Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано убийствени експериментални течности българчетата под 4 годишна възраст. 

Фармафията с нетърпение очаква родители идиоти, готови да подложат на генна терапия децата си. Да видим как започва рекламата, маскирана като новина: „Ваксината съдържа оригиналния щам на SARS-CoV-2.“ Още от първото изречение става ясно, че тези хора нямат абсолютно никакви скрупули да лъжат.
1-во: Ваксината не е ваксина, а експериментален препарат.
2-ро: Няма как да съдържа какъвто и да било щам, защото „вирусът“ три години по-късно продължава да не е изолиран и пречистен.
3-то:. Съдържа се иРНК, която „програмира“ клетките на собствения организъм да произвеждат „щама“, докато в много случаи задръсти кръвоносните съдове с шипови протеини и/или насърчи развитието на сърдечно-съдови проблеми.
4-то: Първият „щам“ от 3 години не е новина и „ваксинацията“ срещу него е напълно излишна.
5-то: Децата дори не се доближават до рисковата група, а „ваксинираните“ продължават да са „заразоносители“, според самия производител и здравепогазващите министерства по света – така че няма как да пазят бабите си.

На такъв дебют англоезичните му викат DEAD ON ARRIVAL – никакъв шанс за комерсиален успех, особено в България. Но изродите са длъжни да опитат. 

МЗ убива децата

Скрийншот от сайта на МЗ

Защо МЗ лъже ли? Ами много просто, защото изолат няма! Защото Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър във видео обръщение каза: “Няма изолат на СОVID-19 вируса!“. Защото същото това МЗ през 2021-ва писмено с документ също го призна. Защото 211 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че SАRS-СОV-2 СОVID-19 наистина не съществува! "Bиpуcът" нe e изoлиpaн! Какво тогава има във "вaкcинитe"? Припомняме проучване от 12.2021-ва, показващо че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца! ДА, миокардит – при ДЕЦА! Миокардитът не е “временно” състояние! Това е увреждане до живот. Припомняме също, че аутопсия от 01.2022-ва потвърди убийството на 26-годишен от миокардит, причинено пряко от експерименталната инжекционна течност на Рfizеr, а аутопсии от 02.2022 показаха, че “ваксинирането" на тийнейджъри срещу “СОVID“ е пагубно за сърцето!

източник: TheBulgarianTimes и Иван Стаменов, От Извора