Адв. Нина Ламбова е организатор на уникално по рода си събитие, което ще се проведе на 12 октомври 2024 г. в хотел Мериан Палас – гр. Стара Загора.

Знаем ли всичко за „нашето утре“? Явни или скрити са механизмите, с които това „утре“ се направлява в определена посока? Какво е нашето участие и какво можем да променим? Губим ли стратегическата си субектност на човеци? За да отговорим на тези и други въпроси, които ни вълнуват напоследък сме организирали среща с наши единомишленици, а и други, които може да изразят друго мнение по теми – на пръв поглед различни.

Нашите лектори ще говорят за:

1.„Храната ни: ГМО, пестициди, изчезващите храни“. – Д-р инж. Светла Николова.
2. „Заплахата от биотехнологии в животновъдството“ – Д-р Пламен Пасков
3. „Дигитални платформи за управление – глобални трансформации на администрацията, законодателство в РБ и ЕС“ – Адв. Нина Ламбова
4. Вербална хомеопатия - Силвия Дончева.
5. Силата на медиите за събуждане на съзнанието и за контрол на масите – Ганета Сагова, гл. редактор на „Списание Осем“.
6. Орфичните мистерии и тайните на Панагюрското съкровище. Връзката на Българите с Кайлаш – Иван Тренев.
7. Правен механизъм за елиминиране на търговията с влияние при вземане на неприсъствени решения – адв. Евгени Чечев
8. Куполните къщи и геодезичните структури -новаторски поглед в бъдещето.

Това са теми, отнасящи се до стратегическата субектност на човека в глобалната система – до храната, почвата, вътрешния му мир, регулациите, в които е поставен, информационния фон на медиите и свързващото звено между всичко това е неговия исторически ход – произход, традиции и историческо наследство.

В този кръгов процес на развитие и промени си задаваме много въпроси за „нашето утре“ и отговорите ще търсим и споделяме заедно – така, както правят истинските хора – на живо, а не чрез аватара си.

Ще се запознаем, ще се ръкуваме и ще се подкрепяме по пътя, който ни води към „утре“.
Очакваме всички будни и смели, почитащи истината и свободната си воля хора, които не чакат политиците да им решат проблемите, да дойдат на 12.10.2024 г. в залата на х-л Мериан Палас, в 10.00 ч.

Входът за СВОБОДНИТЕ ХОРА е естствено – СВОБОДЕН.

Да си припомним, че БЪДЕЩЕТО Е В НАШИТЕ РЪЦЕ!