Всичко, което започна през 2020 г., беше целенасочен план!

Днес никой не знае къде е Джейн Бъргермайстър (Bürgermeister), но тя  беше европейски кореспондент на уебсайта за света на възобновяемата енергия. Позиция, от която беше внезапно уволнена през юли 2009 г. след поредица от криминални обвинения срещу Baxter и СЗО за биотероризъм и намерение за извършване на масови убийства. През април Бъргермайстър повдигна обвинения срещу Baxter International за производство на ваксина срещу птичи грип, заразена, за да причини глобална пандемия.

Тя първа заговори на тази тема и навремето я наричаха „психично болна“!

Накратко за казаното във видеото:

Джейн изложи на показ плановете на Новия световен ред още през 2009 г., говорейки за СЗО като средство за обединяване на света под ръководството на това Ново правителство, използвайки бъдещата ПАНДЕМИЯ като извинение. Има тайна, необявена биологична война, която се води срещу цивилното население от малка група срещу огромното мнозинство от милиарди хора, извършвана с хитрост и измама. И така, това, което технически е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ, се продава на нас (обществото) като профилактично средство и освен ако не го приемем доброволно и не повярваме на МЕДИЙНАТА ИСТЕРИЯ, в крайна сметка ще бъдем ПРИНУДЕНИ да го приемем.

Те създават инфраструктурата за принудителна ваксинация! Тя вярва, че планът е изготвян години. Много здравни служители бяха КУПЕНИ.  Джейн казва, че тези държавни здравни органи имат достъп до същите документи, които тя е събрала за своите изследвания. ОСНОВНИТЕ МЕДИИ ще играят важна роля в тази бъдеща програма за пандемия.

Джейн разкрива през 2009 г, че важната информация НИКОГА не идва от ОСНОВНИТЕ МЕДИИ, тъй като те са просто ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРОПАГАНДА. Медиите не съобщават съществените факти, а по-скоро тривиални ежедневни истории, така че повечето хора нямат представа какво всъщност се случва тук.

Тя казва, че хората трябва да изискват независими научни доказателства, че ваксините са безопасни и необходими, и ако някой бъде ощетен от тях, да му бъде изплатена подходяща компенсаци. От нас зависи да кажем на другите хора какво се случва, защото това не се съобщава от основните медии. Медиите просто съобщават за прессъобщения, дадени им от здравните власти, и те само подчертават опасностите от вируса (раздухвайки го от СТРАХ).

Видеото е на немски, който разбира да слуша особено внимателно от 25-та минута.

Автор: Sunny Sunshine – Телеграм