Както знаете правителството подготвя въвеждането на лични документи с биометрични данни. Повечето хора се заблуждават, че тези биометрични данни ще бъдат въведени само в чипа в личните документи. Малцина си дават реална сметка, че биометричните данни – ДНК излъчване, пръстови отпечатъци и структура на ретината се намират в човека. Тези биометрични характеристики са винаги в човека и той няма как да излезе от вкъщи без тях.

Тоест проблемът не е, че ще бъдат въведени в личните документи, а че понеже са част от нас, дават възможност да ни контролират дигитално.

Биометричният контрол ще се осъществява чрез система от спътници, 5G мрежа, суперкомпютър и ДНК честотите на хората. Това са елементите от така наречения „Интернет на живите тела“. За изграждането на тази система за контрол се инвестират милиарди.

В доклада от 2021, който публикува американското контраразузнаване, се посочва, че чрез ДНК човек може да бъде изнудван, манипулиран, и може да му се влияе както ментално, така и емоционално.

На хиляди българи вече са им свалени пръстовите отпечатъци и им е сканирана ретината, а чрез ковид-тестовете им откраднаха ДНК данните.

Така че помислете много добре следващия път, дали си струва така лекомислено да раздавате най-съкровената си информация.