Семпли думи за размисъл

Тези дни странджанското село Воден беше изпепелено почти до основи. Всички страдаме и сме съпричастни към хората засегнати от бедствието!

Но точно преди 6 години, по същото време от годината, лицето Демон Илиев тогава шеф на БАБХ, беше наел срещу 50 лева на калпак, почти цялото мъжко население на село Воден (около 30 човека), облече ги като ветеринарни специалисти с бели защитни костюми и маски (за да не бъдат разпознати), и ги въоръжи с отровни спринцовки, с които да избият животинките на хората (по списък 30 000) в селата Шарково, Странджа, Мамарчево, Болярово и т.н.

През сълзи на очи жителите на селата молеха тези наемници да не убиват поминъка им, но след като започна касапницата, защитени от жандармерия и полиция, всеки един от тези псевдо-ветеринари бодяха животинките кой където свари с отровните спринцовки, а те умираха в агония (клипове съм пускал на живо още тогава).

Та след това престъпление, чух много плач, ридание, мъка и клетви...

Снощи гледах по ТВ същите онези наемни убийци как тичат панически, реват и си скубят косите, че са им изгорели дворовете и животинките.

Жално ми е, обаче както се казва: Бог забавя, но не забравя!

Простете ми за това напомняне, но като жив участник видял ужаса преди 6 години от първо лице, бях длъжен да го отбележа, за да се знае, че има възмездие за всички злини на тая земя, рано или късно...

Демонът отдавна е покойник, а тия продажници с тези 50 лева станаха ли по-богати или си навлякоха омразата на всички? Затова правете добро, независимо от изкушенията и съблазните, с които ви заливат!

Автор: Владимир Павлов, източник: Телеграм

А дали селото сега „случайно“ няма да се окаже идеалната площадка за ветрогенератори и слънчеви колектори, предстои тепърва да разберем…

Истината е като водата – рано или късно излиза наяве!

Чумата по животните в Болярово се оказа поредната схема и измама на Режима!

13.06.2021 г. ВАС: Не е имало чума в Болярово, хиляди животни са избити напразно

Десетки от стопанствата в този и без друго обезлюден край не са възстановени и до днес.

„Върховният административен съд реши, че в стопанството в Болярово, което през 2018 година не допусна ветеринарите да умъртвят овцете им не е имало чума, съобщава bTV. Екзекуторите от БАБХ не можаха да представят пред магистратите доказателства, че животните са били болни. След настояване на служебния министър, Областната служба оттегли исковете си срещу стопаните. Така след три години и хиляди избити животни в Странджа стана ясно, че те са били здрави и ненужно са съсипани десетки семейства.“

Въпросът е някой понесе ли отговорност за случилото се? А за псевдо-ковид пандемията, с която съсипаха бизнесите, образованието, здравето и свободата ни, кой ще бъде наказан?

Докога ще спиш, народе?

Никой друг освен теб няма да те спаси. Присъедини се към „Свободно общество“!