Полковник Марков, какво можете да обясните на българския народ по следните теми:

1. Защо Путин подписа Указ 97 за генетическа паспортизация на руските граждани с цел да се осигури химическа и биологическа безопасност, в това число и от пръскане с нано-аерозоли?
2. Каква е технологията за хакване на човешката ДНК молекула с наночастици и какво е значението на тази технология за националната сигурност на България? Кои страни произвеждат нано-аерозолно оръжие?
3. Доколко въвеждането на новата глобална дигитална валута е свързано с биометричните данни на населението, дигиталната самоличност и с изграждането на облачни AI структури – тъй наречените Интернет на телата и Интернет на нещата?
4. Знаете ли защо всичко гореописано се извършва в противоречие с материалния и процесуалния Закон в България, тъй като все още не са изменени законите, забраняващи гореописаните действия?

Уважаеми полк. Марков, българският народ има капацитета и готовността да разбере истинските причини, поради които беше подложен на това престъпление. Всички ние ще Ви бъдем благодарни ако споделите с нас това, което Вие знаете по тези въпроси и което имате право да осветлите широката публика.

Съставил: Илиян Недев