Преди няколко месеца представители на Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец" в София, изпратиха до Областните Дирекции на МВР по места, документи за престъпления извършени по време на ПЛАНдемията от министрите на здравеопазването Ананиев, Ангелов и Кацаров, главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев и всички членове на прословутия НОЩ. Заплашването по медиите с информация, че „Яко ще измрем“ и „Че няма да ни стигнат черните чували за да събираме труповете“ без да има нито едно доказателство, че в страната е открит вирусен изолат на смъртоносен вирус, представляват състав на престъпление по чл. 326 ал.1 от НК.

Пловдивската Дирекция на полицията започва проверка, която после прераства в прокурорска преписка №11041/2022г. Прокурорът Божидар Елкин от Районна Прокуратура Пловдив, си свършва професионално и съвестно работата, разпитва Стоян Алексов, Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров и Ангел Кунчев, както и свидетелите доцент Атанас Мангъров и доктор Георги Тодоров. Оказва се, че в България НЯМА вирусен изолат на Ковид и че посредством ежедневната пропаганда по медиите се създава смут и тревога в населението.

Истината е че много хора починаха не само от недоказания „вирус“, но и от стрес от пропагандата по медиите, шок от локдауна, паниката и натиска за носене на маски, налагани глоби, насилствено тестване, ваксинации с неизвестни вещества и т.н.
Description: C:Usersd-r NedevDownloadsDesktopчл 326 ал 1.png

Становището на прокурор Елкин е че има данни за престъпление по чл. 326 ал.1 НК от страна на Ангел Кунчев и другите участници в К0вид измамата.

Така че ако се питате защо напоследък намаля К0вид пропагандата по медиите, отговорът е защото в момента се води прокурорска преписка срещу Кунчев и съучастниците му.

СГП от своя страна поема нещата в свои ръце, образува своя преписка 10729/2022 г. и възлага на Главна Дирекция на Националната Полиция оперативната работа по проверките. Много хора от различни градове се присъединяват към нашия сигнал и подават допълнения и свои сигнали, които да присъединят към тази преписка на софийската градска прокуратура.

Тъй като сигналът е сериозен и предоставя на прокуратурата 484 мегабайта документи като доказателства, го публикуваме и като текст, с препратки към документите, които качихме в мрежата. Пълния текст можете да намерите в блога Блогописец Храбър и на Телеграм канала на Св. Георги Победоносец, както и на сайта afera.bg

Призоваваме всички български граждани, които искат да се присъединят към сигнала или които разполагат с документи, статии, публикации и т.н. да ги изпратят с искане да бъдат присъединени към преписката.

Адресът на Софийска градска прокуратура е Витоша 2.

А номерът на преписката е 10729/2022.