Този анализ ще е сравнително кратък, но не защото няма какво да се каже темата, а защото понякога е много по-добре да посочиш проблема директно, отколкото да разсейваш публиката с излишна словесна еквилибристика.

Преди да разгледаме войната в Украйна, нека хвърлим бегъл поглед върху общата картина и да видим какво говорят фактите. Един немско-швейцарски психопат и организацията, чието лице представлява (СИВ), без никой да ги кара, а още по-малко пък да им е позволил, са се наели уж да спасяват света, като за целта са решили да го приватизират. Схемата им е повече от елементарна – в началото ще вербуват и обучават агенти, а след това ще ги поставят на различни управленски позиции, чрез които да преследват плана си. Така още през 1992 г. основават учебна програма наречена “Глобални лидери на утрешния ден” и започват да подготвят кадри предназначени за инфилтриране в световните правителства. Част от лидерите завършили школата са: Ангела Меркел, Тони Блеър, Емануел Макрон, Джъстин Трюдо, Джеф Безос, Бил Гейтс, Марк Зукърбърг, Леонардо ди Каприо, Джак Ма, Джими Уейлс и мн. други печално известни фигури, включително Владимир Путин. Именно затова от години сме свидетели на абсолютно еднаква политика, упражнявана от различните държави, без никакво значение къде коя партия е на власт. Това особено много си пролича по време на пандемията. От друга страна, разделянето на враждуващи по между си лагери, което постоянно наблюдаваме, било то на верска, партийна, расова, здравна, идеологическа или каквато и да е основа, се предизвиква изкуствено, тъй като е ключов елемент от системата за контрол на масите.

Какво всъщност се случва в Украйна? Елитът обича винаги да поддържа едновременно по няколко независими една от друга логики на събитията, с които ни ангажира. Разбира се, най-разпространявани и популярни са тези предназначени за простолюдието. В конкретния случай Путин на пръв поглед съвсем закономерно и донякъде дори оправдано започна войната. Именно това е логиката на профанско ниво, на което всякакви мними или реални авторитети ще се надпреварват за внимание в медийното пространство, анализирайки, жестоко спорейки и заемайки едната или другата страна в конфликта. Но ако събудим разума си и погледнем трезво над ситуацията, веднага ще забележим, че и Зеленски и Путин са клоуни, играещи в обща трупа. Единият освобождава рецидивисти и ги пуска въоръжени сред мирното население, уж за да помага на нацията, докато по същество доразрушава държавата, а другият заличава следите на фармафията и предизвиква война, отвличаща международния фокус от реалния проблем. А именно фактът, че СЗО тихомълком точно по същото време прокарва договор, отнемащ при извънредно положение конституционните права на всички граждани от 194-те държави членки. На практика в момента официално се узаконява новото световно правителство, в лицето на тази демонична частна организация, на гърба на невинните украински граждани, плащащи с живота и имуществото си за реалити шоуто, с което ни разсейват…

WHO Fascism