когато говориш с човек под влиянието ѝ, буквално все едно говориш на стена, защото той не асимилира нищо друго освен това, за което е програмиран. Експериментално е доказано, че можеш да кажеш абсолютно всичко на личности в състояние на мозъчен контрол, може даже в детайли да им обясниш, че в момента са подложени на него, но те няма да обработят тази информация, когато в дизайна на програмата е заложено да филтрира данни, които я саботират.

 

източник: ИГРА НА БОГОВЕ I - Възходът на падението