Всеизвестен факт е, че Паразитите, окупирали върха на пирамидата ни управляват съгласно класическата схема „проблем-реакция-решение“. Тоест, създават проблем, изчакват хората да реагират и след това им предлагат така нареченото „решение“, именно заради което първоначално са предизвикали проблема. През последните над 20 години по тази схема постепенно отнеха свободите на населението в такава степен, каквато гражданите от 90-те дори и в най-смелите си дистопични кошмари не са сънували, че е възможно в едно демократично общество.

Но за един запазил разума си индивид е напълно достатъчно просто да види в чий интерес са винаги мерките, които предприемат срещу всяка наболяла обществена ситуация, за да разбере на секундата кой е причинителят ѝ.

Идеята на вечната война с тероризма е никога да не бъде спечелена, тъй като врагът е фиктивен, но пък илюзията за него овластява правителствата да отнемат правата на гражданите и да ги третират като потенциални престъпници. Ето защо постоянно инсценират атентати от всякакво естество, понякога с реални, а друг път с фиктивни жертви. Любими на американските тайни служби, например, са свързаните със стрелба, тъй като в момента целта там е да обезоръжат колкото е възможно повече свободните граждани.

Както знаем от човешката история, единствено на робите и на най-низшите слоеве от обществото е било забранено да притежават оръжие. И понеже средна класа в Америка отдавна няма, правителството от години се подготвя активно за предстоящите бунтове от недоволни граждани, опитвайки се максимално да озапти възможността им за отговор срещу неолибералния фашизъм.

Има едно оръжие обаче, което е много по-могъщо от огнестрелното, и то се нарича информация. Глобалистите прекрасно знаят, че единственият начин да управляват необезпокоявано стадото, е да го държат в постоянно невежество чрез денонощната си пропаганда. Точно затова, в плана им за бъдещето не присъства свободен и анонимен достъп до интернет, тъй като даже само една казана на място мъничка истина, е напълно способна да срине хиляди градени с години картонени кули с лъжи.

Сега искат да внушат на обществото, че непроследимият достъп до интернет е опасен и създава предпоставки за тероризъм. След това съвсем закономерно ще предложат и „решение“, а именно задължителната биометрична идентификация за всеки желаещ да ползва мрежата. Така, дръзне ли някой да „сърфира“ анонимно, автоматично ще се превръща в мишена на службите и потенциален, планиращ атентати престъпник.

Ако има нещо, което задаващият се техно-фашистки режим да ненавижда най-много, то това е „свободата на словото“ и правото ѝ да бъде упражнявана безнаказано!

Днес чрез апатията си им позволяваме да приемат все по-строги мерки уж против тероризма, а утре ще квалифицират като такъв всяко неудобно изказване, без значение дали срещу ваксините, световното правителство, въглеродната квота или социалната им кредитна система.

Нали не сте забравили как само преди 3 години внезапно за престъпление бе обявена дори разходката в парка?

Автор: Ангел Ангелов