Тази грозна атака срещу ЧОВЕЧЕСТВОТО е планирана много по-отдавна, отколкото си мислим. Оказва се че ни подготвят ментално, образователно и медийно от дъъъъъъъълги, дъъъъълги ГОДИНИ. Създават се филми, сюжети. Културно и информационно ни обработват, ЗА ДА ВЪЗПРИЕМЕМ, ЧЕ УЖ СЪЩЕСТВУВАТ "ВИРУСИ". Дори цели "науки" и дялове от медицината СА РАЗВИТИ И ВНЕДРЕНИ с цел да се проведе настоящата спец-операция. От десетилетия се инсценират "вирусни" епидемии - птичи грип, свински грип и какво ли още не. С филми, статии, конференции, образователни програми и прочее се внушава на обществото и на лекарите, че има вируси.

НЯМА НИКАКВИ ВИРУСИ!!! НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ДОРИ ВИРУСИ НА ХЕПАТИТ, СПИН и т.н.

Никой никога не е виждал или изолирал вирус! Цялата наука "вирусология" е ЛЪЖА и е внедрена в обществото именно с цел да се осигури "научна" база - предлог за масова "ваксинация" и по-лесно управление на стадото. Така наречената "ваксинация" е само и единствено метод, с който се вкарва хидро-гел за маркиране и негативен контрол над здравето на добитъка.

НАИСТИНА НЯМА НИКАКВИ ВИРУСИ. ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НИ ТРОВЯТ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКВАТ РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, НО ТОВА НЕ СА "ВИРУСИ".

ТРОВЯТ НИ С ХИМИКАЛИ И С ВРЕДНИ ЕНЕРГИИ КАТО РАДИАЦИЯ, МИКРО-ВЪЛНИ И МН. ДР. Осъзнаването на този факт, ще ни изведе на верния път за да разобличим тази нагла ИЗМАМА.

автор: Мартин Райчев