Вижте снимката и сами преценете що за душевно болен психопат трябва да си, за да осакатиш по този сатанински извратен начин едно психически неуравновесено дете, на което пропагандата му е втълпила, че е от другия пол.

И що за идиотска трябва да е една идеология, противоречаща си из основи с твърдението, че половите органи не определят пола, но същевременно, ако си изрежете или пришиете такива, може да си го смените?

Само това изображение, само по себе си, казва всичко за култа LGBTQ+ и последователите му. Докога ще търпим изчадията, изпълзели от Ада, бавно, но постъпателно да превръщат света в Содом и Гомора?

Разбира се, че едно момиче не може да стане момче и обратно, колкото и уродливи и функционално мъртви израстъци да им присадят, режейки здравите органи. Хромозомите във всяка една човешка клетка при мъжете и жените са различни, което е абсолютно невъзможно да се подмени! Само че алчните хирурзи-сатанисти удобно пропускат да споменат тази „незначителна“ подробност на пациентите си, и вместо да ги пратят да лекуват болната си психика, се гаврят с тях, като ги осакатяват и физически. Естествено, подобно извращение е възможно единствено, благодарение на култа, който го е легализирал.

Ето какво лансират пред децата за „нормално“ нашите колонизатори от „посолството“ чрез тройно коалиралата се човешка утайка в парламента:

18+ ВНИМАНИЕ: Изображението е изключително гнусно и не е подходящо за чувствителни хора със слаби сърца!

LGBTQ момиче-момче

Деградацията на морала при лекарите отдавна е минала дъното. Ако спешно не започнат да отнемат лицензите на касапите в бели престилки, и да ги вкарват в затвора, не ми се мисли докъде още могат да стигнат. Какви ли други здрави крайници ще режат последователите на д-р Менгеле от душевно болни, въобразяващи се на животни, например?

Събуди се, българино, за това ли умряха дедите ни!?

Автор: Божието наказание

Ето какво споделят и от другата страна: